Şimdi Ara

Yeni Başlayanlara Öneriler (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
3
Favori
9.762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: EuroAsia

quote:

Orijinalden alıntı: KojiroHyuga03

Bende androide gelince yeni basladim onerisi olan var mk

herhangi bir konuda merak ettiğin vrsa yaz kardeşim

Hocam oyuna yeni basladim nasıl gelişebilirim iste sorum bu acikcasi taş almak gerekli mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hk@n

Merhaba @Haroeris hocam,sanırım bu oyundan çok iyi anlıyorsunuz,verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim.Sormak istediğim birşey var müsadenizle.
    41 levelim köy binasını 7 e bastım 2 gün kaldı.madenlerim ve depolarım ortalam 8-9 level yani bana yetiyor..sihirbaz kulelerim 2 level havanlarım 3 level okcu kuleleri 6..1250 kupa görevini yaptım 3. inşaatcıyı bastım.şu anda büyü fabrikasının levelini 2 yapıyor 1 havanımı 4 yapıyorum ve ana bina 7 oluyor..tavsiyeniz şimdi ne yapayım ?sizin tecrübelerinizden yararlanmak isterim müsait olursanız game center ismimi vereyim eksikleri yazar mısınız?teşekkürler

Sana tavsiyem sihirbaz kuleleri ve havanları yüksek tut duvarlarıda ihmal etme

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: EuroAsia

quote:

Bende androide gelince yeni basladim onerisi olan var mk

herhangi bir konuda merak ettiğin vrsa yaz kardeşim

Hocam oyuna yeni basladim nasıl gelişebilirim iste sorum bu acikcasi taş almak gerekli mi

Taşa para verme hemen hocamızinda dediği gibi taşları harcama zaten oyun seni sararsa kendiliğinden gelişirsın

• hocam hort olacak ama kusura bakmayın.

Yerleşme ve Duvarlar:

Sadece bir kaç hususa değineceğim. Köy binanızı ortaya alın etrafına savunma birimleri koyun ( havan top okçu kulesi ) ve her şeyi duvarlarla çevirin. Duvarlarla geniş bir alan yapmaya çalışmayın çünkü eğer o geniş alanı dolduracak binalarınız yoksa içeridende asker bırakılabilir. Yine çok gördüğüm olayı daha yazacağım köy binanızı en köşeye alıp sonra v şeklimde kapatarak köyünüzü korumayın çünkü düşman köyünüze o taraftan rahatça saldırabilir bu yüzden duvardan kar etmeye çalışmayın köyünüzü mutlaka hepsini sarabilicek bir şekilde bir kare oluşturun ve içine tüm birimlerinizi koyun. ( İleride her şeyi toplu bir yere koymayın sadece şimdilik). Ve Duvarlardan önce savunma birinlerinizi yükseltmelisiniz.

bende böyle bir şey yapmayı düşünüyordum köyü en köşeye dayayıp 4 bir tarafı savunmak yerine 2 tarafı savunmak dahakolay olur diye düşündüm ama siz yapmayın demişsiniz. düşman oradan saldırır demişsiniz. şimdi ben yeşilliklere dayasam malzemeleri bana nasıl saldıracak birisi anlamadım ben ?

• mahseer898 kullanıcısına yanıt
    Köy binanızın seviyesi nedir ben ona göre size güzel bir düzen bakayım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Haroeris

Köy binanızın seviyesi nedir ben ona göre size güzel bir düzen bakayım.

Bugün 5 olacak.

• http://www.online-oyuncu.com/5-seviye-koy-binasi-duzeni-savunma-konusu.html

http://www.razorgamingtr.com/2014/03/clash-of-clans-her-koy-binasna-ozel.html

şu 2 linkten yararlanıp bi düzen yapmayı düşünüyorum.

ayrıca biraz araştırmalarım sonucu farming ve kupa kasma hakkında biraz bir şeyler kaptım ve hemen uyguladım. okçu ve goblin 2 lvl yaptım. 2 gündür kupa kasıyorum. 5 okçu ile merkez bina yok edip savaş bitiriyorum mesela. bunun bana bir zararı olur mu ? dün 770 kupa iken bugün 970 kupa oldum.

• Hocam bende sizden bir yardım isteyeceğim . Şuan da oyunda takılı kaldım saldırılardan verim alamıyorum hep kaybediyorum. Nasıl bir saldırı taktiği izlemeliyim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yahoo58 kullanıcısına yanıt
    Benim 5 insaatcim var sampiyon ligindeyim fakat yeşil tas biraz harcadim yani harcamAyla alakasinp olmayabilir.özellikle müevher kutularini kazin ve 25 yeşil tas alın basarilar dilerim bu arada klanimiza bekliyoruz sizleri mega of turkey şampiyon veya kristal ligindekiler gelebilir :-)

• Oyuna yeni başladım şu anda th3 seviyesindeyim yarın th4 geçeceğim.Kupam 500 falan Th4 için en uygun kupa seviyesi nedir yoksa önemsiz midir başlarda?
  • Auveir kullanıcısına yanıt
    Dediginiz gibi en baslarda kupa geri planlarda yer aliyor.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.