EWT YENİ Bİ ITEM ÇIKMIŞ AMA BU ITEM BASILIYO 10 TANE ARCAS VE LEO DİYE BİŞİ WAR BUNLARDAN 10 TANE BİRİKTİRİYOSUNUZ MARADONDA MANAGER BİLBORA TIKLAYIP YAPIYOSUNUZ/ITEMIN ADI MANGETİCSWORD
o neymiş güzelmi bari ap falan kaç?
quote:
Orijinalden alıntı: naletcocuk
sansına gore bana cıkan siigle item die bişi
quote:
Orijinalden alıntı: naletcocuk
ya bu leo filan manager bilbor da kırılıyor diye biliyorum o da exp weya para weriomuş sanırım öle duymuştum hiç te denemedim.. bilen warsa tam olarak açıklasın pLz
quote:
Orijinalden alıntı: izmiRLééBæCKk
ya bu leo filan manager bilbor da kırılıyor diye biliyorum o da exp weya para weriomuş sanırım öle duymuştum hiç te denemedim.. bilen warsa tam olarak açıklasın pLz
Alıntıları Göster
bu dediiniz kırlıanmıdır her ne ise itemler nerden çıkıyo
quote:
Orijinalden alıntı: ARACHNE
Alıntıları Göster
test zmnında deniyodum ben gününe göre 5 tane verdin mi ex ya da para veriyodu bu manager billbor, bu dediğin olay farklı mı? bi de olmuyodu şimdi yapabilen var mı?
quote:
Orijinalden alıntı: ARACHNE
Alıntıları Göster
arkadaslar hatırlarsanız yaratıkları kesince bazen içinden bu tür şeyler düsüyodu(leo hydra...) bunların üzerlerinde kırdırılma günleri yazıyor (only saturdays gibi) o günlerde onlardan belirli bir miktarını bir araya getirip kırdırdıgın zaman exp...coin..item vb. şeyler düsüyor hala hala düsüyomu yaratıklardan bilmiyorum
quote:
Orijinalden alıntı: HiTTHEMAGiC
arkadaslar hatırlarsanız yaratıkları kesince bazen içinden bu tür şeyler düsüyodu(leo hydra...) bunların üzerlerinde kırdırılma günleri yazıyor (only saturdays gibi) o günlerde onlardan belirli bir miktarını bir araya getirip kırdırdıgın zaman exp...coin..item vb. şeyler düsüyor hala hala düsüyomu yaratıklardan bilmiyorum
Alıntıları Göster
O itemler yaratıklardan düşmüyor artık...
quote:
Orijinalden alıntı: VipLimE
O itemler yaratıklardan düşmüyor artık...
Alıntıları Göster
quote:
Orijinalden alıntı: 3R4Y
Alıntıları Göster
o itemler nelerden düşüyor bende 3 er 4er tane falan var 5 e mi tmmlamam lazım ?
UsKo DA su Anda Aktif Deil Ama Test serverında Aktifti İsllh Yakında Aktif Olur
quote:
Orijinalden alıntı: hasanvanli
o itemler nelerden düşüyor bende 3 er 4er tane falan var 5 e mi tmmlamam lazım ?
Alıntıları Göster
ss pls
quote:
Orijinalden alıntı: DarkSideoftheForce
ss pls
Alıntıları Göster
ben de geçen kırdırdım otomoicbreaker çıktı anthenslayer a sattım o da uydu yapmış die duydum!
quote:
Orijinalden alıntı: mc_jackal_13
Bu mesaj silindi.
bu arcas falan artık çıkmıo bende 5 er tane war hepsinden bulmam lasım acil :)
quote:
Orijinalden alıntı: Atakan.
bu arcas falan artık çıkmıo bende 5 er tane war hepsinden bulmam lasım acil :)
Alıntıları Göster
arkadaslar onlardan düsen itemler iyi bşi deil yormayın kafanızı
quote:
Orijinalden alıntı: HiTTHEMAGiC
arkadaslar onlardan düsen itemler iyi bşi deil yormayın kafanızı
kardeşş biraz daha açarmsıın neyden çıkıomuşş bu dediğin anlamadım
quote:
Orijinalden alıntı: hayat=knightonline
Alıntıları Göster
yoqmu kimse açıklasın şunu yaaa
quote:
Orijinalden alıntı: hayat=knightonline
Alıntıları Göster
aga ben anlatayım : ŞİMDİ KECOONLARDAN LEO ALNAS PAPİ VE KUPİ DİE YÜZÜKLER ÇIKIO BUNLARIN 2 SİNİ PARMAĞINA TAKIOSUN 2 SİNİDE AYAK PARMAĞINA TAKIOSUN HP = 10 K OLUO ZATEN O SIRADA SONRA BUF ALIOSUN AMA UNDİNGİN BUF ALCAN HP = 15 K OLUO O SIRADA KECOON SANA TEK ATARSA İTEM DÜŞÜOO BANA AMULET OF SHELL BOTS DÜŞTÜ AMA EBN WARİORUM DİE ÖLE OLDU ASASLARA AMULET OF TAKKE PRİEST LERE KEL BREAKER MAGELERE AMULET OF FLEYMİNG STAFFS OF FİREİNG ÇIKIOR SS KOYMUYORUM ÇÜNKÜ BÖLE BİŞİ YOQ
quote:
Orijinalden alıntı: xxxkingdomxxx
aga ben anlatayım : ŞİMDİ KECOONLARDAN LEO ALNAS PAPİ VE KUPİ DİE YÜZÜKLER ÇIKIO BUNLARIN 2 SİNİ PARMAĞINA TAKIOSUN 2 SİNİDE AYAK PARMAĞINA TAKIOSUN HP = 10 K OLUO ZATEN O SIRADA SONRA BUF ALIOSUN AMA UNDİNGİN BUF ALCAN HP = 15 K OLUO O SIRADA KECOON SANA TEK ATARSA İTEM DÜŞÜOO BANA AMULET OF SHELL BOTS DÜŞTÜ AMA EBN WARİORUM DİE ÖLE OLDU ASASLARA AMULET OF TAKKE PRİEST LERE KEL BREAKER MAGELERE AMULET OF FLEYMİNG STAFFS OF FİREİNG ÇIKIOR SS KOYMUYORUM ÇÜNKÜ BÖLE BİŞİ YOQ
Alıntıları Göster
KARDESİM KAFANIZI YORMAYIN CÜNKÜ ARTIK BÖYLE BŞİ YOKKKKK