Şimdi Ara

yeni başlayanlar için yeni başlayan birinden anime önerisi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Dungeons and Dragons hissi istiyorsan sword art online ilk sezon izle. 2. sezon bayıktır hızlı geçebilirsin.
  • Ainz Ooal Gown kullanıcısına yanıt
    Hocam soa'yı izledim. Pek aradığım gibi değildi ama ilk sezonu hoştu.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hayret ya ben görmedim ya da stains gate onerilmemis. Tavsiye ederim.

• redwhiteee kullanıcısına yanıt
    tamamdır hocam izleyeceklerime ekledim. teşekkür ederim tavsiyen için ^_^

• Psycho Pass tavsiye ediyorum. Ayrıca pek değeri bilinmeyen ama kaliteli bir anime olan Shinsekai Yori de tavsiye ederim. Shinsekai Yori hakkında pek çok olumsuz yorum bulabilirsin ama olumsuz yorumların hepsi sadece bir bölüm için. Bir bölüm rahatsız edici diye 25 bölümü çöpe atma derim.
  • maybe4you kullanıcısına yanıt
    tamamdır, ikisine de bakacağım. çok teşekkürler tavsiyen içinn

• Arkadaşlar okçuluk üzerine bir seri var mı peki?

• Boku no Hero Academia, ben zar zor 3. sezona değin sabredip en sonunda 3. sezonda bıraktım.
    Ruhlanıp, ilham aldığı animeler çok bariz ve çoğu yönden sıradan, yönekey bir anime benim için.

Sao'yu ilk sezonun sonlarında bırakarak iyi etmişsiniz diyebilirim. Ben de 2. sezonda daha da batırınca bırakmıştım.

Şimdiki yazacaklarıma birkaç bölüm şans tanıyın ve kesinlike seveceğinizi göreceksiniz
    - Steins;Gate
    - Boku Dake ga İnai Maçi

Bunlar da mangada bağımsız ve doldurma deyilebilecek bölümlerine atlayarak bakarsanız Boku no hero acaddemia'nın ne kadar yönekey olduğunu göreceksiniz
    - Naruto
    - Bleach

Ateş böceklerinin mezarını da film olarak tavsiye edebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aliosmano -- 6 Haziran 2020; 12:46:42 >
  • aliosmano A kullanıcısına yanıt
    dostum tavsiyelerin için çok teşekkür ederim hepsine bakacağımdan emin olabilirsin.

swort art online konusunda aynı fikre sahip olmamız beni mutlu etti baya da bir hayran kitlesi de vardı çünkü kendimi sorguladım, bıraktığım için; iyi ki bırakmışım ama şimdi anlıyorum

boku no hero academia edemia'nın kötü olduğu konusunu bir çok yerde duyorum, haklısınız çok fazla yerden çakmışlar. bir gün umarım naruto ve bleach izlemek nasip olur ne diyelim ( biraz uzunlar ve açıkcası korkmamak elde değil )

teşekkürler tekrardan önerilerin için, bir tanesin

• quote:

Orijinalden alıntı: ciros

dostum tavsiyelerin için çok teşekkür ederim hepsine bakacağımdan emin olabilirsin.

swort art online konusunda aynı fikre sahip olmamız beni mutlu etti baya da bir hayran kitlesi de vardı çünkü kendimi sorguladım, bıraktığım için; iyi ki bırakmışım ama şimdi anlıyorum

boku no hero academia edemia'nın kötü olduğu konusunu bir çok yerde duyorum, haklısınız çok fazla yerden çakmışlar. bir gün umarım naruto ve bleach izlemek nasip olur ne diyelim ( biraz uzunlar ve açıkcası korkmamak elde değil )

teşekkürler tekrardan önerilerin için, bir tanesin
    Evet, SAO'nun hayran kitlesi çok dediğiniz gibi.

Animelere başlamadan önce, başladığım şeyi bitirme gibi alışkanlığım vardı fakat Tokyo Gul, Sao, BNH, No game no life gibi bazı çok sevilen animeleri başlayıp bir müddet sonra bıraktım...

Bir de önceki yorumda yazmayı unuttuğum Titana Saldırı yani Şingeki no Kyojin'i de tavsiye ederim.
    Ben ilk çıktığında, tazeyken seyrediyordum fakat 2. sezon için araya yıllar girince ben de anime bitince yeniden başlama kararı aldım :D

Naruto ve Bleach animelerinde, bol bol manga hikayelerinden bağımsız ve bakılmadığında da bir şey yitirmeyecek bölümleri var.
    Bunlara bakmadan animeyi seyrederseniz gerçekten azlıyor bölüm sayıları. İlk Naruto'nun doldurma bölümleri çok kalitesiz ve animeden soğutabilir fakat Şippuuden'de çok güzel doldurma bölümleri var bu arada.

Naruto da ana karakter gibi değer verilen, işlenilen bir sürü yan karakter var.
    Bir hikayeye girince hemen işleyip bitirmek yerine bütün animeye yayması, ters köşeleriyle birlikte çok ayrı bir haz veriyor. Çoğu karakterin geçmişini falan görebiliyoruz ve böylece her karakter için bir haklılık payı görüp, onların yerine koyabiliyoruz seyrederken.

Yani biri aşkın ana konuları ve ana karakterleri olan böyle anime olması zor ve bence mümkün değil.

Bir karakter için mesela hikaye boyunca oraya buraya; azar azar ve yavaş yavaş tanıtımını ederek tam 10 yıl sonra, çok mühim bir yerde ve efsane bir biçimde animye sokulmuştu mesela. Bir de şounen olmasına rağmen yer yer şounen sınırlarını zorlayıp, seinene kaydığı yerler de olmuyor değil.

Naruto ve Bleach uzun soluklu olduğundan başlarda, doğrudan sizi içine çekmeyebilir fakat başladığınızda kesinlikle ardını getirin derim. Bir de her yeni açılış ve bitiş müziklerine en az 1 kez atlamadan bakmanızı da tavsiye ediyorum :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aliosmano -- 6 Haziran 2020; 13:26:56 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.