arkadaşlar bi kere alacağım ileriye dönük olmasını istiyorum en az 3 yıl kullanacağım bu kartı 3 yıla kadar ati sürekli yeni teknoloji kullanıyor performansı biraz düşük kabul ediyorum ama invidia biraz bu konuda geride kalıyor gibi o yüzden atiyi istiyorum.
Dostum şimdi git 2.el forumuna.x16x0 yada x19x0 ekran kartı al.Bu kartlarla oynayamayacağın oyun yok. En fazla 100 liraya bulursun garantili faturalı full kutulu. 3-4 ay sonra-artık ne kadarsa- ati 48x0 ailesi çıktığı zaman-forumda muhakkak senden daha evvel alan olacaktır bu kartı- testleri inceleyerek ( Nvidia 9x00 ailesinden çok üstünlüğü var ise ) gider 48x0 alırsın.O 2.el kartı da 100 e aldıysan en kötü 50 ye satarsın. 50 lira zararın olur ama ona da zarar denmez.Kullandığın günlere sayarsın. Ama büyük ihtimalle 48x0 serisi ucuz olmayacaktır alamayabilirsin ancak piyasadaki diğer kartların fiyatlarını aşağı seviyeye çekecektir.Fiyatlar düşünce gider nvidia 9x00 serisinden bir kart alırsın.Bakarsın keyfine. Ha yok ben bir parça alırım 50 kere değiştirmem dersen 8800gt fiyat performans olarak tek seçeneğin gibi gözüküyor
Arkadaşım dirctX 10.1 in ve grrd4 ün ati kartlarda b i getirisi yok sadece ürünü satmak için yapılmış özellikler bi ek ketiriler iyok artı götürüler var mesela sana şunu söyliyim 8800gt gddr3 ve directx10.1 ama 3870 e performans testlerindde bariz bi üstünlük sağlıyor yani bu tür şeylere aldanma özellikle 3870 serisi için ama yakında gelicek olan 4800 serisinin performansı beklentileri karşılarsa onu tavsiye edebilirm böylelikle hem istediğin o özelliklere sahip hemde yüksek performans sağlıyan hemde ucuz maliyetli olan bi karta sahip olursun yok ben bekliyemem dersen kesinlikle iyi bi 8800 gt al derim 8800 gt duruken 3870 alınmaz tabi oyun için alıosan kartı şimdiden hayırlı olsun
Arkadaşlar ben de bunu almayı düşünüyorum.Sizce nasıl?
Yeni ekran kartlarını bekleyimmi?Ati kullanmayıda düşünmüyorum.
Şimdiden teşekkürler.
Beklemeni tavsiye ederim çünkü o url deki 8800gt ye okadar para verebilecek durumun varsa çıkıcak olan 4850 yi alırsın , 4850 8800 gt den daha performanslı bi kart yani test sonuçları böyle göstermiş ve makul bi fiyatdan giricek türkiye pazarına he mesela onu alamadın paran yetmedi ozamanda diğer ürünlerin doğal olarak fiyatı düşeceği için beğendiğin kartı daha ucuz bi fiyata alırsın ve paran cebinde kalır şimdiden hayırlı olsun
4850 çıktı şimdi hangi markayı almak lazım onu düşünüyorum power color var birde sphirre var sizce hangisi daha iyi
hangisi daha ucuzsa onu al
sen de 4850 ala 3870x2 sonda bırakmıs
arkadaşlar 512 MB Sapphire Ati HD4850 DDR3 PCI-E 16X (256bit) fiyat 330 ytl kdv dahil bunu alayorum bekledim tavsiyeniz üzere bunda karar kıldım cuma günü inşallah elimde olur tabi sizin yorumlarınızı bekliyorum.Bu forumdaki testleri başarıyla geçti bu kart yine de işin ehli en iyisini bilir hepinize teşekkürler
güzel kart tavsiye edilir dier 4870 ve x2 alana kadar
bence bu kadar beklemişken biraz daha bekle biraz daha para biriktir HD4870 al madem ileriye dönük bir kart alacaksın al sana baba gibi bir 48xx serisi kartı
quote:
Orjinalden alıntı: mozasur
4850 çıktı şimdi hangi markayı almak lazım onu düşünüyorum power color var birde sphirre var sizce hangisi daha iyi
su an piyasada 3 4 firma 4850 çıkardı ama sana tavsiyem sapphire [%100] gecube [%70] tavsiyesinde bulunabilirim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme