Şimdi Ara

yeni başlıcam yardım ltf...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar oyuna yeni baslıcam ve aklımda iki karakter var ya rogue/cleric olcak yada bow/fire/force gibi birsey olcak ama eger daha rahat bişey bulursam forceyi degistirebilirim full str olmayı planlıyorum yorumlar için şimdiden teşekkürler
    bide avrupadaki pot basma sorununu çözebilecek skill falan var mıa acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatih069 -- 12 Temmuz 2010; 7:31:25 >

• Rouge cleric güzel bir builddir. Kasması kolay pvp leri etkilidir. Senin karar vermen gereken ilk başta eu mu ch mi olmak istiyorsun onu belirle bence.

Eu da pot basma sorununu hp grain potlarla giderebilirsin 3 sn de pot basar.Çoğu kisi birkaç pvp yapar bunlarla kendini kral ilan ederler daha sonra normal potla yakalandıklarında direk yeri öperler sonrada grain olmasa o adam hiçbir şeydir diye dilden dile dolanır :)

Sen normal potlarla pvp ye alıştır kendini. Cleric in gücü hafife alınmayacak kadar coktur.
  • tsk ler bu yuzden karar veremıyorum zaten avrupada pot süresi olmasa direk olarak avrupa ama pot süresi insanı diğer buildlere itiyor işte
  • Avrupalıların attack ları gerçekten çok yüksek çinlilere göre eğer gerçekten avrupalı olmak istiyosan ve tek başın 1 den çok canavara birden dalmak istiyorsan warrior two handed ya da one handed aç pot basma sorununa gelince cleric açarsan bu sorunu çözersin cleric de en önemli 3 skill wardır 1. 24lvl da açılan bless spell dir 45 sn muazzam bi defans saglar 2. 30 lvl da açılan ve sana 16sn boyunca durmaksızın hp basar 3. 40 lvl da açılan ve sana 5 dk boyunca hp basan bi skill dır bunlarla rogue clerıc le harikalar yaratabilrsin çünkü wizard dan sonra en yüksek charlardan biridir ve full str olmasıda ayrı bi avantaj saglar sana umarım yardımcı olabilmisimdir...
  • Başlama !
  • quote:

Orijinalden alıntı: IWannaKiLLu

Başlama !

yazdayız malum canımız sıkılıyor hazır acmısken güzel bir char açalım dedik kötü mü ettik
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatih069

quote:

Başlama !

yazdayız malum canımız sıkılıyor hazır acmısken güzel bir char açalım dedik kötü mü ettik

Başlama. Bir nedeni vardır söylüyoruz. Neden dersen; anlatılmaz, sakın başlama. Hayatın ellerinden kayıp gitmesin..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ARKADAŞLAR YARDIM!
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Başlama !

+1
  • quote:

Başlama !

+1905

Başlıcaksan da private swda başla
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.