Şimdi Ara

Yeni başlıyorum tavsiyeleriniz nedir ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Yeni bir fotoğraf makinesi almak istiyorum bütçem 500-600 tl civarında.internetten baktığım kadarı ile bu fiyata ve daha uyguna dijital kameralar var. Ben öyle çok uzak mesafe falan çekmek istemiyorum. Normal cep telefonu ile çekilebilecek fotoğraflar bir de şu eklediğim tarzada fotoğraflar . Bir iki makine buldum ama nasıldır işime yarar mı bir fikrim yok. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Canon IXUS 275 HS
    Canon PowerShot SX410
    Nikon CoolPix L340
    Bunlardan biri işimi görür mü ya da hangisini tavsiye edersiniz ?

Yeni başlıyorum tavsiyeleriniz nedir ?Yeni başlıyorum tavsiyeleriniz nedir ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DaeI -- 19 Nisan 2017; 15:33:37 >

• Arkadaşlar merhaba. Yeni bir fotoğraf makinesi almak istiyorum bütçem 500-600 tl civarında.internetten baktığım kadarı ile bu fiyata ve daha uyguna dijital kameralar var. Ben öyle çok uzak mesafe falan çekmek istemiyorum. Normal cep telefonu ile çekilebilecek fotoğraflar bir de şu eklediğim tarzada fotoğraflar . Bir iki makine buldum ama nasıldır işime yarar mı bir fikrim yok. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Canon IXUS 275 HS
    Canon PowerShot SX410
    Nikon CoolPix L340

Yeni başlıyorum tavsiyeleriniz nedir ?Yeni başlıyorum tavsiyeleriniz nedir ?

• hocam 500-600 liraya olympus pen epl2 veya pen epl3 alabilirsin
  • Biraz daha yüksek fiyatları ama olsun 12 mp olması sorun yaratır mı bir de epl 3 aynasız modellerden mi acaba ? Peki SH-21 nasıldır acaba bilginiz var mı ? Teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tavsiyem biraz daha birikim yapıp dslr adı verilen değiştirilebilir objektifli bir makina alabilirsiniz.
    crop sensör çok da eski olmayan nikon d3100, d5100 gibi makinaları 1000 lira civarına
    canon 450d, 500d gibi makinaları 18-55 lens ile birlikte 800 lira civarına bulabilirsiniz. daha sonra elinize para geçtikte yeni objektiflerle (24-70, 70-300, 105mm macro) kişiselleştirebilir ve kitinizi geliştirebilirsiniz.
  • canemrebuyuk kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.