Komutandan komutana değişir tabi ki hocam tamamen kişilikle alakalı ama büyük ihtimal sorun yapmazlar. Sizin elinizde rapor vs tarzı bir şey varsa hipertansiyon hakkında onu da götürün mutlaka. Zaten soruyorlar bi sağlık problemi olan var mı falan diye merak etmeyin. |
Yeni Bedelli Askerlik Sistemi - Güncellenen Başlıklar (554. sayfa)

-
-
yarın teslim oluyorum sevk tarihim 2 katılış 4 yazıyor geç kalmadım degilmi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
4 şubata (yarın) mümkünse öğleden önce katılış yaparsınız. Hayırlı tezkereler
geç kalma durumları yok değilmi hocam normal gününde katılıyorum yani
Geç kalma durumunuz yok
bugün bedelli şubat terhis oldum e devlette silah altındasınız diyor ne zaman düzelir herhangi bişe yapmam lazımmı
https://www.msb.gov.tr/Content/Upload/Docs/asal/2025_Yili_Bedelli_Askerlik_Faaliyet_Takvimi.pdf
Askerliğinizin resmi olarak biteceği tarih 2 mart.
O tarihe kadar böyle yazar, muhtemelen 3-7 mart arası (şubenin de iş yüküne göre) terhis durumunuz sisteme işlenir.
Mesai saatleri içinde kayıtlı olduğunuz şubeyi arayıp bilgi alabilirsiniz.
iyi günler tezkeremi aldım cuma günü fakat benim üstüme araba var ve askerdeyken arabaya trafik ceza gelmiş terhis olunca öğrendim bide askeriyeden eve giderken yemişim sıkıntı olurmu ? idari izinli sayılıyoruz ya araba sürmek sıkıntı felan diyorlardı
Elinizde kapı gibi terhis belgesi var, kışladaki sürenizi başarıyla tamamlamışsınız. Neden sıkıntı olsun ki? EDS cezaları, plakaya kesilmiyor mu? Şoföre veya araç sahibine bakmıyorlar bildiğim kadarıyla.
evet plakaya gelmiş ehliyete değil
bide askeriyede verilen terhis belgesi gecici terhis belgesimi ?
Gibi, edevlete terhis belgeniz düşene kadar ihtiyaç olursa askeriyenin verdiği ıslak imzalı belgeyi kullanırsınız.
orjinalini e devletten alabilirmiyim peki düşünce ?
Tabiki, askerlik durum belgesi alırsınız.
"Aşağıda kimlik bilgileri yazan yükümlü askerlik görevini yerine getirmiştir" diye yazar.
şuanda daha silah altındadır yazıyor askerlik sayfsdında
askerlik durum belgesinden aldığımız kağıdı iş yerlerine veya istenilen yere verebilirmiyiz askerlik yaptığımıza dair bende askerlik hizmetini yerine getirmiştir yazıyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X