Şimdi Ara

(¯`·._) YENİ BERLİNGO (¯`·._) (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
368
Cevap
1
Favori
49.372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: lazurat

quote:

Orijinalden alıntı: ekrem.kolu

quote:

Orijinalden alıntı: 76 ~aziz~ 76

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-minivan-van-panelvan-citroen-berlingo-acil-ihtiyactan-satilik-35672986/detay

benım komşumda bu araç çok temız

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-minivan-van-panelvan-citroen-berlingo-2010-92-hp-berlingo-darbesiz-boyasiz-29-000-km-36661785/detay

buda sıvasta

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-minivan-van-panelvan-citroen-2010-model-90-lik-tertemiz-garaj-arabasi-40800367/detay

buda gine istanbulda

ben 110hp full+full buldum 25000 tl ye sahibindende verilen fiyatlar poff ucmuş valla para toparlamaya calışıyom
    bi satılmadan alabilirsem şu 110hp yi......

teşekkür ederim aziz kardeşim.
    bu arada peugeot tepe premium pack modelleride aklımı çelmiyor değil.
    sen olsan hangisini tercih ederdin?
    aradaki fark ne?

rica ederım ne demek

güzel araç donanım olarak daha zengıın bazı modelerınde espde var ama fıyatıda yuksek

fiyat sorun degılse tabikide tepee ama belıngonun yaışıklılıgıda tepeede yok ön tasarım vs.

• bizdede ucuz arabalar şuan berlıngo 31-32bin tl bu pahalı degıl zıra albea eralar 27-28bin tl iken

verdigim ılanların km. az ve fıyatları ucuz bence pıyasaya göre her bırınde pazarlıkla bın 1,500tl ınerler tahmınen

• quote:

quote:

quote:

quote:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-minivan-van-panelvan-citroen-berlingo-acil-ihtiyactan-satilik-35672986/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-minivan-van-panelvan-citroen-berlingo-2010-92-hp-berlingo-darbesiz-boyasiz-29-000-km-36661785/detay

buda sıvasta

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-minivan-van-panelvan-citroen-2010-model-90-lik-tertemiz-garaj-arabasi-40800367/detay

buda gine istanbulda

ben 110hp full+full buldum 25000 tl ye sahibindende verilen fiyatlar poff ucmuş valla para toparlamaya calışıyom

aradaki fark ne?

rica ederım ne demek

güzel araç donanım olarak daha zengıın bazı modelerınde espde var ama fıyatıda yuksek

fiyat sorun degılse tabikide tepee ama belıngonun yaışıklılıgıda tepeede yok ön tasarım vs.

zaten citroenin logonun ön panjura uyumu albenisini ortaya çıkarıyor. yoksa araç herşeyleyiyle aynı. bencede sırf logo öne uyumu aracı güzel gösteriyor. birde anlamadığım aracın arka camı neden otomatik değil. eski usül?

• quote:

bizdede ucuz arabalar şuan berlıngo 31-32bin tl bu pahalı degıl zıra albea eralar 27-28bin tl iken

verdigim ılanların km. az ve fıyatları ucuz bence pıyasaya göre her bırınde pazarlıkla bın 1,500tl ınerler tahmınen

aziz usta birde onu bana sor.
    bi tek araba alırken o kadar parayı bir arada görüyorum
    onun için bana pahalı geliyor...
    bu araçların fabrika maliyetleri 10 bin tlyi geçiyosa ben dişlerimi kırarım. bu sadece bu araçlarla alakalı değil.
    seri üretim yapılan ve uçuk fiyatlara satılan çoğu aracın fabrika maliyet fiyatları aslında açıklanmalı. millet o zaman nasıl üretici,devlet ve bayiler aracılığıyla nasıl kazıklandığını daha iyi anlar

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

buda sıvasta

buda gine istanbulda

aradaki fark ne?

rica ederım ne demek

zaten citroenin logonun ön panjura uyumu albenisini ortaya çıkarıyor. yoksa araç herşeyleyiyle aynı. bencede sırf logo öne uyumu aracı güzel gösteriyor. birde anlamadığım aracın arka camı neden otomatik değil. eski usül?

