Şimdi Ara

Yeni Bir Ekran Kartı Alacağım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.095
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selam arkadaşlar yeni bir ekran kartı alacağım biraz araştırdım ama karar veremedim size danışmam en iyi kartı alacağıma inanıyorum.

Kartın özellikleri bellek türü ddr4 olması
    direct 10.1 destekliyor olması

bu iki kriter benim için olmazsa olmazlardan

bir taneyi gözüme kestirdim

SAPPHIRE ATI HD 3870 512MB 256BIT GDDR4 (DirectX 10.1)

Yorumlarınız için çok teşekkürler.

• hd3870 iyi bir kart hele anakartın CF ise ilerde 1 tane daha alır CF koyarsın al sana en iyi kartlardan 1 i dogrusu 2si :)
    ama anlayamadıgım birşey neden ddr4 olması lazım ddr3 lerdede birşey fark etmez eğer fark ediceğini düşünüyorsan
    birde limitin ne kadar söylersen daha kolay yardımcı olunur
  • quote:

Orijinalden alıntı: carouserm

hd3870 iyi bir kart hele anakartın CF ise ilerde 1 tane daha alır CF koyarsın al sana en iyi kartlardan 1 i dogrusu 2si :)
    ama anlayamadıgım birşey neden ddr4 olması lazım ddr3 lerdede birşey fark etmez eğer fark ediceğini düşünüyorsan
    birde limitin ne kadar söylersen daha kolay yardımcı olunur
    yeni kartları bekle bence hd 4850 al eğer bekleyemem diosan 8800gt calibre al yok ben nvidia sevmiyorum diosan hd3870 al
  • bence biraz bekle yeni çıkacak kartları,eğer bekleyemem dersen sparkle 8800gt yi öneririm(performans açısından 8800gt>hd3870)
    http://www.xbitlabs.com/articles/video/display/gainward-bliss9600gt-512gs_9.html#sect2
    http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=3284

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Firienholt -- 8 Haziran 2008; 20:33:43 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Firienholt

bence biraz bekle yeni çıkacak kartları,eğer bekleyemem dersen sparkle 8800gt yi öneririm(performans açısından 8800gt>hd3870)
    http://www.xbitlabs.com/articles/video/display/gainward-bliss9600gt-512gs_9.html#sect2
    http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=3284
    arkadaşlar 8800gt ler performans bakımından daha iyi tamamda onlarda direct 10.1 i destekleyen varmı

Bütçem 300 ytl KDV dahil

ilgilendiğiniz için çok sağolun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mozasur -- 8 Haziran 2008; 13:16:41 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mozasur

arkadaşlar 8800gt ler performans bakımından daha iyi tamamda onlarda direct 10.1 i destekleyen varmı

Bütçem 300 ytl KDV dahil

Alıntıları Göster
    DX10 tam olarak oturmamışken dx10.1 neden istiyorsunuzki.Hem yeni kartları beklemek varken

• quote:

Bütçem 300 ytl KDV dahil

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: mozasur

Bütçem 300 ytl KDV dahil

dx 10.1 i neden bu kadar istediğinizi anlamadım ama 300ytl yi bi kuruş bile aşamam diyosan 3870 ini al doya doya dx10.1 i ile birlikte kullan.

• quote:

Orijinalden alıntı: DcD-Semih

quote:

Bütçem 300 ytl KDV dahil

dx 10.1 i neden bu kadar istediğinizi anlamadım ama 300ytl yi bi kuruş bile aşamam diyosan 3870 ini al doya doya dx10.1 i ile birlikte kullan.

