Şimdi Ara

Yeni başlıyorum.Neler Yapmalyım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
822
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle herkese iyi forumlar.
    Uzun süreden beri web tasarım konusunda birşeyler öğrenmek istiyorum.Uzun süre araştırdım internette ama nasıl nerden başlayacağımı,hangi adımları takip etmem gerektiği konusunda tam bir bilgiye ulaşamadım.İnternette bilgi fazlalığı var ve herkes birşey söylüyor.Kafam karışmış durumda.BAna yardımcı olabilecek arkadaş varmı.Sadece adım adım neler öğrenmeliyim.Bunları bana söylerseniz çok sevinirim.Teşekkürler..

• hayırlı günler hocam,
    web veyahut masaüstü programlamada bence, en önemli unsur veritabanı.
    veri tabanına kayıt ekleme, silme, ve değiştirme işlemlerini uygulayabiliyorsanız aklınıza gelebilecek çoğu programı yazabilirsiniz.
    tabi sonrasında yeni özellikler ekleyerek kendinizi geliştirmeniz gerekecek.

örneğin;
    sadece veri tabanına kayıt ekleme,silme ve değiştirme işlemlerini uygulayarak bir stok takip programı yazmanız mümkün olabilir.

sözün özü, öncleikle dil hakkında biraz bilgiye sahip olmanız daha sonra sırasıyla,

ekrana yazdırma, matematiksel fonksiyonlar ve veri tabanı işlemlerini ögrenmenizi tavsiye ederim
  • Teşekkür ederim.Başka önerisi olan arkadaşları bekliyorum..
  • Arkadaşım biraz araştırma yapsan olmaz mıydı be? Ondan sonra ben takılıyorum suçlu oluyorum.. Yeni başlıyorsan birşey yapmana gerek yok.. Herşey bi anda gelişiyor zaten.. Ne olduğunu anlamıyorsun bile.. İnan bana.. Kendini rüzgarlara bırak..
  • çalışmaya bu siteden başla

http://www.bilgicubugu.tr.gg/Ana-Sayfa.htm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sizce ilk videom nasıl?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.