aynen katılıyorum nıkelajlı arma fılan süper duruyo

bide cıtroenın artısı markası peugeota mıllet çok ön yargılı bakıyo

bu sınıfta doblo,kangooo hariç hangısınde varkı elektırıklı arka cam

çokta önemlı degıl zaten ama ılerde kesınlıkle otomatık olur bence

• quote:

quote:

bizdede ucuz arabalar şuan berlıngo 31-32bin tl bu pahalı degıl zıra albea eralar 27-28bin tl iken

aziz usta birde onu bana sor.
    bi tek araba alırken o kadar parayı bir arada görüyorum
    onun için bana pahalı geliyor...
    bu araçların fabrika maliyetleri 10 bin tlyi geçiyosa ben dişlerimi kırarım. bu sadece bu araçlarla alakalı değil.
    seri üretim yapılan ve uçuk fiyatlara satılan çoğu aracın fabrika maliyet fiyatları aslında açıklanmalı. millet o zaman nasıl üretici,devlet ve bayiler aracılığıyla nasıl kazıklandığını daha iyi anlar

dogrudur kardeşım saygım var ama pıyasa ortalamasına göre ucuzlar

zaten satış rakamı 21bin tl civarı üstü vergi

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

buda sıvasta

buda gine istanbulda

aradaki fark ne?

rica ederım ne demek

usta yeni dobloda arka cam otomatik premio doblolarda sanırım yada hepsinde. ama bişey dikkatimi çekti dobloda arka camdaki lastik aksam sanki eritip koymuşlar. hani cam çerçevenin etrafı conta ile dönülür ya acayip bi conta vardı. çok acemi işi gibi duruyordu. arabadan pek anlamam ama arka camın contasımıdır nedir herneyse onun üstte kalan camın kapandığı kısmındaki lastik conda hem çokk kalın hepte sanki lastiği tüpte eritip yapıştırmışlar gibi valla

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

buda sıvasta

buda gine istanbulda

aradaki fark ne?

rica ederım ne demek

usta yeni dobloda arka cam otomatik premio doblolarda sanırım yada hepsinde. ama bişey dikkatimi çekti dobloda arka camdaki lastik aksam sanki eritip koymuşlar. hani cam çerçevenin etrafı conta ile dönülür ya acayip bi conta vardı. çok acemi işi gibi duruyordu. arabadan pek anlamam ama arka camın contasımıdır nedir herneyse onun üstte kalan camın kapandığı kısmındaki lastik conda hem çokk kalın hepte sanki lastiği tüpte eritip yapıştırmışlar gibi valla

hiç dıkkat etmedım ne dersem yalan olur.

elegance ve premıo versıyonlarında mevcut

•  (¯`·._)  YENİ BERLİNGO  (¯`·._)

yeni dobloda ön cam direkleri araçla aynı renkte olmaması çok kötü bence birde arka camlar otomatik olunca arka camla bagaj camı kısmını ayıran bir kolon meydana geliyor ve bu kolon iki camı birbirinden ayırdığı içinde cam filmi uygulandığında çokta güzel olmuyor. ama citroen gibi araçlarda bu kolon olmadığından camfilmi uygulanınca arka camla bagaj camı güzel bir bütünlük oluştıruyor. sanki tek cammış gibi. doblonun bu iki hususnu beğenmedim açıkcası..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazurat -- 20 Ocak 2011; 15:55:08 >
  • quote:

(¯`·._)  YENİ BERLİNGO  (¯`·._)

yeni dobloda ön cam direkleri araçla aynı renkte olmaması çok kötü bence birde arka camlar otomatik olunca arka camla bagaj camı kısmını ayıran bir kolon meydana geliyor ve bu kolon iki camı birbirinden ayırdığı içinde cam filmi uygulandığında çokta güzel olmuyor. ama citroen gibi araçlarda bu kolon olmadığından camfilmi uygulanınca arka camla bagaj camı güzel bir bütünlük oluştıruyor. sanki tek cammış gibi. doblonun bu iki hususnu beğenmedim açıkcası..

tipi yeter almamak için

dedıklernıze katılıyorm

• İSTANBULDAN GÜNCEL FIYATLAR

92PS sx : 32.000tl görüş paket + activty paket + modürürlük paket + metal boya + sigorta

