Şimdi Ara

Yeni Bedelli Askerlik Sistemi - Güncellenen Başlıklar (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.066
Cevap
113
Favori
1.101.633
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    tecilliler için son başvuru tarihi 31 aralık 2019 ondan sonra kuralar olucak martta sevkler başlıcak , büyük ihtimal diğer bedelli başvurularıda temmuz 2020de başlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi agacoli -- 31 Temmuz 2019; 22:27:43 >
  • aotat kullanıcısına yanıt
    Ödemeyi yaptım benim en son 30.01.2019 idi şuan e-devletten alamıyom askerlik durum belgesi
  • agacoli A kullanıcısına yanıt
    e-tahsilat var onun altından milli savunma bakanlığı seçip tc girin
  • caryting C kullanıcısına yanıt
    Ne birdahaki bedelliyi beklemesi adamın tecili varsa 31 aralığa kadar başvurabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rizgari kullanıcısına yanıt
    31 temmuz son tarih filan değil bedelliyle alakası yok bu tarihin.

• Arkadaşlar ödeme yapılabilecek bankalardan hiç birinin müşterisi değilim. Atmlerden denedim olmuyor, internet bankacılığına üye olmadığım için giremiyorum şubeye gitmeden ücreti sorgulayabileceğimiz bir yer varmı ücretin çıkması önemli çünkü başvuruyu başarıyla tamamladığımızı gösteriyor. Son çare zaman bulabilirsem banka şubesine soracağım.

• MrScrewdriver kullanıcısına yanıt
    Bazı Ziraat atmlerinde(çoğunda yok) ödemeler kısmında Bedelli Askerlik şeklinde çıkıyor.Banka müşteri olmadığım halde.Karisik bi sistem oldu cok net.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Caesar*

Hocam ben belge alamıyorum, aynı günde en fazla 2 adet alabilirsiniz diyor. Kayıtlı belgeler kısmı açılmıyor.. Sistem sıkıntılı..
    Ben tekrar aldım yine aynı 31 ağustos :(
  • Arkadaşlar LÜTFEN bir okuyun, yardıma ihtiyacım var. Başvuruyu askerlik şubesinde görevli bana öyle dediği için telefondan E-Devlet'ten görevlinin yanında yaptım(para da yatırıldı bu arada). Ben bu başvuruyu yaparken aşamalar arasında celp dönemi tercihleri hemen açılmamıştı bende. Hatta başvurunun ilk birkaç aşamasından sonra celp tercihlerinden önce başvurum tamamlanmış gözüküyordu. Yazdırdım o formu. Formda bedelli askerlik tercihinin yanında evet yazıyot hatta. Aynı gün şubedeyken askerlik hizmet tercih işlemlerine tekrar giriş yapınca bedelli celp tercihleri de açılmıştı. Oradaki görevli de bana celp tercihini ne olur ne olmaz şimdi yapma dediği için yapmadım FAKAT 1 hafta kadar sonra yani şimdi Askerlik Hizmet Tercih İşlemleri linkine tekrar girdiğimde "askerlik şubesinden yapılan işlemlere askerlik şubesinden devam edilmelidir" anlamında/benzerinde bir yazı yazıyor. Başka bir seçenek vb çıkmıyor sayfada. Tekrar askerlik şubesine gittim. Kendilerine hala sistemin daha gelmediğini ve beklememi söylediler. Emin olamadım o yüzden E-Devlet'in milli savunma bakanlığı çağrı merkezini aradım. Telefondaki görevli BAŞVURULARIN DÜN(31 TEMMUZ) KAPANDIĞINI söyledi. Nasıl olur dedim başvuruların bitmesine askerlik şubesi daha aylar var diyor, internette ise Ağustos'un sonu yazıyor dedim. Bize iletilen bilgi bu şekilde, şubenizle görüşün dedi. Şubedekiler sistem gelmediğini, bilmediklerini ve yardım edemeyeceklerini söylüyorlar dedim, bize iletilen bilgi bu şekilde dedi. Sabahtan beri milli savunma bakanlığı asker alma genel müdürlüğünü arıyorum bedelli hattından açmadılar defalarca aramama rağmen. Öncelikle şunu sormak istiyorum. Başvuruda celp tercihi yapmayan var mı benim gibi? Var ise şuan askerlik hizmet tercih işlemlerine tekrar girip baktı mı şuan ne çıkıyor? Onun dışında bilgisi olan var ise lütfen yardım edin.
    Edit: İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mst6e -- 1 Ağustos 2019; 9:32:39 >

