Şimdi Ara

yeni başlıyacağım sorularım var?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bdo oynuyordum fakat artık sıkmaya başladı hep aynı şeyler o yüzden wowa başlamayı düşünüyorum ama aklımda birkaç soru var cevap vericeklere şimdiden teşekkür ederim

1-Sanırım game time aldığım zaman 5expansion paketide ücretsiz oluyomuş battle of azeroth dışında yani hesap açıp 30günlük game time aldığım zaman bfa dışında expansion a para verememe gerek yok
    2-oyuna tek başıma başlıyacağım hangi server hangi tarafta daha çok oyuncu veya türk vardır
    3-günde 7 8 saat oyun oynuyorum sanırım wowda goldla game time satın alınabilyomuş çok zor bir şey mi pahalımı ne kadar sürer ortalama?

• 1- evet, sadece süre alıp oyunu BFA dışındaki bölümlerini yani 110 level a kadar oynayabilirsin
    2- Oyuna girdiğinde realmlerin yanında full high medium low gibi popülasyonu görebilirsin, TwistingNether realminde HORDE, Silvermoon realminde ALLIANCE Türk oyuncuları fazladır.
    3- 7-8 saat oyun süresi ile aylık süreni çıkartabileceğini düşünüyorum ama emin değilim, ama sırf süre almak için oyunu oynayınca da sıkılacaksın. Ortalama üstü-iyi bir oyuncu oyunda boost satarak gold kasıp birkaç gün içinde 1 aylık süreyi çıkartacak paraya sahip olabiliyor. Ama senin için bunu söylemek zor çünkü yenisin, oyunu hiç bilmiyorsun, karakterinin iyi olması gereken bazı eşyaları farmlaman gerekecek vs vs.

Başka sorun olursa yazabilirsin bildiğim kadarıyla cevaplarım.
  • emre510 kullanıcısına yanıt
    teşekkür ediyorum şu satyın alma konusunda diyelim yeni bir hesap açtım site üzerinden değilde mesela bu forumdan 30gün game time aldım. kodu hesaba girdiğim anda 30gün başlıyo ve paketler geliyor değilmi yoksa paketlere sahip olabilmek için sadece site üzerinden mi game time almam lazım
  • Forumdan alabilirsin, battle netten almak zorunda değilsin paketlerin gelmesi için

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    peki bu paket olayı wow classic icin mi yoksa wow normal için mi yoksa ikisi içindemi
  • Dostum, şuan 1 aylık wow süresi alarak, wow classic ve wow normal (retail deniyor) oynayabilirsin, ama retail de bfa almadan ancak 110 lvl e kadar oynayabilirsin

peki sen hangisin tavsiye edersin classic mi retail mi oynanış olarak demiyorum population olarak diyorum
  • İslam Fedaisi kullanıcısına yanıt
    Yeni başliyorsan classic hiç bulaşma derim. Classic biraz daha hardcore Classicte de retailde de kendine gore bir guild bulabilirsin merak etme. Ayrica classic goldu ile şuan gametime alinmiyor, retail de var bu seçenek şayet oyuna para odemek istemiyorsan.
    Retail de 110 levela kadar olan içerigi tutorial olarak dusun. Asil olay her zaman son pakettedir. Hazir exp bonus da varken, ilgini çeken birkaç class levelleyebilirsin. Baktin sardi bfa alirsin veya classic'e gecersin. İçerik derya deniz, kesfedilecek cok fazla şey var. Tadini cikar derim. İlk basladigindaki zevki sonradan alamiyorsun cunku, bir bakmişsin bir sure sonra haftada 3 kez raidden raide giriyorsun

• classic için hangi serverda başlamalıyım ingilizcem yok türk guildi olsa iyi olur
  • İslam Fedaisi kullanıcısına yanıt
    population olarak ikisi de aynı, eğer bu oyunu ilk defa oynayacaksan classic oyna derim
  • 3. sorunada ben cevap vereyim diğerlerinin cevabını almışsın Benim RAF ile başlattığım bir arkadaşa heirlom ve uçan binek yardımı ve 20k gold gibi bir destekle 20. günün sonunda hem BFA da uçmasını hemde 1 aylık tokenini çıkartıp 4 tanede 120 level char kastı üstelik ilk kez oynuyordu her sorduğu ve bilmediği soruyu discord da cevaplayarak 5 kişi oynuyoruz. Bu durumu baz alırsan sen dahi 1 ayda üstelik 8 saat gibi bir sürede hayli hayli tokenini çıkartabilirsin...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.