Evet başlıkta belirttiğim gibi yeni bir laptop alacağım oyunlarda iyi performans almak istiyorum arkadaş bu laptopu önerdi görüşleriniz nedir merak ediyorum.
Önerin için teşekkür ederim hepsini inceleyeceğim :)
A.AYYILDIZA
kullanıcısına yanıt
Asus fena degil ama oyun için daha profesyonel markalara bak MSİ,Asus G serisi,monster gibi,aşagıda linki verdiğim laptop oyun için ve ekran kartı asustan çok daha iyi ve senin baktın modelden 200tl daha ucuz tabi seçim senin.
Evet inceleme yapıyorum şuan da sadece oyun için değil yani ama oyunları da rahat oynamasını istiyorum arada canımız sıkılınca rahat rahat girebileceğim laptop olsun yeter .
Mantıklı konuşursak piyasadaki tüm oyunları çalıştıran bir cihaz zaten rahat kullanılabilen bir cihazdır. MSI GE60 0ND-459XTR aldım yakın zamanda. Tavsiye ederim .Ekran 1080p için küçük gelir derseniz GE70 alabilirsiniz.
quote:
Orijinalden alıntı: RustInPeace
Mantıklı konuşursak piyasadaki tüm oyunları çalıştıran bir cihaz zaten rahat kullanılabilen bir cihazdır. MSI GE60 0ND-459XTR aldım yakın zamanda. Tavsiye ederim .Ekran 1080p için küçük gelir derseniz GE70 alabilirsiniz.
Evet sizin yeni aldığınız cihaz arkadaşımda mevcut onu bugün test edeceğim hoşuma giderse alabilirim .
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme