Şimdi Ara

(¯`·._) YENİ BERLİNGO (¯`·._) (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
368
Cevap
1
Favori
49.376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şu araçların ticari diye geçmesi yani kamyonet diye çok saçma.Hız limitleride çok saçma oluyor haliyle.Bu konuda ortak hareket edip düzelttirmeliyiz.Bir kaç yer belirleyip toplu mailler atalım.
    1970 model dandik bir araba bölünmüş yollarda 110 km yapacak,bizim sıfır arabalar 85 yapacak,olacak iş mi ? Bu saçmalığa son vermek için harekete geçelim
  • quote:

Orijinalden alıntı: BabaHoroz

Şu araçların ticari diye geçmesi yani kamyonet diye çok saçma.Hız limitleride çok saçma oluyor haliyle.Bu konuda ortak hareket edip düzelttirmeliyiz.Bir kaç yer belirleyip toplu mailler atalım.
    1970 model dandik bir araba bölünmüş yollarda 110 km yapacak,bizim sıfır arabalar 85 yapacak,olacak iş mi ? Bu saçmalığa son vermek için harekete geçelim

bunu yaptık toplu maıller attık ama sonuç lanmadı

bu hareketi tepee teamdakı arkadaşlarla yaptık
  • Bu ay Tüm Kombi Berlingolar da Cruze control, Alarm, Park sensörü hediye (City Pack)
  • quote:

Orijinalden alıntı: alfa-x

Bu ay Tüm Kombi Berlingolar da Cruze control, Alarm, Park sensörü hediye (City Pack)

her ay hediye zaten onlar

pekı 92ps activty pack çelık jant blueme olan versiyonunun fiyatı hakkında bilgin varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: BabaHoroz

http://www.internethaber.com/ticari-arac-sahiplerine-yilbasi-uyarisi--313552h.htm

Bu bizi ilgilendiren bir şey mi ?

hayır araçlar şirket adına ise gerekıyo şahıs adına ise gerek yok
  • herkese iyi akşamlar.

Yaklaşık 1 saat önce berlingo sx 92 hp activity pack+metalik+görüş paketi araç için 32000 tl fiyat aldım. Bu fiyat nasıldır. Yakın zamanda alan arkadaşlar varsa aldıkları fiyatlar konusunda bilgilendirirlerse sevinirim. Ayrıca bu fiyata 2011 ocak mtv+trafik sigortası+tescil işlemleri dahilmiş ( satıcının dediğine göre herkes tescil işlemini yaptırmayabiliyormuş). Tabiki hız sabitleme,alarm hediyeside var.

Birde ilk defa sıfır araç alındığında nelere dikkat etmem gerekir bu işin ince noktaları nelerdir berlingocu arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

Şimdiden herkese teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: finedeep

herkese iyi akşamlar.

Yaklaşık 1 saat önce berlingo sx 92 hp activity pack+metalik+görüş paketi araç için 32000 tl fiyat aldım. Bu fiyat nasıldır. Yakın zamanda alan arkadaşlar varsa aldıkları fiyatlar konusunda bilgilendirirlerse sevinirim. Ayrıca bu fiyata 2011 ocak mtv+trafik sigortası+tescil işlemleri dahilmiş ( satıcının dediğine göre herkes tescil işlemini yaptırmayabiliyormuş). Tabiki hız sabitleme,alarm hediyeside var.

Birde ilk defa sıfır araç alındığında nelere dikkat etmem gerekir bu işin ince noktaları nelerdir berlingocu arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

Şimdiden herkese teşekkür ederim.

kardeş istanbul mersa 31bin tlye kadar burakmakta fulle dedıgın herşey içinde geçen hafta fiyat aldım

renk olarakda metal renk boya koruma dan tutta koltuk korumaya kadarda hediye

imzamdakı mekanıma yazarsan daha net ve çabuk cevaplar alırsın

• Cevabın için teşekkür ederim. Bugün 31200 liraya aracı aldım. ay sonunda kadar teslim edecekler. Kül gri aldım çok hoşuma gitti o renk. Hediye olarak ne alabilirim şimdi bayiden onu düşünüyorum. Birde aracı teslim alırken nelere dikkat etmem lazım.
  • harika bir araç
    hemen satın alacağım

• quote:

Orijinalden alıntı: finedeep

Cevabın için teşekkür ederim. Bugün 31200 liraya aracı aldım. ay sonunda kadar teslim edecekler. Kül gri aldım çok hoşuma gitti o renk. Hediye olarak ne alabilirim şimdi bayiden onu düşünüyorum. Birde aracı teslim alırken nelere dikkat etmem lazım.

boya motor ve koltuk koruma hedıyesı al bide flim alabılıyosan al

teslım alırken fazla bişeye dıkkat etmeye gerek yok nede olsa yenı araç yahu 2010 yılındayız 90larda degıl
  • quote:

Orijinalden alıntı: ceyola

harika bir araç
    hemen satın alacağım

şiddetle tavsiye ederım kesınlıkle memnun kalcaksınız kardeş

bu fıyata bundan ıyısı yok ımzamdakı mekanımada beklerım

DH HAFİF TİCARİCİLERİN MEKANI
  • bende bu gün 92hp lik berlingo + aktivite pacet +kasko içerisinde 32200TL ye aldım kaskoyu 700'e yaptırdık. galiba 300TL kazık yedik
  • quote:

