Şimdi Ara

Yeni Başlayanlar İçin Geç Kalınmış Bir Oyun mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selam herkese arkadaşlar. Eski Knight online oyuncu olarak lol bambaşka dünyalara götürdü beni. 2-3 aydır ara ara oynuyordum. Son 1 haftadır çok sık oynamaya başladım. Çok fazla bilmediğim şey olduğunu gördüm. Donanımhaberle tanışmam 10 sene önceki knight online'a dayanıyor :P
    Şimdi yine buranın bi nabzını yoklamak istedim. Sizce geç kalınmış bir oyun mudur? 6 sezondur oynanıyor. Bir sürü değişimler geçirmiş. Ve oyun içerisinde de çok fazla değişken var. Tamamen öğrenilebilecek bir oyun olarak görmüyorum. Çok fazla şampiyon, çok fazla detay var. Şu an westte takılıyorum. 30 lvl oldum. Rünleri masterları dizdim. Yaş 23 olunca çevremde oynayan insanda bulamıyorum. Siz neler önerirsiniz? Yeni sezon başlıyormuş. Neler yapabilirim? Forumdaki muhabbetlerden az çok bi şeyler öğrenirim dedim ama çok fazla bilmediğim terimler v.s kullanılıyor. Özet olarak anlayacağınız oynuyorum eğleniyorum ama biraz daha bilgilenmek istiyorum. Ya da hiç vakit kaybetmeyip yavaş yavaş topuklasam mı?

• 1 yılda herşeyi kapacak seviyeye gelirsin.Bu süre zarfında öğretici içeriklere ulaşırsan daha kalıtsal bir bilgin olur.
  • Ingilizcen iyiyse youtube'da çok sayida öğretici video bulabilirsin. Türkçeleri de var tabi.

7-8 ay süresinde oyunu tamamen kavrarsın. Lig olarak yükselmen ise tamamen senin yetenek kapasitene bağlı durumda. Yıllardır oynayip gold-silver olanlar da var. 1 yılda platin-elmas seviyesine gelende var.

Oyun spamla, farkli sampiyonlar oyna kendi kendine zaten kavrarsin. Aklina gelecek olan her sorunun cevabini internette zaten bulabileceksin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle 6 sezondur oynanması geç kalınmış bir oyun olduğu anlamı taşımıyor. Knight, Silkroad tarzı oyunlarda sıfırdan yükselme durumu var fakat bu oyunda her sezon yeni bir şans oluyor. Kesinlikle oynamaya devam etmeni ve kolayca öğrenebileceğini düşünenlerdenim. YouTube'yi oyunu öğrenmek amacı ile kullanabilirsin. Çok fazla eğitici video, içerik bulabilirsin. Ayrıca o çok gördüğün detayları da oyunu oynadıkça öğrendiğini göreceksin. Ben 6 ayda oyuna ait tüm detayları öğrendim. Sandığın kadar zor değil. Bol şans.
  • Lol bitti artik. Oyunlarin cogu eskiden bir karakterin olurdu o karakterle ozdeslesirdin ve emek verirdin. Sonra pvp tarzi seyler cikti ve bu emek verme suresi kisaldi. Daha sonra 40-50 dk emek isteyip sonra biten oyunlar cikti lol Dota csgo hearthstone gibi. Giriyosun 40dk icinde ya kazanirsin ya kaybedersin. Sure surekli kisaliyor anlik alinan keyif artiyor ancak uzun surede insani asabi biri yapiyor. Hormonlara deginip kafa bulamak istemiyorum. Ancak artik bu tarz oyunlarin devri bitecek. Bi zamanlar emek isteyen oyunlarin devri vardi ko sro hatta farmville gibi. Onlarin devri nasil bittiyse bunlarinki de bitecektir. Ancak sonlara yaklastik oynamanin pek bi anlami yok. Bagimli insanlara karsi oynamaya baslarin hevesi kacan eglencesine giren insanlar birakir cunku. Ben de iki senedir bu bolume girmiyodum. Oyle bakayim bi dedim bunu gordum. Oynama demiyorum ama insanlar birakiyor artik. Yas seviyesi dusuyor. Ki bana sorarsan bu oyuna ayiracagin enerjiyle bi enstruman bi dil ogrenebilirsin ya da buyuk bir kitap arsivi bitirebilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Axwell. kullanıcısına yanıt
    aynen lol baya asabi biri yapıyor fakat insan zamanla alışıyor . Günlük 1 el atıldıgında aslında fena olmuyor abartılmadıgı sürece iyi
  • Bazi arkadaslar da yabanci terim olayini cidden abartiyor ama

Bu konu altindan anlamadiginiz, merak ettiginiz seyleri sorsaniz biz de yardimci olmaya calissak nasil olur

• Şampiyon havuzu ve run eksiği hissetmiyorsan problem yaşamazsın.