110ps sx : 36.000tl görüş paket + activty paket + modürürlük paket + metal boya + sigorta
  • Uzun zamandır düşünüyordum ve sonunda aldım siyah activty paket full+full anahtar teslim 32,250 geldi umarım fiyat iyidir yorumlarsanız sevinirim arkadaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: StunFire

Uzun zamandır düşünüyordum ve sonunda aldım siyah activty paket full+full anahtar teslim 32,250 geldi umarım fiyat iyidir yorumlarsanız sevinirim arkadaşlar

hayırlı ugurlu olsun kardeşım... fiyat normal

dh hafif ticaricilere yazarsanız daha çabuk cevap alırsınız
  • MERHABA ARKADAŞLAR FORUMA GİRDİMDE BUGÜN YAZILANLARI GÖRDÜM KRİZE GİRDİM ÇIKAMIYORUM
    ARACA ORT. 5.2 GİBİ DEĞER TUTTURDUM BUDA SORUN OLMUŞ VALLA BİLSEYDİM DAHA FAZLA YAKTIRIRDIM AMA
    BASACAĞIM BUNDAN SONRA SANKİ ARACA AZ YAKTIRDIK DİYE SUÇLU OLDUK NE YAPAYIM ÖYLE YAKTIYSA SUÇ BENİMMİ
    YOL BİLG. DEĞERLERİNİN FOTOSUNU DA KOYACAĞIM V-POWER DİESEL+GTL LE FULLEDİM ŞİMDİ SIFIRLAMIŞTIM
    KM. YAPINCA Foto KOYARIM,
    TASARRUFLU YAKIT TÜKETİMİ BANA GÖRE SADECE GAZA BASMAMAKLA DEĞİL 500M MESAFEYİDE HESAPLAMAK YEŞİL DALGALARI HEDEFLEMEK
    KALKIŞLARI SAKİN YAPMAK VE FRENİ MÜMKÜN OLDUĞUNCA AZ KULLANMAKLA ALAKALI
    KENDİMİ ÖVMEK GİBİ OLMASIN AMA BEN BU KONUDA TAM BİR USTA OLDUĞUMA İNANIYORUM ARTIK,
    HATTA YOLDA BENİ FREN KULLANMAYA MECBUR EDEN HALLER OLUŞTUMU KÜFÜRÜN BİNİ BİR PARA
    ÜSTELİK BEN BU KONUDA KASILMIYORUM VİTES GEÇİŞLERİNİ DOĞRU ZAMANLAMA VE EN AZ 500M ÖNÜNÜZÜ HESAP EDEREK GİDERSENİZ
    BU DEĞERLERİ YAKALAMAK SİZLER İÇİNDE BİR BAŞARI DEĞİL BİR ALIŞKANLIK OLACAKTIR, YİNE MUHALİF OLACAK ARKADAŞLARA ŞİMDİDEN
    SÖYLEYEYİM İL ANTALYA BURADA ABARTILAN BİR TRAFİK YOK HER İLDE MESAİ SAATLERİ BİTİŞİ VE BAŞLANGICINDA İLDEKİ YOĞUNLUĞA GÖRE SIKIŞIKLIK TABİ Kİ OLUYOR, AMA İNANIN ANTALYA BU KONUDA GAYET İYİ. ZATEN EN UZAK İKİ MESAFE ARASI ÖRNEĞİN 5M MİGROS AVM VE GÜZELOBA ARASI SAKİN SAATDE 20 DAKİKA; YOĞUN SAATDE DE 30-35 DAKİKA ARASIDIR KM. OLARAKDA 15KM. MESAFE VARDIR ŞİMDİ BEN
    BUNA Ş.İÇİ DİYORUM AMA AKAN BİR TRAFİK SÖZ KONUSU BATTI ÇIKTILARLA FİLAN GAYET AKICI BİR YOLCULUK OLUYOR,
    VELHASIL YAKIT DURUMU BUDUR GEÇEN GÜN BU MESAFEDE BİRAZ DAHA SERT BİR KULLANIM SERGİLEDİM YOL BİLG. 6.0 LT
    DEĞER VERDİ, YANİ TEKRAR EDİYORUM YAKIT SÜPER,
    GELELİM BERLİNGO İÇİN YAZILAN BAZI OLUMSUZ SAYILABİLECEK SÖYLEMLERE BEN MALZEME KALİTESİ DIŞINDA PEK BİR OLUMSUZLUK
    GÖREMEDİM ODA BİR KAÇ TEFERRUATLA SINIRLI, MAKYAJLI CADDY E KAPORA VERİP DAHA SONRA BERLİNGO DA KARAR