Orijinalden alıntı: foxkids55

bende bu gün 92hp lik berlingo + aktivite pacet +kasko içerisinde 32200TL ye aldım kaskoyu 700'e yaptırdık. galiba 300TL kazık yedik

hayırlı olsun ne renk aldınız fiyat normal kasko içinde yani

istde 31500tl kasko hariç

resımlerı beklerız

ımzamdakı hafif ticaricilerin mekanınada beklerım
  • gümüş gri alldım , ocak 5 de teslim edecekler alır almaz bende eklerim resimleri
  • ARKDAŞLAR BENDE ANTALYADAN ARANIZA KATILDIM 1.6HDI 110BG FULL ACTİVİTY PK. BEYAZ ARACIN KAPORASINI VERDİM, 2011 DE TRAFİĞE ÇIKARICAM 33.250TL KASKO YOK SADECE, BİRKAÇ SORUM OLACAK PEUGEOT DA 110LUK İÇİN 7.0 LT YAKIT TÜKETİM VERİRKEN BERLİNGODA 6.8 Ş.İÇİ BROŞÜR DEĞERLERİ VAR BU GERÇEKMİ ACABA ZİRA ARAÇ BOŞ AĞIRLIĞI AYNI 1444, İKİNCİSİ CİTROEN SİTESİNDE Kİ BROŞÜRDE SOĞUTMALI TORPİDO VE ESP FİLAN BAHSEDİLİYOR AMA BU ARACIN FULL U OLDUĞU HALDE BUNLAR YOK, TÜRKİYE İÇİN BAHSEDİYORUM ZİRA BROŞÜRLER DE ZATEN TÜRKÇE BİRDE ARACINI KULLANAN ARKADAŞLAR KRONİK OLARAK BİR SORUN TESPİT EDEN VARMI? İNŞALLAH MEMNUN KALIRIM SORULARIM BU KADAR BUNDAN SONRA BOL BOL PAYLAŞIMDA BULUNURUZ İNŞ.
  • hocam iyi fiyata almışın hayırlı olsun , bana 33500TL dediler 100luğun boş fiyatına , yakıt durumu konusunu bende araştırdım ikiside aynı yakıyormuş

• quote:

Orijinalden alıntı: pumaken

ARKDAŞLAR BENDE ANTALYADAN ARANIZA KATILDIM 1.6HDI 110BG FULL ACTİVİTY PK. BEYAZ ARACIN KAPORASINI VERDİM, 2011 DE TRAFİĞE ÇIKARICAM 33.250TL KASKO YOK SADECE, BİRKAÇ SORUM OLACAK PEUGEOT DA 110LUK İÇİN 7.0 LT YAKIT TÜKETİM VERİRKEN BERLİNGODA 6.8 Ş.İÇİ BROŞÜR DEĞERLERİ VAR BU GERÇEKMİ ACABA ZİRA ARAÇ BOŞ AĞIRLIĞI AYNI 1444, İKİNCİSİ CİTROEN SİTESİNDE Kİ BROŞÜRDE SOĞUTMALI TORPİDO VE ESP FİLAN BAHSEDİLİYOR AMA BU ARACIN FULL U OLDUĞU HALDE BUNLAR YOK, TÜRKİYE İÇİN BAHSEDİYORUM ZİRA BROŞÜRLER DE ZATEN TÜRKÇE BİRDE ARACINI KULLANAN ARKADAŞLAR KRONİK OLARAK BİR SORUN TESPİT EDEN VARMI? İNŞALLAH MEMNUN KALIRIM SORULARIM BU KADAR BUNDAN SONRA BOL BOL PAYLAŞIMDA BULUNURUZ İNŞ.

hoş geldiniz fiyat normal ama bence 110luk için tepee daha uygun espli diye ama berlıngonun şıklıgıda tepeede yok

esp çok dert degilse berlıngo derım ama illa esp olcaksa tepee tabikide

torpıdo sogutucusu 92 ve 110 pslerde sx versıyonlarında standart zaten

kronık problemı yoktur ben 16 ay kullandım hiçbi problemle karşılaşmadım kesınlıkle

gönül rahatlıgıyla alabilcegin bi araç çok memnun kalırsın

yakıt konusunda ikiside aynıdır zten ikisindede volvo S40 ve focusta olan 1.6 hdi degişken geometrili turbolu motor var

bol bol beklerız ımzamdakı mekanıma hafif ticaricilerin mekanınada beklerım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aziz Kancar -- 26 Aralık 2010; 20:48:41 >

• quote:

Orijinalden alıntı: foxkids55

gümüş gri alldım , ocak 5 de teslim edecekler alır almaz bende eklerim resimleri

beklıyoruz sabırsızlıkla cam flımı yapmanızı tavsıye ederım amcamdada var gri cam flımı yapılı çok ıyı durmakta
  • VALLA BROŞÜRLERE FARKLI DEĞER GİRMİŞLER ENTERESAN BİR ŞEKİLDE DİKKATİMİ ÇEKTİ, ARAÇLARI ORTAK ÜRETİM DİYE BİLİYORUZ.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.