Şimdi Ara

Yeni Bir Bilgisayar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar,yeni bilgisayar almayı düşünüyorum,sizce nasıl birşey yapayım,fiyat olarak 2000tl olsun yeterli,asus kasa alıp işlemci i5 4690 işte ekran kartı suan NVIDIA GTX 630 ,onu takabilirim,yada suanki pcme sadece işlemci i7 mi alayım,bi yardımcı olursanız sevinirim

• gtx 630 yeni alacağın çoğu işlemciye darboğaz yapar ayrıca o bütçede sadece lol içinse fazla, 1500 civarına +200 fps sistem dizebilirsin kalan parayada ekipman geliştir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Infinityy

gtx 630 yeni alacağın çoğu işlemciye darboğaz yapar ayrıca o bütçede sadece lol içinse fazla, 1500 civarına +200 fps sistem dizebilirsin kalan parayada ekipman geliştir

ekipman var kardesm ya 2milyara arkadaş iyi pc dizdide,ben gene sorayım dedm en kötü onun yaptıklarını dizicem 670 fps ile 720 arası alıyor vsync tiklediğinde 200lerde çok rahat bir görüntü alıyor 60p yani.ÖYle bi pc istiyorum 60p kalite alabilceğim
  • şu anki bilgisayarın nedir? içinden alınacak parçalar vardır illaki.
  • GTX 630 nedir la seni kandırmışlar üzülerek söylüyorum öyle bir ekran kartı yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Achambo

GTX 630 nedir la seni kandırmışlar üzülerek söylüyorum öyle bir ekran kartı yok
    alınabilecek şu anda midrange için en az 750ti var veyahut r9 270 var biraz çıkarsan üzerine r9 280 almanı önerrim ekran kartı için. 280 fiyatında daha iyisi yok
  • Gt630 dur o, uzak dur , sakın alma. Gtx750 ti veya r9 280 al. i7 ye de gerek yok
  • quote:

gt630 ya aynen :D , işlemcim kötü ya i5 alabilirim ekran kartıda önerdiklerinizden
  • quote:

Orijinalden alıntı: Casping

quote:

gt630 ya aynen :D , işlemcim kötü ya i5 alabilirim ekran kartıda önerdiklerinizden

Alıntıları Göster
    gtx 980 altı ekran kartı alma hepsi çöp
  • quote:

quote:

Donanim uzmaniyim. Şuanki sistemini söylersen kasani cok güzel bir hale getirebilirim. Istmesseniz fark yapmaz.
  • hayrikoc61 kullanıcısına yanıt
    Hocam avatari degis ya tetikci iyidi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi limitlesss61 -- 12 Eylül 2015; 3:18:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: limitlesss61

Hocam avatari degis ya tetikci iyidi

Jason Statham o
  • hayrikoc61 kullanıcısına yanıt
    Biliyorum ama adamda le bi soyadi varki yazilmiyo stattham ne ya
  • quote:

Oyunculugunu çok seviyorum adamın
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayrikoc61

quote:

Vin diesel güzel patakladi ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sophie Dee

quote:

quote:

Vin diesel güzel patakladi ama

Ama adama 4 5 kişilik ordu ile girdiler

1 kişiye 4 5 kişi çok ayıp

• quote:

quote:

quote:

Donanim uzmaniyim. Şuanki sistemini söylersen kasani cok güzel bir hale getirebilirim. Istmesseniz fark yapmaz.

Alıntıları Göster
    Dünkü noob uzman olmuş. Sen biraz daha post kas. 10k olunca donanım üzerine doktora yapmış olursun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adrian Cronauer -- 12 Eylül 2015; 8:34:57 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Adrian Cronauer

Dünkü noob uzman olmuş. Sen biraz daha post kas. 10k olunca donanım üzerine doktora yapmış olursun.

Kanka laf atdığın kişiyi alıntılarsan kime laf attığını anlarız
  • quote:

Kayilim tarihi : 11 Eylul 2015

Mesaj sayısı 7

BLOK. BAY BAY.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yalandan Korkan Adam

quote:

Kanka laf atdığın kişiyi alıntılarsan kime laf attığını anlarız

Alıntıları Göster
    Bot hayri varya.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.