Şimdi Ara

Yeni başlayanlar için yurt hayatı ve yurda gidecek eşyalar (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
660
Cevap
318
Favori
323.526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
44 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: :AlacaKaranlık:

quote:

Orijinalden alıntı: enis1024

akustik gitar götürsek sorun olur mu, şikayet eden falan. serbest mi yurtlarda?

Şimdiye kadar yasak olduğunu hiç duymadım. Götürenler de görüyorum.

Ha, çok gürültü yapmaman şartıyla.

Adamlar ders çalışıyoz deyip bana çaldırmazlar gibi geliyor. Ama herkes son ses müziği açabiliyosa ben hertürlü çalarım.
  • bı kac parca esys oturun yeter.diğerlerını baskasından otlanırsınız 4 sene lısede yurtta kaldım bılıom.tevrubelıyık :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: mhmtpz16

bı kac parca esys oturun yeter.diğerlerını baskasından otlanırsınız 4 sene lısede yurtta kaldım bılıom.tevrubelıyık :D

bende 4 sene kaldm lisede ne sampuanim oldu ne ince uclu sarjim ne de dis macunum hep sagdan soldan :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çarşaf, yastık kılıfı, tabak, çatal-bıçak, tenceresine varana kadar götüreceğim ben. Özelinde özeli bir yurtta kalacağım da. Amerikan mutfağı felan var
  • biraz abartılı sanki :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: gunesburak

quote:

Orijinalden alıntı: mhmtpz16

bı kac parca esys oturun yeter.diğerlerını baskasından otlanırsınız 4 sene lısede yurtta kaldım bılıom.tevrubelıyık :D

bende 4 sene kaldm lisede ne sampuanim oldu ne ince uclu sarjim ne de dis macunum hep sagdan soldan :)

sen ne dıon ben 4 sene boyunca ayakkabı bıle almadım.hatta en son aldıgım kıyafet 9, sınıfta kurban bayramındaydı.hep ordan burdan işte.biz ole abartmıstık ki baskasının esylarını satıp lokantaya ıcmeye gıdıoduk hey gidi dunler be.
  • Mesaj bulunsuz güzel konu
  • quote:

Orijinalden alıntı: bassasy

6. Sıvı sabun(acil durumlar için)

• upupupu
  • Yurtlarda çok beleşçi oluyor mu, askerdeyken köpük, jole, parfüm, krem,şampuan , duş jeli, bardak vs. isteyen çoktu yurttada beleşçiler çokmu
  • Tavsiyeleriniz için teşekkürler herkese ekledim yeni tavsiyeleri.

ya tuvaletlerin tipi nasıl? Alafrangamı alaturkamı? ben alafranga dışında rahat edemem? Bu yaşıma kadar hep alafranga tuvalet kullandım KYK veya Üniversite yurdunda hangi tip tuvalet bulunuyor?

+ tuvaletler sınırlı sayıdamı? ben genelde 30-35 dakika tuvalette vakit geçiririm. Bu sabah sorun olurmu tuvalet kuyruklarında?

• quote:

Orijinalden alıntı: k4n44t

Tavsiyeleriniz için teşekkürler herkese ekledim yeni tavsiyeleri.

ya tuvaletlerin tipi nasıl? Alafrangamı alaturkamı? ben alafranga dışında rahat edemem? Bu yaşıma kadar hep alafranga tuvalet kullandım KYK veya Üniversite yurdunda hangi tip tuvalet bulunuyor?

+ tuvaletler sınırlı sayıdamı? ben genelde 30-35 dakika tuvalette vakit geçiririm. Bu sabah sorun olurmu tuvalet kuyruklarında?

KYK'ya bağlı genel yurtları bilmiyorum; ama alaturka mutlaka vardır.

Üniversite yurtlarında ise yurttan yurda değişir. Bizde alaturka da vardı, alafranga da.

Tuvaletler tabii ki sınırlı sayıda. 5 yıldızlı otel mi sandın? Tuvalet kuyruğunu şimdiye dek hiç duymadım. Zaten herkesin kalkış vakti aynı değil. Çakışıp sıkışıklık olma olasılığı öyle yüksek değil.

• quote:

quote:

Üniversite yurtlarında ise yurttan yurda değişir. Bizde alaturka da vardı, alafranga da.

Tuvaletler tabii ki sınırlı sayıda. 5 yıldızlı otel mi sandın? Tuvalet kuyruğunu şimdiye dek hiç duymadım. Zaten herkesin kalkış vakti aynı değil. Çakışıp sıkışıklık olma olasılığı öyle yüksek değil.

sağolun,peki sabah 7:30 kaldım. 8 e kada yarım saat tuvaletta olabilirmiyim? yani o imkan varmı . gerçi alafranga değilse asla yarım saat kalamam. ama alafranga rahat olduğu için hemen kalkıp gitmek istemiyorum

• quote:

quote:

quote:

sağolun,peki sabah 7:30 kaldım. 8 e kada yarım saat tuvaletta olabilirmiyim? yani o imkan varmı . gerçi alafranga değilse asla yarım saat kalamam. ama alafranga rahat olduğu için hemen kalkıp gitmek istemiyorum

Fazla kafaya takıyorsun bu tuvalet muhabbetini bence ve rahatına fazla düşkünsün. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C1E9C52E6 -- 6 Ağustos 2011; 11:05:55 >

• quote:

tuvalet mafyası

• Up
  • mesajım bulunsun lazım olacak
  • takip..............
  • super konu aga :D
  • takipteyim
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.