    KILDIM, KESİNLİKLE SİZİN İÇİNİZİ VE DE CEBİNİZİ SICAK TUTAN BİR ARAÇ TÜM ÇEVREMDEN ALDIĞIM ÖN YARGILI TEPKİLERE
    RAĞMEN BERLİNGO DEDİM, HERKESDE YERLEŞMİŞ BİR SANAYİ USTASI AĞZI VAR,
    CADDY AL BOŞVER ALMAN OLSUN ÇAMURDAN OLSUN , VW EYİDİR EYİ SATARKEN PRİM EDERSİN, LAN NAAPTIN BU ARABAYA
    PARA VERİLİR Mİ? VS. V.S GİBİ SÖYLEMLERE KULAK BİLE ASMADIM NETİCEDE İNSANIM KOYUN DEĞİLİM ÇOĞUNLUK NE YAPIYORSA
    AYNISINI YAPMAK ZORUNDA DEĞİLİM, TABİ Kİ CADDY DE SON DERECE BAŞARILI BİR ARAÇ, AMA BEN KENDİ İZLENİMLERİM VE TEST
    SÜRÜŞÜ SONRASI DEĞERLENDİRMELERİMİN BİRÇOK OTOMOBİL DERGİSİ EDİTÖRLERİNİN YAPMIŞ OLDUĞU YORUMLARLA
    CADDYDEN VAZGEÇTİM
    CADDY DE 80 KM. ÜSTÜ MÜTHİŞ BİR RÜZGAR SESİ VARDI ARACIN İÇİNDE... BUNU KENDİ YAPMIŞ OLDUĞUM TEST SÜRÜŞÜ ESNASINDA
    KEŞFETTİM AKŞAM NETDE ARAŞTIRMA YAPARKEN ARABAM COM EDİTÖRLERİNDEN SAYIN SELİM ERKEK'İNDE AYNI YORUMU YAPMIŞ
    OLMASI BENİ DÜŞÜNDÜRDÜ, (AŞAĞIDAKİ LİNKLERDEN ULAŞILABİLİR) AYRICA YİNE TEST ESNASINDA ARACIN
    ÇOK HANTAL VE ZAYIF İVMELENMESİ BİR HAYLİ HAYAL KIRIKLIĞI YARATTI, YİNE ARACIN EN YÜKSEK OLAN 102 BEYGİR GÜCÜNÜ
    4400D/D DE ÜRETMESİ DİZELLER İÇİN BAŞARILI BİR PERFORMANS SAYILMIYOR, ARTI TÜM BUNLARA İLAVETEN CADDY
    TÜKETİM DEĞERİ OLARAK BROŞÜRLERDE SADECE Ş.DIŞI DEĞER KULLANILMASI ( TÜM ARAMALARIMA VE YETKİLİ SATICIYA SORMAK
    BİLE DAHİL) Ş.İÇİ FABRİKASYON DEĞERE ULAŞAMAYIŞIM BİRDE ÜSTÜNE ÜSTLÜK ARACIN İÇİNDEKİ SOĞUK AMBİYANS
    (TAMAMEN ZEVK MESELESİ) BENİ ARAÇDAN VAZGEÇMEM KONUSUNDA İKNA ETTİ. BUNUN DIŞINDA GOLF DİREKSİYONU
    KULLANIMI MOTOR SESİNİN KABİN İÇİNDE ÇOK BAŞARILI İZOLE EDİLMESİ VE ÖN PANJUR GÖRÜNTÜSÜ OLUMLU BİRER ÖZELLİKDİ
    ŞİMDİ TÜM BUNLARA RAĞMEN CADDY DE OLUPDA BERLİNGODA OLMAYAN BİR ESP ÇARPIYOR GÖZÜME, ÜSTÜNE ÜSTLÜK
    BERLİNGODAKİ MÜTHİŞ DONANIM KONFOR 110PS LİK MOTOR VE UYGUN FİYAT (33.250TL YE ALDIM)
    CADDY DE FULL 43.000 LERİ BULUYOR (Kİ BERLİNGOCADDY NİN FULL ÜNDEN DAHA FAZLA DONANIMLI)
    ARADA 10.000TL GİBİ FİYAT FARKI DA VAR, NEDEN ZORLA PİYASA CADDY DİYOR DİYE İLLA CADDY ALAYIM, ZATEN
    ALIP SATMAK İÇİN ARABA ALSAM DOĞAN ŞAHİN ALIRIM
    NETİCEDE PİYASADA BİR SÜRÜ ARAÇ MODELİ VAR TÜM BU MODELLER TÜKETİCİLERİN BEĞENİSİNE SUNULUYOR
    VE HER MODELDE PİYASADA BELLİ BİR ORANDA TERCİH EDİLİYOR BUNLAR BENİM NACİZANE YORUMLARIM HERKESİN YORUMLARINA DA
    SAYGI DUYUYORUM, HERKESE GÜVENLİ VE KEYİFLİ SÜRÜŞLER DİLERİM...
    http://www.youtube.com/watch?v=aAuwd4vrT9E&playnext=1&list=PL02D4A406C187EB32&index=17
    http://www.arabam.com/TestDetay.aspx?id=291358&baslik=VW%20Caddy%20Comfortline%201.6%20TDI%20DSG-Aral%C4%B1k%202010

