Şimdi Ara

yeni bir mp4 arıyorum hangisi sizce?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • creative zen 4 gb kullanıyorum yeni bir mp4 almak istiyorum hem hafıza olsun hem ses kalitesi tatmin etmiyor. Ebayda fiyatlar uygun olduğundan ordan almayı düşünüyorum.
    şunlara hoşuma gitti. Hangisini önerirsiniz ? apple ipod hiç kullanmadım kalitesini bilmiyorum 8-16 gb arası bişiler arıyorum . Öneribileceğiniz modeller varmı ? gt2x diye bir şey var bide müzikle fazla alakalı olmasa oda bi kafama yattı
    gp2x :http://www.gp2xtr.com/products.asp :350 tl civarı
    Creative ZEN X-Fi 16gb wi-fi mp3 / video player :http://urun.gittigidiyor.com/Creative-ZEN-X-Fi-16gb-wi-fi-mp3-video-player_W0QQidZZ22267285 = 270 tl e bayda
    Sonynwrz e444 16 gbhttp://www.hepsiburada.com/sony-nwz-e444-8gb-fm-radyo-ses-kayit-mp3mp4-player/productDetails.aspx?categoryid=9181&productid=bd84672 = 250 tl ye falan geliyor ebaydan alıcağım
    Sony nwrz s544 8 gb :http://www.hepsiburada.com/sony-nwz-s544-8gb-fm-radyo-ses-kayit-mp3mp4-player/productDetails.aspx?categoryid=9181&productid=bd84673 = 130 tl ebayda
    Ipod nano 4th Generation 16 GB Pink :http://cgi.ebay.com/Ipod-nano-4th-Generation-16-GB-Pink_W0QQitemZ150390274636QQcmdZViewItemQQptZOther_MP3_Players?hash=item2303f57a4c = 170 tl ebayda

• Zen X-fi kullandım ve eğer bass sevmem ve pek aramam dersen içlerindeki en iyi çözüm olur ama Zen ile aralarında ne kadar fark var bilemiyorum açıkçası ve ses rengi pek eğlenceli değil. Zeni de belki o yüzden sevmiyorsundur. Mesela creative'in ipoda göre daha kaliteli ve berrak sesi var ama ipod kadar zevk vermiyor insana. Bundan dolayı creative biraz dışarıda kalsın bence. Diğerlerini de geç sana Samsung P3 öneririm. Şöyle ki; şu anda Samsung Q2 kullanıyorum ve ses kalitesi olarak zen x-fi'dan daha iyi ve ipoddan daha fazla zevk veriyor Samsung'un ünlü DNSe özelliği ile müziği istediğin tarza sokabiliyorsun(zen x-fi ile eksikliğini hissettiğim şey buydu). Samsung P3 önerdim çünkü samsung q2 ile aynı ses kalitesine sahip ve daha fazla özelliği var. Ebay'den alabilirsin ama GG'de 400'e satılıyor ve Ebay'de de o civarlarda zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: ok1907

Zen X-fi kullandım ve eğer bass sevmem ve pek aramam dersen içlerindeki en iyi çözüm olur ama Zen ile aralarında ne kadar fark var bilemiyorum açıkçası ve ses rengi pek eğlenceli değil. Zeni de belki o yüzden sevmiyorsundur. Mesela creative'in ipoda göre daha kaliteli ve berrak sesi var ama ipod kadar zevk vermiyor insana. Bundan dolayı creative biraz dışarıda kalsın bence. Diğerlerini de geç sana Samsung P3 öneririm. Şöyle ki; şu anda Samsung Q2 kullanıyorum ve ses kalitesi olarak zen x-fi'dan daha iyi ve ipoddan daha fazla zevk veriyor Samsung'un ünlü DNSe özelliği ile müziği istediğin tarza sokabiliyorsun(zen x-fi ile eksikliğini hissettiğim şey buydu). Samsung P3 önerdim çünkü samsung q2 ile aynı ses kalitesine sahip ve daha fazla özelliği var. Ebay'den alabilirsin ama GG'de 400'e satılıyor ve Ebay'de de o civarlarda zaten.

