Şimdi Ara

yeni bir mouse alıyorum ne onerirsiniz ?_ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
1.204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yauf bendede a4 var çok kaliteli valla logitech de kullandım yalnız plastikleri birz kötü gibi yeni bişey almayı düşünüyorum ne alıyım oyun için g16 klavye ve g7 fare istiorm ama çok para

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi killerwhitewhale -- 22 Temmuz 2006; 3:38:48 >
  • Logitech G7 al en iyisi bu
  • Bence mouse alıcaksan Logitech veya Razer al . Ben logitech g5 kullanıyorum ve çok memnunum , arkadaşım 1 hafta önce razer copperhead aldı bende denedim ve g5 le tamamen farklı mouselar . Ben g5 'e alıştıgım için razer 'i bir türlü kullanamadım ... Küçük kuzenimde a4tech x750f aldı hatta beraber aldık mouse kuzenim için güzel fiyat olarakta ucuz fakat benim elime çok küçük geldi ve dediğiniz gibi malzeme kalitesi de çok kötü , mouse 'u 5 dakika kullanamadım durmadan elimi terletti ... Eğer g5 ve copperhead dan daha ucuz bir mouse alcaksan Logitech g1 tek tercihin olmalı ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ronis

Verdiğin iki örnekte A4'ün her türlü alt seviyesinde olan fareler

Ben orda kendim seçecek olsam diye yazdım hatta bold karakter ile BEN dedim bu 1, 2ncisi x750f lazer bir mouse dolayısıyla Logitech G1 ile AYNI KLASMANDA DEĞİL

Oyun oynarken özelliklede counter-strike dan bahsediyorsak 7 tuşu nerene soktuğunuda anlatabilirsen sevinirim?Veya soruyu şöylede değiştirebiliriz oyun oynarken kaç kişi mouse üzerinde 2 bilemedin ekstradan 3 tuş kullanıyor?

Googledan arattığın ilk laser 6000 review'ı buraya paste ederek neyi ispatlamış oldun merak ettim...

Madem bu kadar sıkı oyuncusun ve çok şey biliyorsun söyle bakalım o zaman neden milletin elinde x750f ler den çok razerlar ve logitechler görüyoruz?neden pro-gamerlar daha çok bu 2 markayı tercih ediyorlar?Araştırma olarak sadece türk oyuncuları değil yabancılarıda değerlendir bay pro-gamer.

Dostum lütfen terbiye sınırları içinde kalırsan sevinirim,yani tuşları genelde kullanırız bir yerimize sokmayız.Aksini iddia etmedim,3tuştan fazla kullanılmıyor olabilir ama fazla mal da göz çıkarnaz

Ayrıca google da arattığım ilk review değil ben zaten farelerle ilgilendiğim için onu daha önce de okumuştum.Yeni çıkan fareleri genelde araştırırım.

Bir şeyi yanlış anladın en başından ben süper oyuncuyum diye bir iddiam olmadı,o kanıya nerden kapıldın anlayamadım.Ben sana en başından beri derdimi anlatamadım ki,parası olan gitsin G5,G7,copperhead alsın diyorum zaten.Yurtdışında ki oyuncuların vs. genel olarak gelirleri bize göre çok daha yüksek olduğu için,tercih etmemeleri doğal.Yani bugün peşin param olsa ya da Amerika'da ki fiyata bulsam alırım.Peki anlaşamadığımız konu ne?

Sadece benim söylediğim o fiyata daha iyi performans veren fare olduğunu belirtmekti...

Esen kal dostum,

• A4Tech almayın da ne alırsanız alın. Benim MX510 olmasa şu an MX518 veya G1 alırdım şu sıralar.
  • Bir kaç cümlenle sinirlendirdin beni o yüzden biraz kabalaştım kusura bakma, o fiyata bi x750f bide g1'i görüyorum valla ben ama işte konuştuğumuz biri optik diğeri lazer ve x750f in değerleri çok daha iyi g1'den. Bunun dışında ben laser 6000'i kullandım ve hiç memnun kalmadım, şuan aklımda copperhead alma planları yapıyorum ama işte bakalım...
  • Önemli değil sadece ik fare için birbirimizi kırmanın bir anlamı yok,fani dünya da yaşıyoruz.Microsoft mümkünse fare yapmasın zaten beceremiyor bu işi.Klavyeleri ise gayet başarılı.Copperhead güzel alet sadece TR'de çok pahalı ya 150 ytl anasını satiyim.Bir ara g5 ve bununla kafayı bozmuştum.Hala kesin bir karara varamadım.G5 in ergonomik olması güzel ama elime sanki küçük gibi geldi biraz.Copperhead'i tutma şansım olmadı daha
  • logitech gerçekten işe yarar kardeş
  • herkez logıtech demıs bende mıcrosoft dıyım barı
  • mıcrosoft en iyisi arkadaşım mıcrosoft'tan şaşma
  • Microsoft mümkünse oyun faresi yapmasın diyorum bende, bi kaç gün içinde yepyeni laser 6000'imi satışa sunucam zaten. Bugün Editörün Seçimi dükkanına gittim(Eski adı ile dijitalcenter, site:www.progamex.com) Razer copperhead'i gördüm, denedim ve aldım - aka Veni Vidi Vici. Evdede yeni almış olduğum func f30.r üzerinde denedim sonuç muhteşem. Yanlız dükkanla ilgili bi ayıp gördüm, dedim ki "eğer beğenmezsem, 1 hafta içinde ürünü kutusu ile beraber size geri iade edebilme şansım var dimi dedim? Hayır, dedi. Zırvaladı işte elektronik aletmişde ancak bozulursa değiştirilebilirmişde filan da falan, yani bu satıcı zihniyetleri hiç değişmeyecek mi?

