Şimdi Ara

Yeni Bedelli Askerlik Sistemi - Güncellenen Başlıklar (556. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.110
Cevap
113
Favori
1.103.915
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 552553554555556
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • merhaba bende yedek asb olarak başvuru yapmıştım ancak nisan 2025 6 ay er çıktı . bedelli çevirmek istiyorum başvurumu yaptım parayı en son ne zaman yatırmam lazım

• smtgoksu57 S kullanıcısına yanıt

3 nisana er olarak çıktıysanız o tarihe kadar para yatırma işini hallediniz. Eğer başka tecil hakkınız kalmadıysa 3 nisan sonrasına bakaya kalacağınız için ödeyeceğiniz bedel de artacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar Nisan celbinde bedelli yapacağım Amasyada. İstanbuldan gideceğim 800 km altı olduğu için 1 gün yol izni var. Sevk tarihi 3 Nisan 2025 Perşembe başlıyor. Şimdi 1 gün yol iznim var katılmam gereken tarih 4 Nisan 2025 Cuma mı 5 Nisan 2025 Cumartesi mi? Normalde 5 Nisan Cumartesi diye biliyordum ama bazı arkadaşlar kafamı karıştırdı 4 Nisan Cuma diyerek bilgisi olan yardımcı olabilir mi

• CaimaN C kullanıcısına yanıt
    5 nisan cumartesi,katilis tarihin sevk kagidinda yazar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • n201 kullanıcısına yanıt

hocam teşekkür ederim uçak biletini 5 nisan cumartesi sabah 6ya almıştım da arkadaşlar böyle diyince endişelendim belgede yazıyordur dediğiniz gibi ama belgeyi beklemeden değişiklik yapmam gerekirse diye sordum ama dediğiniz gibi 5 nisan cumartesiyse hiçbir problem yok. akşam 17.00'a kadar mı yoksa 23.59'a kadar mı katılabiliyoruz

• CaimaN C kullanıcısına yanıt
    17.00 galiba.

• Selam dostlar. Amasya hakkında bir sorum var, araştırdım ama net bir cevap alamadım. Merzifon otogarından ulaşım kolay mıdır, bilgisi olan var mı? Bulunduğum şehirden Amasya otogarına bilet yok. Mecburen Merzifon'a gideceğim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • n201 kullanıcısına yanıt
    2 martta terhis oldum ama e-devlette halen “şu anda silah altında bulunmaktasınız” olarak gözüküyor. Askerlik durum belgesi aldığımda 2 martta terhise tabidir yazıyor. Sizce bu durum ne zaman düzelir

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Shelby_1967 kullanıcısına yanıt
    Subeyi arayin.

• 
Sayfa: önceki 552553554555556
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.