Tebrikler dostum iyi günlerde kullan.Yurtdışından nereden ve ne kadara aldın?Çünkü aynı işlemi bende gerçekleştirebilirim o sebepten soruyorum
quote:
Orjinalden alıntı: soundchaser
Tebrikler dostum iyi günlerde kullan.Yurtdışından nereden ve ne kadara aldın?Çünkü aynı işlemi bende gerçekleştirebilirim o sebepten soruyorum
eyvallah,darısı başına.ben mouse'u amerika'dan aldım,orda oturan bir arkadaşım getirdi.ordaki bir bilgisayar-elektronik mağazasından aldı.60$'a geldi bana.yaklaşık 100 milyona geldi.ben aldığım sıralar burda satış fiyatı 200'e yakındı.
Sağolasın ,bugün bakındım biraz fiyatlara araştırdım filan aynı yine oynama olmamış,60$ civarında 50$ a filan da çok farketmez.G5 45$ ulan şu fiyat farkına bak ya tam soygun
beyler crea mouseler i öneririm gerçekten benim çok hoşuma gitti
Crea
rahatlık bakımından microsoft tan şaşma bence
quote:
Orjinalden alıntı: soundchaser
Crea
kullandın mı hiç? ötüyosun hemen BEn görünüşünü çok beğendim.Elime aldım gayet de rahat geldi.
quote:
Orjinalden alıntı: yattara 61
duyarlılığın için teşekkürler.
en iyisi logitech g5 g7 laser mouse serileri.
sonra logitech mx 518 oyun mouse logitech in bu modeline eşdeğer A4 tech in ve microsoft un da mouse ları var.
ama bütçen iyi ise sıralamam
LOGİTECH G7 - G5 - MX 518 şeklinde
ortalama bir oyuncuysan benim şu anda kullandığım mx 310 da çok iyidir.
ancak para sorunsa a4 tech x7 serilerine bakmalısın
Önce düzgün konuş derim,seviyeni koru dostum, ben senin askerlik arkadaşın değilim Ben sana herhangi bir şey söylemedim.Tamam sen eline almışşındır hoşuna gitmiştir ama sırf dışı ile olmuyor bu işler o zaman herkes satsın Razer'ını G5'ini gidip Crea alalım ?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme