Şimdi Ara

Yeni baslayan varsa benim gibi, Beklerim..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ben oyuna 2 gün önce başladım. Online oyun bilgim aşırı güzel ama wow ilk defa oynuyorum. Biraz server falan araştırdım ama kendime göre Crushridge'de oynamaya karar verdim. Daha bugün açtım karakteri kasmaya başlıyorum şuanda.

Eğer bana katılmak isteyen arkadaşlar olursa Crushridge HORDE tarafına beklerim..

Not: İsteyen olursa Özelden MSN'i verebilir. İyi forumlar..

• Bence kendi kafanıza göre server seçmektense iyi türk guildlerin bulunduğu yada türklerle oynamak istemiyorsanız iyi guildlerin bulunduğu ve doluluk oranı yüksek olan serverlara yönelmenizi tavsiye ederim. Sonra çok yalnızlık çekip oyundan soğumaya başlayabilirsiniz. Seçtiğiniz serverı'ı ilk defa duydum. Büyük ihtimal light bir server ve oyuncu sayısı az. Türk ise hiç bulamayabilirsiniz.
  • Ben fazla araştırmadım serverları. Sadece her serverin kendine göre özelliği oldugunu anladım. Bu serverda dikkatimi çekti oyuncu sayısıda iyi gibi görünüyour sürekli 'High' Twisting Nether gibi bi yogunlugu var. Oyunda bi kaç türke rasladım genelde de İtalyanlar var ve iyi çocuklar:) Ve çoğu zaman geliyo olmasa olur dedigin türkler oluyor coluk cocuk mesela.. Bence bu kadar bilgi yeterli bi server seçimi için..

Bende buraya yazdım ki katılmak isteyen olursa beklerim diye. Belki bi 2 arkadasmda gelecek yalnız olmayız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi J a i m E -- 1 Şubat 2012; 13:22:15 >
  • Boş realmlerde ,denge olmayan realmlerde oynamanı tavsiye etmem.
  • bizim için dunemaul neyse italyanlar için de crushridge odur. genelleme yapacak olursak dünyanın en yeteneksiz oyuncuları italyanlardır.ayrıca cogu italyan oyuncu dogru düzgün ingilizce bilmiyor.bizim avrupa versiyonumuz işte. tavsiye etmem bir an önce başka servera geç bence
  • Git BL Ally'e ben bu kadar Türk'ü bir arada daha önce görmemiştim. Trade'de Türkçe konuşmalara sık sık rastlayabilirsin.
  • exp boots olayını yapsaydın bırıyle keske dostum bende yenı basladım 5-6 tane 30+ char yaptım 1 gunde :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.