Şimdi Ara

yeni başlayanlar için kitap öneri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar daha önce pek kitap okuduğum söylenemez.zaman geçirmek için akıcı ve sürükleyici kitap önerilerinizi bekliyorum.fantastik - macera tarzı olursa iyi olur.pmyo'da zaman zor geçiyor.telefon filanda yasak olduğundan kitap okuyayım diyorum en azından.

• Sana 3 kitap önereyim
    Hobbit(fantastiktir bana göre türünün en iyi örneklerinden biridir akıcıdır)
    Bir Noel Şarksı(Kısadır fantastiktir çok güzel bir konusu vardır bir solukta okuyabilirsin )
    Bülbülü Öldürmek (olayları bir çocuğun gözünden anlatır bu sayede akıcı ve yalındır aynı zamanda sürükleyicidir bana kitap okumayı sevdiren kitaplardandır)
  • quote:

Orijinalden alıntı: egereyu

arkadaşlar daha önce pek kitap okuduğum söylenemez.zaman geçirmek için akıcı ve sürükleyici kitap önerilerinizi bekliyorum.fantastik - macera tarzı olursa iyi olur.pmyo'da zaman zor geçiyor.telefon filanda yasak olduğundan kitap okuyayım diyorum en azından.

nerdeki pmyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: bluecancan

Sana 3 kitap önereyim
    Hobbit(fantastiktir bana göre türünün en iyi örneklerinden biridir akıcıdır)
    Bir Noel Şarksı(Kısadır fantastiktir çok güzel bir konusu vardır bir solukta okuyabilirsin )
    Bülbülü Öldürmek (olayları bir çocuğun gözünden anlatır bu sayede akıcı ve yalındır aynı zamanda sürükleyicidir bana kitap okumayı sevdiren kitaplardandır)

quote:

Orijinalden alıntı: casper685
    nerdeki pmyo

teşekkürler bluecancan
    kayseri pmyo
  • Ahmet Alp Altay ın yazdığı "Konculus" kitabını okumalısınız. piyasaya yeni çıktı. gençler arasında çok çabuk yayılıyor. benim çevremdekilerin bile diline düştü. kitabın konusu: insanlığın yaratılmadan önceki dönemini konu alıyor. <konculus adlı cinler meydanı boş buluyorlar ve üstadları olan şeytandan da el alarak........ gerisi saklı kalsın.. tavsiyemi tut ve mutlaka ama mutlaka okuyun.
  • Ahmet Alp Altay ın yazdığı "Konculus" kitabını okumalısınız. piyasaya yeni çıktı. gençler arasında çok çabuk yayılıyor. benim çevremdekilerin bile diline düştü. kitabın konusu: insanlığın yaratılmadan önceki dönemini konu alıyor. <konculus adlı cinler meydanı boş buluyorlar ve üstadları olan şeytandan da el alarak........ gerisi saklı kalsın.. tavsiyemi tut ve mutlaka ama mutlaka okuyun.
  • Açlık, oliver twist, robinson crusoe bu kitapları sevmişimdir seviyeni bilmiyorum ama
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • jack london - vahşetin çağrısı / beyaz diş
  • Acil up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Weightless

Acil up

'Percy Jackson and the Olympians' serisini öneririm, bana kitap okuma alışkanlığı kazandıran seridir. 5 kitap artı bir ek kitabı var hele mitoloji de seviyorsan bir çırpıda bitirirsin.
  • robinson crusoe yi oku . benim gibi biri bile ilk bu kitabı okuduktan sonra kitap okumaya başladı :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.