Şimdi Ara

(¯`·._) YENİ BERLİNGO (¯`·._) (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
368
Cevap
1
Favori
49.376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: BabaHoroz

Yazın malum iş güç var Alanyada.Bundan sonra Nisan'a kadar vaktim olur sık sık uğrarım.Zira öğrenmem gereken çok şey var daha.

Dizellerde vites değiştirirken 3 000 deviri geçsin diyorlar,yani bağırttırmak gerekiyormuş turbonun devreye girmesi için,yoksa bilmem nesi yanarmış.Bu konuda bilgi verebilirseniz sevinirim.Hem ben öğrenirim hemde benim gibi bilmeyenler

hı iyi beklerız kardeşım yenı resımlerıde beklıyorum

vitesi 2000,2750dd arası degişirsen bizim araçlar çok az yakar
  • 100 Tl lik benzinle (mazot) 510 km yaptım. Nasıl ?

2000-2750 devirde mi değiştireyim vitesi,3000 i geçince mi ?
  • quote:

100 Tl lik benzinle (mazot) 510 km yaptım. Nasıl ?

2000-2750 devirde mi değiştireyim vitesi,3000 i geçince mi ?

100tl şehir içi için iyi hatta çok çok iyi 19krş edıyo yanı 6,3lt

bende ş.içi 40tl ıle 204 km yaptım ş.içi 19krş yanı 6,3lt edıyo oda (resımleri dh hafif ticaricilerin mekanında mevcut)

uzun yoldada ben klıma genelde açık 110u 120yi geçmemek şartı ile 95tl ile 606km yaptım yanı 5,2

2000-2750dd arası degiş karde ama kışın kullanımlarda 3000dd üzeri !!!
  • Arkadaşlar merhaba,

Aracın yol bilgisayarında bildiğiniz üzere bir adet gerçek zamanlı, iki adette kullanıcının istediği zamanda sıfırlayabileceği sayaçlar mevcut.
    Ben genelde 1 yazan'ı kullanıyorum kendi istatiktiklerimi tutarken.
    diğer 2 numaralı sekme 10000 km boyunca ve bu süre zarfında 6.2lt ortalama gözüküyor.

Forumda okuduğum kadarıyla normal bir değer.
    Geçen ay Ankara-Antalya arası 5.0 ortalama ile indim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: babylonweb

Arkadaşlar merhaba,

Aracın yol bilgisayarında bildiğiniz üzere bir adet gerçek zamanlı, iki adette kullanıcının istediği zamanda sıfırlayabileceği sayaçlar mevcut.
    Ben genelde 1 yazan'ı kullanıyorum kendi istatiktiklerimi tutarken.
    diğer 2 numaralı sekme 10000 km boyunca ve bu süre zarfında 6.2lt ortalama gözüküyor.

Forumda okuduğum kadarıyla normal bir değer.
    Geçen ay Ankara-Antalya arası 5.0 ortalama ile indim.

bendede 10000 gözüküyo 7,2 yazıyo

senın deger gayet ıyı

imzamdakı mekanımada beklerım kardeş
  • Az önce servise gittim,problem yok.Bilgisayara bağlayıp düzelttiler.15000 km yanması gerekirken fabrika ayarlarında 2500 e ayarlanmış.Bazen oluyormuş böyle.
  • quote:

Az önce servise gittim,problem yok.Bilgisayara bağlayıp düzelttiler.15000 km yanması gerekirken fabrika ayarlarında 2500 e ayarlanmış.Bazen oluyormuş böyle.

sorunun çözülmesıne sevındım ıyı
  • quote:

Az önce servise gittim,problem yok.Bilgisayara bağlayıp düzelttiler.15000 km yanması gerekirken fabrika ayarlarında 2500 e ayarlanmış.Bazen oluyormuş böyle.

Bende de olmuştu hatta şu an 11000 küsürde ve ilk kontağı çevirdikten sonra -1000 e yakın bir değer yazıyor.
    15000 de ilk bakımı olduğundan pek önemsemedim.

Fakat bahsettiğiniz 2500 de yağ değiştirme olayını gerçekleştirmedim.
    sizce yapmalımıyım, yada 15000 bakımını mı beklemeliyim?
  • 2500 de yağ filan değişmiyormuş.O eski arabalarda oluyormuş,şimdiki sistemde gerek olmuyormuş.

Ön lastiklere 34 arka lastiklere 36 basılıyormuş.
  • quote:

2500 de yağ filan değişmiyormuş.O eski arabalarda oluyormuş,şimdiki sistemde gerek olmuyormuş.

Ön lastiklere 34 arka lastiklere 36 basılıyormuş.

+1
  • selam arkadaşlar. temmuz başında bende 92lik berlingo aldım gümüş gri, 13000 km oldu fakat biraz bozuk yola girdiğim zaman sesler geliyo sanki bagajdaki kaplamalar yerinden oynuyomuş gibi sizce normalmidir yoksa servise göstermelimiyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: has73

selam arkadaşlar. temmuz başında bende 92lik berlingo aldım gümüş gri, 13000 km oldu fakat biraz bozuk yola girdiğim zaman sesler geliyo sanki bagajdaki kaplamalar yerinden oynuyomuş gibi sizce normalmidir yoksa servise göstermelimiyim?

servise götür bozuk (sebze ) yolda her araç ses yapar ama sesler anormalse direk servise ugra

daha çabuk bılgıler almak için ımzamdakı mekanıma beklerım
  • berlingo 1.6 92 hp combi almak istiyorum nakit olarak fiyat verebilirmisiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: mucemal

berlingo 1.6 92 hp combi almak istiyorum nakit olarak fiyat verebilirmisiniz

31,500tl İSTANBUL AV-CAR da

blueme(telefon kiti)

215-55-16r çelık jant

görüş paket

hız sabitleyici (c.c)

bunların hepsi içinde 31,500tl kardeş
  • bayi 1.6 92 hp combi(görüşpaketi+tavan bar+metalk boya) için 30 bin istedi.bu fiyatın altında alabilirmiyim sizce
  • quote:

bayi 1.6 92 hp combi(görüşpaketi+tavan bar+metalk boya) için 30 bin istedi.bu fiyatın altında alabilirmiyim sizce

hAngi bayi ?

senın dedıgın araçta çelık jant telefon kiti ve orta konsol yok ama benım bahsettigim 31,500tllik araçta var

30bin tl demişler sen hala beklıyomusun koşarak al bence bu fıyata bu özellıklere sahip bitane daha yok
  • ankara göral bayisi
  • quote:

ankara göral bayisi

düşünmeden al kardeşım ben almıştım çelık jantsız aracı 2010 modeldi 30,750tl ye almıştım

geçen hafta sattım 29bin tlye 17binde idi
  • teşekkür ederim
  • quote:

teşekkür ederim

rica ederım katılımlarınızın aldıktan sonrada devam etmesını beklerım dh hafif ticaricilerin mekanınada beklerım
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.