bu sistemin icerisindeki RAM, EKRAN KARTI vs degisik onerileriniz varsa iyi olur.
bence HDD yi 160 GB yap en azından.
işlemciyi S939 yap. DUAL CHANNEL ın performansından faydalanırsın böylece anakart olarak da MSI NEO2 Platinum al.
teşekkürler
hocam 2 tane 80GB hdd al raid yaparsın , daha performanslı olur bence, kingiin dediği gibi işlemciyi s.939 al , anakartıda MSI K8N NEO2 al , bide kasa olarak h600b lerin 350W olanları var , veya daha dandik bi kasa alıp psuyu ayrı alabilirisn . Bu arada foçada havalar nasıl , ösledim walla, bisküleriniz bizden geliyo size ürperler tic. Bergama
hocam su an focada degilim, yav 6 sene onece bitirdim biskuilerin tadi damagimda kaldi. onerilerin icin tesekkurler
ben de 939 tavsiye edeceğim ve writer olarak da aopen alma bence ben aldım aynı sürücüyü çok cd seçiyor pilipis :) tavsiye ederim dvd writer eksenbilgisayarda 55$+kdv...
Dostum paran yetiyorsa anakartı nf4 al , Birde gene paran yeterse HDD iki tane SATA 80gb alıp raid yap yüksek performans için ama para sorunsa yazdığın sistem gayet güzel
S754 için güzel sistem kurmuşun ama optiği combo alma.cdwriter ve dvdwriter ayrı ayrı almanı tavsiye ederim.kasayı da değiştir.psu 400 watt dan aşağı alma.3.3v+5.0v toplamı 240watt olan herhangi bir tagan fsp vb psu olabilir.
denemedim ama amd'lerde asus'u tavsiye etmiyorlar ve kesinlikle 939 pin olsun
939pin ve NEO 2 al..
amdlerde niye asusu tavsiye etmiyorlarmış onu anlamadım? bence S939 Winchester 3000+, K8N Neo2 veya Asus A8N alabilirsin. Ekran kartına da bi silencer uydurdun mu tadından yenmez
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme