< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Yeni Bedelli Askerlik Sistemi - Güncellenen Başlıklar (548. sayfa)
-
-
yine de teşekkür ederim yanıtlarınız için
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
içeri girerken xray ve üst taraması yapılıyor. ben giderken 6llı temel askeri paketten almıştım. Üstüne fazladan çorap ve iç çamaşırı almıştım. Kışın gidilecekse mutlaka termal içlik alınmalı. Bol bol pastil kesin götürün. Onun dışında geri kalan çoğu şeyi kışlada veriyorlar. Eksik bir şey kalırsa askeri malzeme kantinleri oluyor içerde bu saydıklarımı içeriden alabiliyorsun.
-
teşekkürler. peki bu tel sokanlar nasıl becerebiliyor bu önlemlere rağmen?
tuşlu telefon serbest zaten. İlkin dokunmatik falan sokmak çok zor. Belki arada bir iki gözden kaçanlar oluyor. Ben de ilk hafta telefon sokmadım askercell almadım. Kendi sivil hattımı sokup sonraki hafta görüşte telefonumu sokmuştum içeri.
-
görüş dediğiniz izin günleri mi?
hafta sonu aile görüş hakkımız oluyor. Ailem görüşe geldiğinde getirmişti
-
aileden gelenleri kontrol etmiyorlar mı?
kontrol ediyorlar ama sorun olmuyor çünkü. Kendi telefonları olabilir:)
-
açıklanmadan birkaç gün önce askerlik durum belgesi baktıgınız yerde şubat mart vb. diğer aylar yazıyorsa o tarih sizin sevk tarihinizdir bu arada. ben açıklanmadan bakmıştım mart yazıyordu sonra sevk tarihim de mart çıktı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Brisbane -- 15 Ocak 2025; 21:4:47 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X