Bu sezon başlayıp gümüşten plat a destek ile çıkan arkadaşım var.

• Daha yeni baslıyo oyun, riotunda dedigi gibi oyun evrensel bir statüye yükseltilmeye çalışılıyor.Artık her futbol basketbol takımı lol takımlarına destek vermeye başladı.Bu destek olduktan sonra bitecek bi sektör değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doubleimp -- 31 Ekim 2016; 10:11:22 >
  • Axwell. kullanıcısına yanıt
    neden asabi biri oluyorsunuz? siradan bir oyunda kazanma ve kaybetme ihtimaliniz var (kayip telafisi disinda). surekli kazanmayi beklemek yanlis olur. 3 sezondur oynuyorum, oyunlarda sinirlenmemem gerektigini ogrendim. sinirlenince bir sey degismedigini de. her sey sizin elinizde oyuna suc atmayalim.

konuya gelecek olursak, ben de mmo turu oyunlardan gecis yapmistim, baslarken arkadaslarima cok gec kaldim vs diyordum. uzun vadede hepsinden daha iyi seviyelere ulastim, bu senin yatkinligin ve ayirdigin zamana bagli. ozetle hicbir seye gec kalmadin

• Nee Knıght mı Triggered !

Vur vur vur ırk çıktı patla patla

Hiç bişey için geç değil oyun sonuçta oynarsın 1 sezonda alışırsın , en fazla 1-2 tip cıkıp 'biz talonun susturmasını biliriz hehey'-'ap master :(' diye bişeyler söylerler takma

• geç kalınmış değil hele ki yeni başlıyorsan tam senlik işte. Lol'ü oynadıkça aldığın keyif artıyor. 1-2 yıl sonra sadece kazanmak için oynamaya başlayacaksın o yüzden bu öğrenme aşamalarının keyfini çıkar doya doya. Tavsiyem 3-4 tane hesap kasman 30'a, bu dönemde de tier2 rüne ler ile bir sürü farklı şampiyon alarak hem kendini test etmiş olursun hem de 30 olana kadar ki o eğlenceyi yaşamış olursun. Ranked atmaya başladığın an bütün eğlence kaçar onu belirteyim.
  • Geçen sene başlayıp profesyonel oyuncu olan var. Öğrenirsin rahat sor bize, zaten google a bahsettiğin terimleri yazarsan direk çıkar
  • Başlama hiç bir şey kaybetmezsin, başlarsan bir şeyler kaybedersin.

Eskinin tadını da bilemeyeceksin. Her oyun ilk başta güzeldir, sen o treni kaçırmışsın.
  • Oyunu cabuk ogrenmek istiyorsan bir karakteri detaylı olarak öğrenmek yerine her karakteri oynamaya çalış. Kısa sürede hem onlara karşı nasıl oynancagini ogrenmis olursun. Daha sonra bir koridora yönel. Hef koridorda oynamak yerine oyunu genel olarak kavradiktan, ogrendikten sonra bir rolde yoğunlaş. O rolde yi olmaya çalış. Tüm rollere hakim olmak imkansız gibi bir sey zaten. Tabii ki zevk almaya bak oynadıgin oyundan. Ayrıca ARAM modda oyunu daha cabuk ogrenecigini dusunuyorum

• Eu West serverında oyna tr de oyunu hiç ciddiye alıp boşa zaman kaybetme.Tamamen toxic çöp oyuncuların olduğu server tr serverı. Oyundan soğursun boşuna sinir stres yaparsın.Eu west de kendini geliştirirsin oyundan keyif alırsın.Her yeni başlayana aynı şeyleri söylüyorum siz yanmayın diye.
  • Geç değil ya boş zamanın varsa oyna :)

1000. Mesaj

• Bende sezon 6 da başladım sana ısrarla youtube da PSİKOLOL kanalını öneriyorum. Ayrıca twitch de yayın izlersen cok cok iyi olur birde sana önerim hemen dereceli atma benim yapgtıgım hataya dusme

• Bence başlama. Vakit kaybı + yaşayacağın sinire değmez.
  • Dört yıldır oynuyorum oyunun mekanikleri değilde strateji tarafı olsa da hala yeni öğrendiğim şeyler oluyor. pratik pratik pratik... başka yolu yok bu oyunu öğrenmenin.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.