Şimdi Ara

yeni başlıyorum yardım edin lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • mrb öncelikle gereksiz bi topic açtığım için özür diliyorum ama gerekli olabilir ben daha silk road oyuna başlamadım önce bi araştırayım dedim we kendimi burda buldum daha önce knight oynadım knight ı ii bilirim ama sıktı artık we dedim değişik bişe olsun nese uzatmadan bana oyunu kısaca açıklaya bilecek yoqmu yani knight la karşılaştıracak bu oyunda boss warmı en yüksek level kaç gibi ....... özetlerseniz sevinirim

• Evet bende knight oyuncusuyum aynı topici bende açtım yardım eden olmadı yanı baştan anlaşıldı bu oyunda herkez tek başına
  • walla haklısın galiba napalım kader zate knight ı da bazı türk oyuncular nedeniyle bıraktım bilirsin ...... çok o oyunda
  • walla açıkcasdı bende 1 sene çok manyak bir şekilde knight oynadım inkar etmiyorum her ders her tenefüs arklarla bıkmadan knight konusuyodum bir gün bi ark dedi ki ben silkroad diye bir oyun buldum sınıftan hiç kimse denemdi sadece ben denedim ve iyikide denemişim silkroadı açıklamak gerekirse knighttan grafik olarak 3 kat daha güzel her lvl de tek başına kasabilirsin knighttaki igi party pls die elelemin bi yerirni yalamıyorsun lvl 1 den 70 e kadar sadece apost dönmüyordun her lvl de kesman için 2 3 çeşit canavar war ve bayağıda büyük bir haritası oyun şimdilik knighta göre daha seviyeli yani 9 10 yaşında aptal çocuklardan çok yok ilerde ne olur bilmem bos var hatta günde 15 tane fln çıkıyo(yanlışım warsa düzeltsinler) her lvl e göre bosslar toplamda 3 boss war aslında birisi 35 lvl civarı için biri 45 lvl civarı için biride 60+ için eylülde 70+için olanı gelcek oyun gelişiyor yani knight gibi sabit durmuyor bende bu özelliğini çok seviyorum oyunda değişik meslekler fln war para kazanamk için bunları yapabilirsin oyunda her lvl de daha kolay ex kasabilmen için görevler war partylere girmeden kendin kasabiliyon en iyiside o işte oyun boyle

• bu dediklerini bende yaşadım umarın okuyosundur yazdıklarımı her dk knight ı düşünüyodum rüyamda savaşıyodum yani öle diyim aynı senin gibi bi ark tavsiye etti grafiklerini gördüm güzel şu knight konusuna gelirse knight çok gelişti ama zırvaladı yani oyuna girilmiyo her şey para oldu civcivleri kasmıyolar artık 45 levelde shell geliyo ya öle deyuim tahminn et çok saçmaladı
  • walla bende öleydim zeroyu arka arkaya fln kesiodum neyse şimdi bu oyuna basladım ama 18 20 ye atlarken sıkmaya basladı
  • 1-Oyun ile ilgili ön bilgileri Arama Mototru nu veya SSS lerden aratarak rahatça bulabilirsiniz.

2-Yeni bir karakter açacaksanız buraya

http://forum.donanimhaber.com/m_8610395/tm.htm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yandım ben yardım edin lütfen
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.