Buarada driverda çok ince ayarlar var bi kaçını anladımda, anlayamadığım şeylerde var kurcalamam lazım akşam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ronis -- 26 Temmuz 2006; 13:48:06 >

• Öncelikle tebrikler dostum.İyi günlerde kullanman dileğiyle.Kaç kuruş cihaz?Bir de orada deneme şansı var mı?

Adamlar battığı halde ders almamaları ne kadar türk olduklarını gösteriyor Ayrıca bu emmiler internet üzerinden satış yapıyor kanunen almak zorundalar.

Son olarak func padler nerede satılıyor ülkemizde?
  • bugün de baktım crea çok güzel
  • Teşekkür ederim, 177 ytl ye geldi %3 indirim ile. Orada deneme şansı var zaten telefondada sormuştum adamın ismi serdar buarada yanlış hatırlamıyorsam. Fakat pc ' de oyun fln kurulu değildi sadece mouse'u takıp masaüstünde hareket ettirdim, beğendim aldım zaten sürücüsü ile dpi ve polling ayarlarını değiştirebiliyorsun. Tüketici haklarındada bunun olması lazım, sen hangi ürünü alırsan al, 1 hafta içinde ürünü kutusu ile iade edebiliyorsun ama işte satıcılar neyse şimdi bişey demiyeyim.

Func padi firebal.net ' ten aldım sonuncusunu ben almışım başka kalmamış siteden girince stokta yok gösteriyor , firebal firmasından daha öncede alışveriş yapmıştım tek kelimeyle süperler buradan tebrik ediyorum örnek firma böyle olur türkiyede ürün ertesi gün adrese geldi . Ayrıca müşteri destekleride çok iyi. Func pad'de müthiş , çok ince ve süper bir yüzeyi var ayrıca fare kablo tutucuda geliyor yanında ve istediğin yere takabiliyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ronis -- 26 Temmuz 2006; 14:50:17 >

• güle güle eskit func'unu =)
  • Dostum fUNC eskir mi yav
  • Alt seviye arıyorsan A4 tech x-7 seirsi derim...
  • Eyvallah, Silphatos paticik ne zaman açılacak bir bilgin var mı?
    @Soundchaser, eskiyor evet bide doğru adı fUnc :)

Copperheadi çok beğendim alışma dönemindeyim iyi gidiyor :)
  • ya işte bir yeri büyük yazılıyordu ama neresi unuttum Sağolasın düzeltme için
  • ben de yaklaşık 2 hafta önce Razer Copperhead aldım.Tr fiyatı oldukça yüksek olduığu için yurtdışından aldım.
    Almayı düşünürsen kesinlikle muhteşem bir mouse.

bana göre bir kaç eksisi var ama artıları daha fazla.mouse'da sağdaki iki tuşu kullanmak neredeyse imkansız.
    zaten ben de fazla kullanmıyorum.bir de mouse laseri hiç kapatmadığı için normalde mouse'u kaldırarak
    kullananlar için çok kötü bi durum.mouse'u biraz kaldırıp yer değiştirirken mouse 5-6cm yukarıdan
    da çalıştığı için imleciniz ya da oyundaysanız cross'unuz sapma yapıyor.son olarak mouse'u siparişle aldığım için
    ilk geldiğinde adeta şok oldum.çünkü bilgisayara takılı değilken (ışıkları yanmazken) çok dandik bi görüntüsü var.
    ama taktığınızda muhteşem.

ben de zamanında logitech ve razer arasında kararsız kalmıştım, razer aldım ve gayet memnunum.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.