Şimdi Ara

YouTube'da otomotiv içeriklerinde aradığınız kanal özellikleri neler?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • YouTube'da bir sürü kanal var, goygoy ve magazin olmayan kanalları elersek hangisini neden izliyorsunuz?

Aradığınız bir özellik var mı kanallarda?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Übermacht Oracle -- 27 Kasım 2024; 20:3:41 >

• eskiden meşhur olup büyük abone kitlesine ulaşan Carviser, Otomobil dünyam ve Otopark gibi kanallar her araca iyi diyor. Belli ki firmalardan para alıyorlar araç tanıtımları için. O yüzden onları senelerdir izlemem. Doğan kabak denen şahıs gençlere yönelik popülist içerik üretiyor. Otomobil günlüklerimdeki sivaslı çocuk da artık piştim demiş ama yeni içerikleri oldukça kötü. ilk baştaki 2. el araç videoları çok samimi idi oysaki. Şimdilerde otomobil uzmanı havalarında ama bir şeyler eksik. İlginç birçok kanal daha var ancak benim dikkatimi çeken "Kim geçer" isimli kanal. Genelde pahalı araç tanıtımı yapsa da hala objektif kalabilen, gerçekten taşıtlar konusunda bilgili, lafı çok uzatmayan ve önemli meseleler üzerinde söz söyleyen birisi. Halit Bolkan 'ı da beğeniyorum ancak o lafı çok uzatıyor. Bir de "benzin Tv " Burak ERtem var beğenerek izlediğim. And Çetin 'i de eskiden çok izlerdim, şu sıralar Kolombiya'da olsa da arada 2. el ilanları yorumlayan videolar çekiyor, bazen onu da izliyorum. Tarzı hala eğlenceli ancak uzun süredir test yapmadığı için bilgisi eksik kalmış.

• Her saniyesi bilgi dolu anlatıma sahip otomobil günlüklerim

youtube
    Herkese Merhaba !! Sizlere Mayıs 2015 den bu yana video hazırlamaktayım. Amacım Otomotiv dünyasında geç kalınmışları tamamlamak ve hiçbir parasal yada reklamsal kudretin etkisinde kalmadan Türkiye pazarında olan eski-yeni, özellikle de eski otomobilleri tanıtmak. Bu tanıtımı yaparken Objektif olmak ve kullanıcıyı doğru şekilde yönlendirmektir. Bu arada İnstagram ve Twitter Sayfalarımı ziyaret etmeyi unutmayın. Bugüne kadar yaptığım bütün işlerde hep tek başıma mücadele verdiğim için birşeyler ya ilerlemedi, ya yavaş ilerledi yada hiç olmadı. Fakat bundan sonra daha sosyal bir yüz, kaliteli çekimler , güncel haberler ile sizlerle olacağım. Otomobil Günlüklerim, Sıfır ve İkinci El Otomobil Alım Rehberleri, Sıfır ve İkinci El Otomobil Testleri ile şimdiye kadar karşınızda oldu ve bundan sonra da olacaktır. #vehiçbirimizlordçocuğudeğildik İletişim: iletisim@otomobilgunluklerim.com otomobilgunluklerim@gmail.com
    https://www.youtube.com/@otomobilgunluklerim

Tek geyik testi yapan kanal Motor1 Türkiye

Elektrikli araçlar için dolubatarya

youtube
    Türkiye'nin En Kapsamlı Elektrikli Araç Platformu. ⚡️ En Geniş Elektrikli Araç Veritabanı 🔋 Özgün Araç Karşılaştırma Sayfası 🔗 Güncel Haber ve Makaleler https://www.dolubatarya.com
    https://www.youtube.com/@dolubatarya

Sinan Koç için takip edilecek otopark.com

youtube
    OTOPARK.COM, "Sürücünün adresi" mottosuyla Türkiye de gerçek otomobil kültürünü yaygınlaştırmaya çalışmaktadır. Otomobil tutkunlarını aynı çatı altında toplayan bir otomobil sitesidir. Ayda 1 milyon kez ziyaret edilmekte, sosyal medyada yüz binlerce takipçisi bulunmaktadır. OTOPARK.COM Ocak 2016'dan beri OTOPARKCOM OTOMOTİV SANAYİ VE TİCARET A.Ş. bünyesinde yayınını sürdürmektedir.
    https://www.youtube.com/otoparkcom

Bir de Doğan Kabak var

youtube
    Arkadaşlar merhaba, kısaca kendimden bahsedeyim; uzun süredir otomobil gazetecisiyim. 18 yıl Evo, Autocar gibi dergilerin yazı işleri müdürlüğünü yaptım. Daha sonra TopGear dergisini aldım ve Türkiye'de yayınlamaya başladım. YouTube kanalımda teste aldığım otomobilleri ya da dünyanın bir çok yerinde incelediğim modelleri sizinle paylaşmak için farklı içerikler üretmeye ve dilim döndüğünce, bir otomobilin direksiyonunda ne yapıyorsam size aktarmaya çalışıyorum. Kanala abone olmayı unutmayın... İyi seyirler!
    https://www.youtube.com/@dogankabak

