İçerik: "Bana göre" mp3 ün tahtına aday olacak bir müzik formatının ilk ve tek Türk sitesi.
<b>Ogg nedir?</b>
Ogg kısaca yeni bir müzik formatıdır. 64 kbps de sıkıştırılmasına rağmen 128kbps lik mp3 kalitesinin hemen hemen aynısını sunan fakat dosya boyutu olarak neredeyse 128kbps lik bir mp3 dosyasının yarısı kadar olan yeni ve açık kodlu bir formattır.
Şuanda sitede 146 tane <b>ogg</b> bulunmaktadır. <i>yani 12 tane full albüm</i> Aradaığınız parçayı istek bölümünden isteyerek siteye ekletebilirseniz. Tamamen kendi başıma yaptığım bir site olduğu için 1 hafta içinde istek parçaları yüklemeye çalışacağım. (site açılalı bugünden itibaren 8 gün oldu)
İlgi göstereceğinizi umuyorum.
Adres: <b>www.oggturk.com</b>
hoca biz bunları neyle dinnicez?
winamp 2.91 veya üstü sürümleri ile bu ğarçaları dinleyebilirsiniz.
tebrikler, bi sarki cekip kaliteyi deneyeyim..
fark görüebilirsen bize de iletirsen sevinirim :)
(tizleri biraz daha önde veriyor onun dışında :) )
dostum iyi bir syee benziyor ama dosya indirmedim malum yeni format attim ve nortonu yüklemedim..ve norton oladan download bizi bozar dostum..
kardiş site temiz merak etme ben iki full album indirdim bişi çıkmadı
denildiği üzere site temiz zira ben de bilgisayarlarımda norton kullandığım i,çin herhangi bir virüs - solucan - veya trojan içermez.
neo şu imzandaki resme de link versen daha iyi olmaz mı sence?
bildiğim kadarı ile bu mümkün değil
2 tane şarkı çektim, diğerlerinden beni ilgilendirenler vardı. biri dilek budak diğeri de eda özülkü. tam farki çözemedim. bi tanede mp3 u olanlardan çekip karşılaştıracağım :)
madonna-hollywood biyerden sonra takılıp tekrara giriyo.. hele bikaç daha indiriyim..
hımm bu hata birkaç parçada daha ortaya çıkmıştı ve ben de direk silmiştim. demek bu hollywood u kontrol etmeyi unutmuşum :)
kazaa saolsun biraz bozuk indiriyo şarkıları. neyse ben de bugün kontrol edip eğr bozuk ise düzgün versiyonunu yüklemeye çalışacağım. bildirdiğin için teşekürler...
şarkıyı kontrol ettim fakat bir sorun ile karşılaşmadım. sen bir daha indirmeyi deneyebilir misin.
azrael_13 ben yardım edemedim ama hızır yetişmiş :))) senin adına çok sevindim... saygılar...
seslerde uyuşmazlık var (tarkan dudu da fark açıkça belli)
mp3pro ogg'a göre çok daha kaliteli bence..Ben sahsen mp3pro yapıyorum dosyalarımı hem az yer kaplıyor hem de ses kalitesinden taviz vermiyorum
site tasarim ve isleme acisindan gayet basarili seni cani gonulden tebrik ediyorum bir parca da indirip ses kalitesine baktim onlarda gayet memnun edici basarilarinin surerliligini dilerim...
ilginiz için tekrar teşekkürler. ben mp3pro yu denemedim ve şimdilik denemeyi de düşünmüyorum :)
ogg hem açık kaykak kodlu olmasından dolayı beni daha çok cezbediyor :)
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by bahad1r</i> <br />azrael_13 ben yardım edemedim ama hızır yetişmiş :))) senin adına çok sevindim... saygılar... <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
hoca anlamadım noolmuş açıklarmısın biraz kim yetişmiş