Şimdi Ara

YENİ BİNA FİBERNET YARDIM PLS

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR YENİ YAPILAN BİR BİNAYA TAŞINDIM FİBERNET ALTYAPISI VAR (KABLOLAR ÇEKİLMİŞ) AMA KUTUSU OLMADIĞI İÇİN HİZMET ALAMIYORUM TÜRKTELEKOM VE TTNET BURAYA KUTUNUN NE ZAMAN GELECEĞİYLE İLGİLİ BİR BİLGİ VERMİYOLAR İŞLEM BİLE YAPMIYOLAR BUNUN İÇİN NE YAPILABİLİR? ADSL BİLE ALAMIYORUZ HEPSİ BU KUTUDAN GELİCEKMİŞ 2 AY OLDU HALA BİR SES YOK. BU KADAR ACİZ Mİ TÜRKTELEKOM?

SONUÇ OLARAK NE YAPILABİLİR BUNDAN SONRASI İÇİN?

• Hangi şehirdesiniz? Bizde yeni binaya taşındık 2 haftadır nakil yapmadılar altyapı yok diye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ANKARA YAKINDA İPTAL EDERLER HATTINI NAKİL İŞLEMİ TAMAMLANAMAYINCA. BUKADAR DA ACİZLER
  • 10 gün önce gelmişler projeyi il müdürlüğüne göndermişler daha onaylanmamış 40 daire var binada bari fiber çekselerde beklediğimize değse.

• SORUN ŞURDA ELLİERNDE BİNAYA KULLANCAKLARI KUTU YOK GENEL MÜDÜRLÜK GÖNDERMİYOR.MADEM ELİNDE KUTU YOK NİYE BEKLETİYOSUN Kİ İNSANLARI . FİBERNET GELENE KADAR MAĞDUR OLMAMAMIZ İÇİN BAKIR TELDEN VER ŞEBEKEYİ. VALLA ONAYLAMANSI UZUN SURUYOR BEN 2 AYDIR BEKLİYORUM.
  • İl müdürlüğüne gidip yetkili biriyle görüşmek gerekiyor bence.

• İl müdürlüğüne gidiceksin el mecbur..

Birde şikayetvar.com sitesine bunla ilgili şikayetini anlat..Telekomdan biri arıyor ve sizin il müdürlüğünüzle görüşüp size bilgi aktarıyor..

Sanmayın baştan savma yapmıyorlar, aynı sorunu biz çektik 1-2 şikayetten sonra bunlar sağlam fırça yedi genel müdürlükten gelip geçiçi altyapı oluşturdular..Şimdide fiber internet döşüyorlar kabin vs. kuruldu, kablo işleride bitmek üzere
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • şikayetim var kaç kere gittim bir şey yaptıkları yok bu hafta bağlarız kutuyu dediler gelen giden yok.? eski sistem yapmaya yanaşmazlar cunku fiber kabloları çekili sadece kutu lazm herşey hazır bana denilen bu elimizde kutu yok. genel müdürlükte sıkıntı var genel müdürlük fırça çekse ne olur ?
  • 8 ay bekledim ben sebekenin gelmesini

• Müdürlükte yetkili birisinin twitter adresini buldum ordan yazdım bakalım ne diyecek

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.