Merhabalar arkadaşlar 15 yaşındayım ve bir müzik aletine başlamak istiyorum 11 yaşımdan beri bağlama çalıyordum fakat sbs dolayısıyla bırakmıştım . Şöyle bi elime alayım dedim de eski hevesim kalmamış .Daha çok metal tarzı müzikler seviyorum müzik hocamlada görüştüm klavye önerdi aslında gitar istiyordum fakat o da şu an herkesin elinde biraz daha değişik bir şey istiyorum telli veya tuşlu fark etmez önerilerinizi bekliyorum .
Bateri, saksafon Ben bunları istiyorum. Ama şu anki imkanlar, bulunduğum yer bunlar için imkan vermiyor. Önümüzdeki iki yıl içinde bu hayallerimi gerçekleştirmeyi düşünüyorum. Yok mu ilgi duyduğun bi enstrüman? Herkesin elinde gitar olup olmamasını boşver. Senin isteyip istememen önemli
herkesin elinde gitar diye de vazgeçme sesini sevdiğin enstrümanı çal
mrsmrc
kullanıcısına yanıt
kanka davulcu edat'tan alırız istersen
kardeşim klavye de yardır git. midi klavyeye geç. oradan kuyruksuz piyanoyla devam edersin. elit işidir hem, her yerde kendini belli edersin
kardeşim klavye de yardır git. midi klavyeye geç. oradan kuyruksuz piyanoyla devam edersin. elit işidir hem, her yerde kendini belli edersin
başkalarını boşver seviyosan gitara başla, farklı olsun istiyosan bas gitara başla, bateri de olabilir
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme