Şimdi Ara

<<<YENI BASLAYANLAR ICIN QUEST YAPMA REHBERI,ADDONLAR>>> (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
0
Favori
6.959
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bence dungeona girme olayını biraz abartacan yani normal 60 olmayan bi dungeon a normalde 3 4 kere girilir ama bence 10 kere flan girilmesi lazım(hem ex,hem para,hem itemihem de artan itemlerin prası:) ) yani hem q yapıp hem de fazlaca dungeon o zaman çok ii kasabilirsin bu arada sadece konuşmalarla geçen q lar hiç bi işe yaramıo!vakit kaybından başka...q ya 2 sa harcıon 10k ex veriosa 2 sa da adam kessen ya da dungeon a girsen 30k 40k kasarsın...
  • saollll,
  • Emeği geçenlerin eline sağlık güzel çalışma...
  • bunu okumadan bana yardım edin diyene kafa atalım
  • playnetim de çalışmadı bu addon.Playnetim de 1.9.4 war hangi sürümünü çekmem gerekir addon nun?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sylvanas

bence dungeona girme olayını biraz abartacan yani normal 60 olmayan bi dungeon a normalde 3 4 kere girilir ama bence 10 kere flan girilmesi lazım(hem ex,hem para,hem itemihem de artan itemlerin prası:) ) yani hem q yapıp hem de fazlaca dungeon o zaman çok ii kasabilirsin bu arada sadece konuşmalarla geçen q lar hiç bi işe yaramıo!vakit kaybından başka...q ya 2 sa harcıon 10k ex veriosa 2 sa da adam kessen ya da dungeon a girsen 30k 40k kasarsın...

doğru ama şöyle bir şey de söz konusu: Sen party'i kurana kadar çok zaman alabiliyor veya kötü bir party olup saçma sapan wipe yedin mi sinirden kudurursun. ama guild içi olursa sorun olmaz
  • eline saglik guzel calisma olmus
  • quote:

Orjinalden alıntı: Indigo

quote:

Orjinalden alıntı: Sylvanas

bence dungeona girme olayını biraz abartacan yani normal 60 olmayan bi dungeon a normalde 3 4 kere girilir ama bence 10 kere flan girilmesi lazım(hem ex,hem para,hem itemihem de artan itemlerin prası:) ) yani hem q yapıp hem de fazlaca dungeon o zaman çok ii kasabilirsin bu arada sadece konuşmalarla geçen q lar hiç bi işe yaramıo!vakit kaybından başka...q ya 2 sa harcıon 10k ex veriosa 2 sa da adam kessen ya da dungeon a girsen 30k 40k kasarsın...

doğru ama şöyle bir şey de söz konusu: Sen party'i kurana kadar çok zaman alabiliyor veya kötü bir party olup saçma sapan wipe yedin mi sinirden kudurursun. ama guild içi olursa sorun olmaz

abi benim yukardaki bi yorumumda "5 kişi başlıcaksın o zaman çok rahat olur dungeonlarda çok hızlı kasarsın" dedim yani 5 kişi başladıında hem arkın olduu için kolay anlaşır hem de adam bulmayla uğraşmazsın

• super buır topıc oomus tesekkurler
  • vatandas yararlansın...
  • questlerle ilgili olarak, yukarda yazdıklarımdan başka bi açıklama isteyen varmı ? varsa bu topic altında belirtelim lütfen...bu arada en kısa zamnda buraya başka çalışmalarda hazırlıycam takipte olun
  • dungeon olayı hakkaten işliyobi dungeon yaptığında mesela BFD lvl 30 için süper oluyo,exp çubuğunun yarısını dolduruyon

stranglehornvale y di galiba booty bay ın olduğu harita,maşallah insan kendini bg da zannediyoq yapmak için gittim yapamadan döndümbazı yerler q için elverişsiz oluyo malesef

• Nicotine® yazdıklarını harfiyen yaptım ama haritada kimseyi bulamıyorum. enter e basıp verdiğin komutu girdiğimde /help yazın sizin girdiğiniz komut yok falan diyor.
  • birde arkadaşlar ben night elf warrior um. level 10 um. kendimi geliştirmem için ne önerirsiniz? neler yapmalıyım? şu anda level 12 olan bir örümceği bile öldüremiyorum. para zaten sıkıntı verilen görevleri yapmaya çalışıyorum ancak o zaman para kazanıyorum oda 7-8 gümüş oluyor bu parayıda zırh gibi şeylere harcıyorum. az para olduğu için eğitimlere bile giremiyorum. bide yaratıklardan aldığım zımbırtılar çok ucuza gidiyor bunları pahalı satamazmıyız?
  • sana 1 tavsiye sakın zırh, silah v.s satın alma!!!Classına ve levelına göre güzel item rewardı olan questleri araşıtırwww.thottbot.com gibi sitelerden ve bunları yap, o şekilde giyin. Zaten 60a kadar çokta kasmana gerek yok. Yaratıklardan aldığın zımbırtılar ucuza gider evet, pahalıya satma gibi şansın yok oyun başında malesef. Yaratıklardan düşen herşeyi loot et ve sat. O paralarıda mutlaka trainlerine harca !!!!! Kolay gelsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Egla -- 17 Ağustos 2006; 10:13:20 >
  • teşekkür ederim dediklerini yapacam.
  • güzel araştırma olmuş.ellerine sağlık...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Nicotine®

addon klasorunu ıcındekı tum dosyaları sıl.. tekrar oyuna gır...bukadar...

tüm dosyaları silince oyunun kendi interface i de silinmezmi
  • arkadaşımız sanırsam add on için yüklediğimiz dosyaları silmemizi anlatmaya çalışmış.
  • bende öyle düşünmüştümde.add on ilave ederken kendi kendime hepsini silsem ne olur diyorum hep.bi merak içindeyim
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.