• araç alıcak olanlara duyrulur GÜNCEL FİYATLARDIR 16.02.2011 DE ALINMIŞTIR FIYATLAR

92ps çelik jantsız : 32.800tl

92ps activty çelık jantlı : 34.500tl

110ps çelık jantsız : 34.000tl

110ps activty çelik jantlı: 36.000tl

• ilk çıktığı andan beri çok beğeniyorum. bir tane var .2008 model. 92 hp çamurlukları ve tamponu değişmiş.başka sorunu yokmuş. 20.000 lira verip almak var ama karar veremedim daha. ne dersiniz. birde çok detayını soramamıştım klima blutouth vardır heralde
  • quote:

Orijinalden alıntı: hamucera

ilk çıktığı andan beri çok beğeniyorum. bir tane var .2008 model. 92 hp çamurlukları ve tamponu değişmiş.başka sorunu yokmuş. 20.000 lira verip almak var ama karar veremedim daha. ne dersiniz. birde çok detayını soramamıştım klima blutouth vardır heralde

Yeni kasa ise 2008 ve 92ps o paraya çok ıyı kaçırma derım

klıma yenı kasalarda standart
  • quote:

quote:

ilk çıktığı andan beri çok beğeniyorum. bir tane var .2008 model. 92 hp çamurlukları ve tamponu değişmiş.başka sorunu yokmuş. 20.000 lira verip almak var ama karar veremedim daha. ne dersiniz. birde çok detayını soramamıştım klima blutouth vardır heralde

yeni kasa tek sıkıntı kaza. Ama dediği gibi şase de bir problem yok ise çok iyi fiyat. Ortalama yakıt tüketimi ne kadardır kullanan en doğrusunu bilir malum

• quote:

quote:

quote:

yeni kasa tek sıkıntı kaza. Ama dediği gibi şase de bir problem yok ise çok iyi fiyat. Ortalama yakıt tüketimi ne kadardır kullanan en doğrusunu bilir malum

istanbulda ş.içi 6.8 ile 7.2 yakıyor

uzun yoldada sabit 100-120 ile gidince yarım depo ıle 600km yapmakta

• quote:

quote:

quote:

quote:

istanbulda ş.içi 6.8 ile 7.2 yakıyor

uzun yoldada sabit 100-120 ile gidince yarım depo ıle 600km yapmakta

çok iyi. Tekrar görüştüm kısmetimiz varsa cumartesi ancak baktırırım aracı

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.