Alıntıları Göster
    dx 10.1 kesınlıkle pazarlama oyunudur bu arkadaşta o oyunlardan bırıne gelmiş dx 10nu kullanan oyun nadırken sen 3870 gıbı karta dx10.1 olsun dıyosun bence oldukca gereksız bır özellık hiçbir getırısı yok

• quote:

Orijinalden alıntı: iktyas

dx 10.1 kesınlıkle pazarlama oyunudur bu arkadaşta o oyunlardan bırıne gelmiş dx 10nu kullanan oyun nadırken sen 3870 gıbı karta dx10.1 olsun dıyosun bence oldukca gereksız bır özellık hiçbir getırısı yok

Alıntıları Göster
    Dx 10.1 3870 ve sana bol şans.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zaraki-kenpachi!!!

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Cehennemmarşı

• quote:

Orijinalden alıntı: iktyas

quote:

Orjinalden alıntı: Cehennemmarşı

Alıntıları Göster
    arkadaşlar hepinize çok teşekkürler sağolun varolun kararımı verdim direct 10.1 3870 beni karşılar inşaallah hepinizden Allah razı olsun.
  • quote:

arkadaşlar hepinize çok teşekkürler sağolun varolun kararımı verdim direct 10.1 3870 beni karşılar inşaallah hepinizden Allah razı olsun.

Alıntıları Göster
    quote:

son 5 mesajda ve toplamda 7 alma 1 al demisler seninki kufur gibi olmus.

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Aldıktan sonra soğuk bir su iç. Benim için.

• quote:

Orijinalden alıntı: zaraki-kenpachi!!!

quote:

Aldıktan sonra soğuk bir su iç. Benim için.

Alıntıları Göster
    şuan 3870 alabilirsin ama biraz bekle 4850 al bence

• quote:

Orijinalden alıntı: mehmet328

şuan 3870 alabilirsin ama biraz bekle 4850 al bence

Alıntıları Göster
    nedir bu dx 10.1 aşkı ya arkadaşım bekle ve 4850 al......beklemem diosan 8800GT al..
  • quote:

Orijinalden alıntı: dark alien

nedir bu dx 10.1 aşkı ya arkadaşım bekle ve 4850 al......beklemem diosan 8800GT al..

Alıntıları Göster
    Sanki dx10.1 kart alınca oyunlarda dx10.1 oynuyabiliecek.Diğer sistem bileşenlerin nedir acaba ????
  • quote:

Orijinalden alıntı: CanTnçr

Sanki dx10.1 kart alınca oyunlarda dx10.1 oynuyabiliecek.Diğer sistem bileşenlerin nedir acaba ????

Alıntıları Göster
    arkadaşlar beni zor durumda bırakıyorsunuz tamam almıyorum bekliyeceğim ama ne zamana kadar
    dediğin kart ne zaman stoklara girer iki aydan az olmaz diye düşünüyorum iki ay az bir zaman değil ama kartı daha almadım bakalım ne yapacağız

hepinize teşekkürler
  • quote:

arkadaşlar beni zor durumda bırakıyorsunuz tamam almıyorum bekliyeceğim ama ne zamana kadar
    dediğin kart ne zaman stoklara girer iki aydan az olmaz diye düşünüyorum iki ay az bir zaman değil ama kartı daha almadım bakalım ne yapacağız

hepinize teşekkürler

Alıntıları Göster
    ozaman hemen 1 3870 al
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmet328

ozaman hemen 1 3870 al

Alıntıları Göster
    bakalım yeni kartlar kaç ay sonra çıkacak beklemedeyim arkadaşlar
  • quote:

hepinize teşekkürler

Alıntıları Göster
    quote:

hepinize teşekkürler

arkadaşım zor durumda bırakıyosunuz ne demk? sen önce bi dx 10.1 ve Gddr4 neden bu kadar istiyosun onu bi söle? 2 side ati kartlarda var fakat atinin şu anki kartları nvidia karşısında eziliyo. atinin yni akrtları bu ay sonu çıkcak nvdianın ise gelecek hafta içinde.nvidia kartlarının fiyatları tuzlu olucak.fakat atinin kartları emin ol makul fiyatlarda olucak.ve mrk etme dx10.1 de olucak onlarda..

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.