• mst6e M kullanıcısına yanıt
    Kardeş 31 temmuz diye birşey yok ben inadına başvurmak için bu tarihin geçmesini bekledim saat 9 itibariyle başvurdum 1 ağustos saat 9 başvurumu yaptım.

1 kasım bakayalara yoklama kaçaklarıma , aralıkta tecil ve diğerlerine.

• Arkadaslar subeden basvurdum, tecilimi 2020’ye gecici erteleme yapmislardi. Tecilim 31/08/2019 one cekilmis gozukuyor bugun itibariyle E Devlet’te ve bu yuzden Asal Erteleme yapmaniz gerekmektedir hatasi aliyorum. Cozen var mi?

• Herkese Merhaba
    10 gündür bu bedeliyle ugrastim baktin olcak gibi degil gittim subeye 10 dk da hallettiler hic burdan sitrese sıkıntiya girmeyin gidin subeden yapın
    Yeni Bedelli Askerlik Sistemi - Güncellenen Başlıklar
    Yeni Bedelli Askerlik Sistemi - Güncellenen Başlıklar

• quote:

Orijinalden alıntı: ALAYINA-GİDER

Kardeş 31 temmuz diye birşey yok ben inadına başvurmak için bu tarihin geçmesini bekledim saat 9 itibariyle başvurdum 1 ağustos saat 9 başvurumu yaptım.

1 kasım bakayalara yoklama kaçaklarıma , aralıkta tecil ve diğerlerine.
    Hocam yoklamanız var mıydı?
    Ayrıca askerlik durum sorugulaması yaptığınızda tarih ne yazıyor?

• mamilim90 kullanıcısına yanıt
    Bizim askerlik şubesinde sistem gelmedi bize daha diyorlar, nasıl oluyor bu anlamadım

• quote:

Orijinalden alıntı: mamilim90

Herkese Merhaba
    10 gündür bu bedeliyle ugrastim baktin olcak gibi degil gittim subeye 10 dk da hallettiler hic burdan sitrese sıkıntiya girmeyin gidin subeden yapın

Kolayca halletmenize sevindim ancak yinede e devletten askerlik durum bilgisini sorgulaması yapın. Birçok arkadaş celp döneminin sistem tarafından otomatik olarak değiştirildiğini söylüyor. Sistem sizinkini de 31.08.2019 olarak atmış olabilir.

• HaybridX kullanıcısına yanıt
    Hocam aceleniz ne? Bedelli askerlik sistemi kalıcı olarak geldi artık. Mezun olunca başvurursunuz. Hem sistem o zamana oturur. Şuan her şey karman çorman oldu.

• ALAYINA-GİDER kullanıcısına yanıt
    Cevap için teşekkür ederim. Bir de diğer sorularıma da birilerinden cevap alabilirsem inşallah :/

• quote:

Orijinalden alıntı: zwanzig

Kolayca halletmenize sevindim ancak yinede e devletten askerlik durum bilgisini sorgulaması yapın. Birçok arkadaş celp döneminin sistem tarafından otomatik olarak değiştirildiğini söylüyor. Sistem sizinkini de 31.08.2019 olarak atmış olabilir.

Alıntıları Göster
    Hicam tam olarak deum bende de bu. Ne yapmak lazim hicbir fikrim yok.
  • Bedelliye başvurup parayı yatıran arkadaş var mı?
    Eğer varsa askerlik durum kağıdında tarih ve erteleme durumu olarak ne yazıyor?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zwanzig

Bedelliye başvurup parayı yatıran arkadaş var mı?
    Eğer varsa askerlik durum kağıdında tarih ve erteleme durumu olarak ne yazıyor?
    Hala sınıf ve tertibat bekliyor gözüküyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mossberg -- 1 Ağustos 2019; 11:45:54 >
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.