Şimdi Ara

Yeni Bedelli Askerlik Sistemi - Güncellenen Başlıklar (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11.059
Cevap
114
Favori
1.100.983
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler bugun askerlik subesine gittim bana bir kagit verdiler ustunde islem durumu bedelli odeme bekleniyor yaziyor ama edevletten hizmet tercihlerine girdigimde;
    Ertelemenizi neden iptal etmek istiyorsunuz?
    Bedelli askerlik yapma isteği
    Diğer statülerde (yedek subay, yedek astsubay, Erbaş/Er (6 ay)) askerlik yapma isteği
    seklinde iki secenek cikiyor burdan islem yapmam gerekiyormu yoksa bu verdikleri kagit yeterlimi yardimci olurmusunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Caesar* kullanıcısına yanıt
    E devletten yaparken tecil erteleme yapmanız gerekiyor hatası veriyordu mecbur şubeden yaptırdım. Sonra ödeme çıkmayınca e devletten deneyeyim dedim. Hem yapamadım geçici tecili bozuyor. Hemde tecil tarihini 31 ağustos yapıp sınıf tertibat bekliyor diye değiştiriyor.
  • tugay269 T kullanıcısına yanıt
    Ziraatten gir bi bak bence girebiliyorsan ödemen gözüküyor mu ? Ama doldurman lazım o kısmı sıfırladılar ben de önceden başvurmuştum internetten ama o kısım tekrar geldi sana geldiği gibi.
  • Arkadaşlar selam.

Ben aöf ten öğrenciliğimi dondurdum ve 2 sene daha tecilim vardı fakat şimdi e devletten sorguladığımda öğrenciliği devam etmektedir diyor öğrenciliğim yok şuan askerlik şubesinemi gitmem gerek?
  • quote:

Orijinalden alıntı: aotat

Ziraatten gir bi bak bence girebiliyorsan ödemen gözüküyor mu ? Ama doldurman lazım o kısmı sıfırladılar ben de önceden başvurmuştum internetten ama o kısım tekrar geldi sana geldiği gibi.
    Merhaba ziraat üzerinden nasıl sorgulama yapılıyor biliyormusunuz ? Ziraat Bankası müşterisi değilim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • aotat kullanıcısına yanıt
    Ziraat bankası internet şubesinin hangi menüsünden bedelli askerlik için yatırılması gereken bedeli sorgulayabiliriz hocam?

• Ödemeler -> Vergi ve kamu => Bedelli askerlik

böyle bir şey olması lazım
  • MrScrewdriver kullanıcısına yanıt
    Müşteri değilsen bankamatikte bulabilirsin diye düşünüyorum.
    Teşekkürler hocam.
    Ödemeler > Vergiler ve Resmi Kurumlar > Bedelli Askerlik
    Şeklinde ulaşılabiliyor.

Edit: 33.230,00 TL olarak çıktı ve son ödeme tarihi 01/01/0001 yazıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zwanzig -- 31 Temmuz 2019; 11:41:37 >
    Vakiftan baktim cikmiyor. basvurum olmamis o zaman heralde. yeniden hizmet tercihlerinden secim mi yapayim.

• quote:

Orijinalden alıntı: zwanzig

Teşekkürler hocam.
    Ödemeler > Vergiler ve Resmi Kurumlar > Bedelli Askerlik
    Şeklinde ulaşılabiliyor.

Edit: 33.230,00 TL olarak çıktı ve son ödeme tarihi 01/01/0001 yazıyor
    Atm üzerinden mi yaptınız bahsettiğiniz işlemi ?

• tugay269 T kullanıcısına yanıt
    Bence yapmalısın askerlik durum belgesinde ne yazıyor ?
    şimdi yeniden edevletten seçim yaptım. artık hizmete tıkladığımda Ödeme beklemektedir. yazıyor. oldu heralde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tugay269 -- 31 Temmuz 2019; 12:35:55 >
  • MrScrewdriver kullanıcısına yanıt
    Ziraat Bankası İnternet Bankacılığı üzerinden yaptım.

• Arkadaşlar vakıf ve ziraat müşterisi değilim internetten kontrol edemiyorum atmden kontrol edebilirmiyim ücretimi ?

• E-devlette askerlik durum bilgisi sorgula diyorum dünden beri teknik aksaklık diyor.Var mı aynı durumda olan?
  • Arkadaşlar şubeden başvuru yapmıştım. Şimdi hizmet tercihi seçeneğini e devlette seçince askerlik şubesinden yapılan işlemler askerlik şubesinden devam ettirilmelidir diyor. Borçta gözükmeye başladı.

Bilginize. Askerlik şubesinden işlem yaptıranlar e devletten hiç bir şey yapmasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sefakace -- 31 Temmuz 2019; 14:35:12 >
  • Arkadaslar son basvuru günü 31 temmuz mu subedeki bayan 31 aralik demisti bana,kimse kesin bisey söyleyememis

• Merhabalar, ben dün E devletten işlem yapmaya çalıştım ancak bedelli başvuru sayfası beni askerlik erteletme sayfasına yönlendirdi. Orada da mezun terk durumunuz uygun olmadığından bu işi gerçekleştiremezsiniz, en yakın askerlik şubesine uğrayın diye bir uyarı aldım. Dün askerlik şubesine gittiğimde de dekontunu getir biz işlemi yapalım dendi, 31 aralık tarihine kadar başvuru ve ödeme imkanı olduğu söyledi. "Ama yarın başvuru için son gün değil mi, ben bu parayı ancak kasım ayına doğru yatırabilirim" dediğimde ise 31 temmuz tarihinin yoklama kaçakları ve bakaya kalanlar için son tarih olduğunu da belirtti. Fakat ben başvurumu iki türlü de yapamamış şekilde kaldım. Burada paralarını yatırmayıp borcu gözüken ve kaydı olanlar var. E devlet sürekli belirttiğim hatayı veriyor. Askerlik şubesine gittiğimde de verilen cevap bu. Herhangi bir işlem yapılmadı. Açıkçası kafam da çok karıştı, bugün de üstüne "31 temmuz" tarihinin bedelli için son başvuru günü olduğunu belirten haber sitelerinden dolayı ne yapacağımı bilemez durumda dolanıyorum. Tecilim 31 ağustosta sona erecek ve celp olarak kasım dönemini seçmiştim 2 sene önce. Ne yapmam gerekiyor bilmiyorum. Yardımcı olabilecek var mı?

• 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.