Selamlar donanımhaber ailesi, yeni bir ekran kartı almak istiyorum. Önce bilgisayarımın özelliklerini falan yazayım:
İşletim Sistemi: Windows 7 Ultimate 32-bit RAM:3GB İşlemci: Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E4700 @ 2.60GHz Ekran kartım da bu: ATI Radeon HD 2400 PRO
Biraz fiyatı uygun olursa çok iyi olur. Alabileceğimi düşünmüyorum ama ikna falan ederim. En kötü bir aya almış olurum. Bilgisayarla aram fena değil ama ekran kartı gibi parçaları öyle çok iyi bilmem. Size danışmak istedim. Durumum hayli zor. Son günlerde monitörle de problem yaşamıştık geleli yaklaşık 10 gün falan oldu. Biraz araştırma yaptım, alınırken çok dikkatli olunması gerekiyormuş. Her neyse, öncelik oyun performansı ve ucuz olması. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
sistemine uyan bu karti alabilirsin.bundan daha hesaplisi is gormez.
Oyun performansı dediğiniz hangi oyun yani?Gta 5 filan beklemeyin o işlemciyle bir yol olmaz.Lol için filansa o zaman r7 240 alıp geçin.
İkinize de teşekkür ederim öncelikle. İlk öneriyi yer işaretlerime ekledim. Pek bilgili olmasam da inceleyeceğim.
Oyun performansı derken yani örneğin Assassin's Creed I,II, Brotherhood, Revelations ve III'ü kasmadan oynayabileceğim bir ekran kartı. Öyle yeni çıkan oyunlarla pek işim olmuyor :) Bir tek 2013 yılında çıkan Injustice: Gods Among Us'u oynamak istiyorum.
Mevcut ekran kartımda grafikleri düşürsem bile AC 2, Brotherhood, Revelations, Outlast kasıyor. Oynanamayacak durumda olmuyorlar fakat internet cafe'de oynadığımdan çok çok farklı oluyor. L4D2, PES 2013, M&B Warband gibi oyunları kasmadan oynayabiliyorum ama.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme