Şimdi Ara

Yeni Başlıyanlar için Gandara serveri Türk Guildi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
764
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar oyunun geneline baktıgımızda gandara serverina geliyor genellikle türkler ve yeni başlıyan arkadaşlarımız zorluk çekiyor ve bir guild kurduk
    tüm yeni başlamış ve guildi olmıyan arkadaşlarımızı bekleriz oyun içi pm:fatihcavultu.8492 ekleyin günün cogu zamanında karakterim onlinedir
    raidcall odamız mevcuttur.
    facebooktanda ulasabilirsiniz:http://www.facebook.com/joe.dwight bu facebooktanda mesaj atarak bana ulasabilirisiniz .

• Guild olayı güzel olmuş fakat o server da bilğim kadarı ile büyük bir türk guildi var...
  • eski türk guildleri cogu aktif olmayan guildler herkes levelini kasmiş maplerini bitirmiş guildler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: joedwight

Evet arkadaşlar oyunun geneline baktıgımızda gandara serverina geliyor genellikle türkler ve yeni başlıyan arkadaşlarımız zorluk çekiyor ve bir guild kurduk
    tüm yeni başlamış ve guildi olmıyan arkadaşlarımızı bekleriz oyun içi pm:fatihcavultu.8492 ekleyin günün cogu zamanında karakterim onlinedir
    raidcall odamız mevcuttur.
    facebooktanda ulasabilirsiniz:http://www.facebook.com/joe.dwight bu facebooktanda mesaj atarak bana ulasabilirisiniz .

hocam guilde devam ediyorsanız girmek isterim
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackxtr

Guild olayı güzel olmuş fakat o server da bilğim kadarı ile büyük bir türk guildi var...

Cx tagı kullanan bazı insanların kuru kalabalık dediği ama aslında kesinlikle öyle olmadığını düşündüğüm büyür bir Türk guildi var. Oyuna hiçbir şey bilmeden başladım sağolsunlar sahip çıktılar destek oldular. Çoğu yaşca büyük abilik ablalık yaptılar. Kendi yaşıtımdanda 2 3 arkadaşım var her şeyi beraber yapıyoruz. Abilerimizde katılıyor bize. Herhangi TURK tagı gördüğünüz birisine yazarsanız şüpheniz olmasın size sahip çıkacaklardır :)
  • Hadi ya iyi olmuş :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.