bize eğitim verecek olan komutanlar kısa ya da uzun dönem askerliğini yapmakta olanlardan seçiliyormuş diye duydum. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi processustransversus23 -- 24 Ocak 2025; 11:14:35 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Yeni Bedelli Askerlik Sistemi - Güncellenen Başlıklar (552. sayfa)
-
-
Hocam yasal hat stickeri bul malzemeciden veya bir telefoncudan yapıştır arkasına biz öyle yaptık ve sivil hattımızı kullandık içerde, zaten komutanlar biliyor çoğu kişide sivil olduğunu sadece mesai saatleri içerisinde telefonla konuşma yapmayın yapacaksanızda kıytı köşede yaparsınız içerde.
-
quote:
Orijinalden alıntı: a-f-hBurada yemin töreni tarihlerini vermişler. Bir sebepten askerliği uzatmazsanız yemin töreni sonrası bırakırlar.
iyi akşamlar sevk tarihim 2 şubat istanbuldan burdura gidicem 800 km aşağısı gösteriyor ne zaman teslim olmam lazım ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
1 gün yol izni ile 4 şubat son katılış tarihi olur. Zaten sevk belgenizde de son katılış tarihi yazacak.
sevk belgesi sistemde hata veriyor cıkmıyor ki pazartesi subeden alacağım
hocam sevk tarihinin son gününe kadar cıkartabiliriz demi
Teorik olarak alınabilir. Ama sevk belgesini iş yerine verip çıkış alacaksanız erken davranmakta fayda var. Ayrıca pttye yatan yol parasına ihtiyacınız varsa o para, sevk belgesini aldıktan sonra 3-5 güne ptt sistemine düşüyor.
Bugün bende sistemde hata aldım ve askerlik şubesine gidip kendim teslim aldım, ne kadar erken alırsanız sevk belgesini o kadar iyi son anlara kesinlikle bırakmayın. Burdur 800 km altında ise teslim olma gününüz 4 şubat olur. Pazartesi günü sevk belgenizi alın ki yol parası olarak ptt ye yatacak tutar hafta içi yatsın gitmeden öncede o parayı alabilirsiniz.
-
quote:
Orijinalden alıntı: a-f-hTeorik olarak alınabilir. Ama sevk belgesini iş yerine verip çıkış alacaksanız erken davranmakta fayda var. Ayrıca pttye yatan yol parasına ihtiyacınız varsa o para, sevk belgesini aldıktan sonra 3-5 güne ptt sistemine düşüyor.
sistem güncellenmiş hocam askerliğe gitmenize kalan süre 11 gün kaldı diyor 4.2.2025 teslim olun diyor sevk belgesi görüntüle tuşu gelmiş ama aynı hatayı veriyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X