Samsung Yepp YP-P3 (16 GB) Digital Media Player 150 dolar diyor? hoşuma gitti aslında

• quote:

Orijinalden alıntı: n0sr3v1

quote:

Zen X-fi kullandım ve eğer bass sevmem ve pek aramam dersen içlerindeki en iyi çözüm olur ama Zen ile aralarında ne kadar fark var bilemiyorum açıkçası ve ses rengi pek eğlenceli değil. Zeni de belki o yüzden sevmiyorsundur. Mesela creative'in ipoda göre daha kaliteli ve berrak sesi var ama ipod kadar zevk vermiyor insana. Bundan dolayı creative biraz dışarıda kalsın bence. Diğerlerini de geç sana Samsung P3 öneririm. Şöyle ki; şu anda Samsung Q2 kullanıyorum ve ses kalitesi olarak zen x-fi'dan daha iyi ve ipoddan daha fazla zevk veriyor Samsung'un ünlü DNSe özelliği ile müziği istediğin tarza sokabiliyorsun(zen x-fi ile eksikliğini hissettiğim şey buydu). Samsung P3 önerdim çünkü samsung q2 ile aynı ses kalitesine sahip ve daha fazla özelliği var. Ebay'den alabilirsin ama GG'de 400'e satılıyor ve Ebay'de de o civarlarda zaten.

Samsung Yepp YP-P3 (16 GB) Digital Media Player 150 dolar diyor? hoşuma gitti aslında

150 mi? Sen yanlış baktın herhalde. Türkiye'ye gönderenlerden en ucuzu 260 dolar oluyor yani 390 lira. O yüzden GG'deki daha avantajlı. Bu arada senin baktığın refurbished imiş ve 40 dolar kargo ücreti var yani 190 dolar=285lira.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VYC Majoris -- 26 Kasım 2009; 3:07:14 >

• quote:

quote:

quote:

150 mi? Sen yanlış baktın herhalde. Türkiye'ye gönderenlerden en ucuzu 260 dolar oluyor yani 390 lira. O yüzden GG'deki daha avantajlı. Bu arada senin baktığın refurbished imiş ve 40 dolar kargo ücreti var yani 190 dolar=285lira.

http://cgi.ebay.com/Samsung-Yepp-YP-P3-16-GB-Digital-Media-Player_W0QQitemZ270490940958QQcmdZViewItemQQptZOther_MP3_Players?hash=item3efa84361e

• Tamam işte refurbished ve kargo ile 191 dolar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VYC Majoris -- 26 Kasım 2009; 3:22:11 >
  • quote:

Tamam işte refurbished ve kargo ile 191 dolar

hmm ben o zaman 16 gb'a boşuna bakmıyım :D gerçi 8 gb yetmez gibi geliyor ama bilmiyorumki
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • cowon tavsiye edeceğim. ama alete birşey olunca garantiye göndereceğin yer yok türkiyede.
  • quote:

quote:

Tamam işte refurbished ve kargo ile 191 dolar

hmm ben o zaman 16 gb'a boşuna bakmıyım :D gerçi 8 gb yetmez gibi geliyor ama bilmiyorumki

GT2X denilen alet 350 lira haketmediği için üzerine 50 lira daha verilip P3 alınabilir diye söyledim. Bence değecektir verilen paraya. Cowon önermedim çünkü o daha da pahalı. ZEN'den daha üst seviye ses kalitesine çıkmak istersen Samsung,sony,cowon gibi markaların üst düzey modellerine bakman lazım. Yoksa boşuna para harcamış olursun. Yani mesela zen'in üzerine 150tl verip kayda değer bir kalite farkı alamayacağına, 200tl verip o farkı yaşayabilmek daha doğru.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VYC Majoris -- 26 Kasım 2009; 10:14:36 >

• merhaba elimde son 1 adet 8 GB mp4 player var. özelliklerini şimdi burda yazmayayım uzun sürer düşünürseniz parayasıkıstığım için aldığım fiyata vereceğim 2 adet almıştım, size vereceğimin sadece kontroll amaçlı çalıştırdım o kadar. 1 yıl garantilidir. düşünen arkadaş olursa mesaj atabilir. son fiyat 80 tl dir. ayrıca takas olabilir(samsung ya da nokia modelleri ile)

yeni bir mp4 arıyorum hangisi sizce?
  • Ipod almada samsung olabilir.. Creative x-fi ler bence güzel ama tercih senin...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.