Toyota hybrid için ahura mazda

youtube
    Toyota Hybrid ile ile alakalı sürüş videoları içerir. Nasıl daha tasarruflu sürülür, şanzımanın ve motorun arka planda neler yaptığı, hangi koşullarda nasıl davranılmalı ile ilgili videolar paylaşıyorum. Ayrıca araç ilgili bazı test ve anlatımlar da yapıyorum. Kendi aracım corolla hybrid 1.8 ama ch-r veya diğer hybrid araçlarla da ilgili (auris yaris) aynı şeyler geçerli.
    https://www.youtube.com/@AhuraMazdaTurkey

• eskiden meşhur olup büyük abone kitlesine ulaşan Carviser, Otomobil dünyam ve Otopark gibi kanallar her araca iyi diyor. Belli ki firmalardan para alıyorlar araç tanıtımları için. O yüzden onları senelerdir izlemem. Doğan kabak denen şahıs gençlere yönelik popülist içerik üretiyor. Otomobil günlüklerimdeki sivaslı çocuk da artık piştim demiş ama yeni içerikleri oldukça kötü. ilk baştaki 2. el araç videoları çok samimi idi oysaki. Şimdilerde otomobil uzmanı havalarında ama bir şeyler eksik. İlginç birçok kanal daha var ancak benim dikkatimi çeken "Kim geçer" isimli kanal. Genelde pahalı araç tanıtımı yapsa da hala objektif kalabilen, gerçekten taşıtlar konusunda bilgili, lafı çok uzatmayan ve önemli meseleler üzerinde söz söyleyen birisi. Halit Bolkan 'ı da beğeniyorum ancak o lafı çok uzatıyor. Bir de "benzin Tv " Burak ERtem var beğenerek izlediğim. And Çetin 'i de eskiden çok izlerdim, şu sıralar Kolombiya'da olsa da arada 2. el ilanları yorumlayan videolar çekiyor, bazen onu da izliyorum. Tarzı hala eğlenceli ancak uzun süredir test yapmadığı için bilgisi eksik kalmış.

• Kim geçer Yalın Gülmez

• Kim Geçer - Yalın bey'i dinlerseniz ne denmek istendiğini kendiniz anlarsınız.

Bir araba alacakken, ya da bu işin meraklıysanız geri kalan magazini, Yalın bey hasosudur..

• fractal design kullanıcısına yanıt

Hocam lüks ve refah içinde yaşayanları bir kenara bırakırsak halktan kim var mesela?

İnternette eski araba inceleyen bir abi vardı ama adını unuttum.

• liebermann L kullanıcısına yanıt

Eyw hocam.

Sizin C4 duruyor mu hocam sattınız mı bu arada? 

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • REM kullanıcısına yanıt

Usta Polo Impression videosunu izledim de sade diyebilirim çok ber süper videolar yok.

Oğuzhan Yıldırım'ın Polo Impression videosu daha iyi geldi, klimayla yokuş çıktılar vs.

• Otomobil Günlüklerim ve Kim Geçer hariç hepsi ekmeğinin peşinde. Sırf aracı görmek için izliyorum yoksa yorumları hep taraflı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maşallah herkes Kim Geçer - Yalın Gülmez'i izliyor ama adamın abone ve izlenme sayısı bayağı düşük.

• Bu işin piri olanlar.Halit bolkan,hakan girginer gibi adamlar.Bunların üzerine tanımam.Ayrıca yalın gülmez de gayet iyidir.Bunun dışındakiler çoluk çocuk.Her araca bindigi de çocuğa yeni oyuncak alınmış gibi davranan tipler.Her aracı övüyorlar

• Mokali Amca kullanıcısına yanıt
    Forum zaten dışarıyı yansıtmıyor ki, en çok vw eleştirilir bu forum da ama disarda en çok onlar araba satar.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • murattekno kullanıcısına yanıt

Cherry için geçerli aslında. Vw hakkında olumsuz konuşunca köleler hemen üşüşüyor normalde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mokali Amca -- 29 Kasım 2024; 9:40:31 >
  • samimi anlatımıyla Pufi isimli kanal. Diyarbakır otopazarından canlı yayın açıyor.

Diğeri de tabi ki 8silindir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dharma Initiative -- 29 Kasım 2024; 15:22:47 >
  • ykaya1983 Y kullanıcısına yanıt

Halit Başkan ikinci el Avrupadan araç getirmeye karşı çıktığından beri onu izlemiyorum.

Egea parasına S600 getirebilirdik.

• Übermacht Oracle kullanıcısına yanıt

hocam vedalaştık C4 ile, en son enjektör, baskı balata vs değiştirdim, bi abime uygun fiyatlı verdim.Şimdi seve seve kullanıyor, sıkıntı yok..

• liebermann L kullanıcısına yanıt

Vayy be hocam. C4 gitti demek.

Bende tam 9 sene evvel bugünler almıştım. O yüzden araba gözümün önüne gelip duruyor.

Güzel makinaydı.

Sonra ne aldınız hocam Vag grubuna mı geçtiniz yoksa?  

• Kim Geçer-Yalın Gülmez'in incelemelerini/testlerini her açıdan daha doyurucu buluyorum. Ayrıca Oğuzhan Yıldırım ve Otolimit kanallarının incelemelerini de samimi ve tarafsız buluyorum.

• anyhill kullanıcısına yanıt

Kim geçer hariç hepsi benim de düşüncem. Özellikle Carviser reklamdan başka birşey değil. Sivas'lının eski samimi halleri iyiydi şimdi izlemiyorum. Gene en iyisi Halit Bolkan ve Burak Ertem. Otopark'da çok iyi ama o da uydu reklam trendine..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.