Şimdi Ara

Yeni Bir Oyuncu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
676
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Daha yeni olarak oyuna başladım. Oyunu öğrenmek için Trial versiyonu oynuyorum. Kısa bir süre içerisinde tam olarak oyuna geçeceğim. Bir kaç site araştırdım fakat en ucuzunda bulduğum fiyat;
    GAMECARD-60 Günlük Pre-Paid Card - 44,99 TL
    WoW Classic + Burning Crusade CD-Key - 23,99 TL
    Wrath of the Lich CD-Key - 41,99 TL
    Cataclysm + 10 Günlük Guest Pass Key - 38,99
    WoW Full Paket 5 in 1 - 103,5 TL

-İnternetten incelediğim kadarıyla bir site bu fiyatlara satıyor. Fiyatlar uygun mu bilemedim genel olarak bu fiyatta çıkıyor. D&R 'den arattım sadece Cataclysm çıkıyor oda 71,99 civarı. Kutulu almak mı daha mantıklı yoksa CD-Key mi?
    -Bazı arkadaşlarım D&R 'den oyun almışlar fakat keyleri kullanılmış çıkmış. Bu olay birkaç forum sitesinde daha yaşanmış. Çok mu yaygın bu olaylar?
    -Oyunu internetten nerden temin edebillirim ? Bilgisi olan paylaşabilirse sevinirim. (Elimde bir konu linki var fakat EU ve US clientleri birbirinden ayrı mı? İsteyene yollayabilirim .)

Sorularım oldukça ekleme yapacağım. Aranızdan bana yardım eden arkadaşlarımız oldu onlara çok teşekkür ediyorum.
    Lütfen konuya '30 kere açıldı, konu açılmaktan bıktı siz bıkmadınız', 'bi bitmediniz' gibi mesajlar atmayın.
    Rehberleri zamanım oldukça inceliyorum rehber oku diyenlere duyurulur.
    İlgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

• Farkettiysen son sayfada yine farklı sorular sordum.
    Bu başlığı ayrı olarak açtım.
  • Eğer param var ve elimde kutulu bulunsun koleksiyoner ruhlu bir insanım diyorsan kutulu yoksa cd-key alacaksın.
    Yani ben ilk üç oyunumu da dnr'dan aldım ama böyle bir sorun yaşamadım. Kendim dışımda da çok duyduğumu söyleyemem o yüzden yaygın olduğunu sanmıyorum. Sen yine de işi sağlama almak istiyorsan oyunu almadan evvel dnrdaki ilgili arkadaşlara sorarsın. Olmadı Blizzard durumla ilgileniyor.
    CD-Key alıp battle.net hesabında aktive ettiğin zaman zaten indirme seçeneği çıkıyor. Üçüncü parti yerlerden hem virüs hem de hesap çalınma tehlikesi olduğundan indirmeni önermem.

Başka sorun varsa elimden geldiğince seve seve yardımcı olmaya çalışırım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bekobi -- 30 Ocak 2012; 19:47:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DevilSNeveRCrY

Eğer param var ve elimde kutulu bulunsun koleksiyoner ruhlu bir insanım diyorsan kutulu yoksa cd-key alacaksın.
    Yani ben ilk üç oyunumu da dnr'dan aldım ama böyle bir sorun yaşamadım. Kendim dışımda da çok duyduğumu söyleyemem o yüzden yaygın olduğunu sanmıyorum. Sen yine de işi sağlama almak istiyorsan oyunu almadan evvel dnrdaki ilgili arkadaşlara sorarsın. Olmadı Blizzard durumla ilgileniyor.
    CD-Key alıp battle.net hesabında aktive ettiğin zaman zaten indirme seçeneği çıkıyor. Üçüncü parti yerlerden hem virüs hem de hesap çalınma tehlikesi olduğundan indirmeni önermem.

Başka sorun varsa elimden geldiğince seve seve yardımcı olmaya çalışırım :)

Çok teşekkürler dostum, ilk önce keyleri satın almalıyım o zaman.
    Bu oyunun pet sistemi ile bilgisi olan arkadaşlarımız bizimle paylaşabilirler mi ?

• yav det git bin tane konu var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aelin-uial

yav det git bin tane konu var

Oyunu bir kişi daha öğrenir diye aramızda korkanlar var sanırım.
    Yardım etmiyorsan çek git zorlayan yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ya şöyle araştırma yapmayan millete sora sora yaşayan parazit sınıf arkadaşları gibisiniz. Daemon tools ile nasıl kuracağım panpa. Nasıl crack yapacağım. Baksanız halbuki youtube a her şey benden daha iyi anlatıyor.

no defence
  • Senin yardımına ihtiyacımız yok, insanlar ses çıkarmıyorsa senin çıkarmaya hakkın yok.
    Parazit olan birisi varsa oda sensin arkadaşım. Şimdi yavaşça klavyeyi bırak ve uzaklaş.
  • Konu yukarı.
    Yeni başlayacak olan arkadaşlarımız varmı?
  • Sen şimdi böyle başlayacaksın oyuna sonra bakıcaksın raid diye birşey varmış hemen 85 olup raidlere girmek isteyeceksin ama karakterin hakkında en ufak detayı bilmeyeceksin. Raidleri kolay sanıp(ki eskisine göre kolay) hiç taktik okumadan, izlemeden raide girmek isteyeceksin. Hiç talent okumadan birinin talentını kopyalayacaksın ancak talent okumadığın için atman gereken skilleri başkasına soracaksın ama skillin aslında ne yaptığından haberin olmayacak. Millet seni raide almayıncada ağlayacaksın guildinden çıkacaksın.
  • :)
    Ben raidler, dungeonlar ve karakterlerim hakkında olan bilgileri özel mesaj ile diğer arkadaşlarımızdan alıyorum zaten. Bu ilk online oyun oynayışım değil raid nedir tank nedir nerde ne yapmam gerektiğini sizde annenizin karnından çıkarken öğrenmediniz? Yanılıyor muyum?
  • son zamanlarda hergün yeni birileri başlıyor oyun şaha kalktı bizde oyuncu eksileceğine
  • "ananızın karnında mı öğrendiniz" klişesi yapılmış mı diye bakmıştım.gönül rahatlığıyla terkedebilirim konuyu
  • İçimizde insanların bir şey öğrenmesinden korkanlar var.
    Konu kilitlenebilir.
  • arkadaşım oyunu 105ten bulduysan uyuyorsa al direk.. yada gittigidiyorda satılıyor olması lazım.. arat oradanda alabilirsin.. alacagın kişinin mesaj sayısına dikkat et.. birde devam edip etmeme konusunda kararsızsan paketleri teker teker al.. başlangıçta wow + tbc ile 70e kadar kas.. baktın hoşuna gitti devam edeceksin, kalanlarıda alabilirsin..

pet sistemidir, oynanıştır bunları bence oyunu yükleyip oynamaya başlayınca kendin daha rahat görebileceğin şeyler.. petler combat ve noncombat petler diye 2ye ayrılıyor.. bazı classlar combat petler kullanabiliyor (hunter, lock , death knight, mage) bu petlerle saldırı yapabiliyorsun.. etkisi çok fazla yok.. oynadıkça çözebilirsin.. noncombat petler anlatmaya değimez bir olay .. yanında gezdirdigin minik animasyonlar yapan eğlencelik çerezler.. biriktiriyorsun.. yeni gelecek expansionda bunları savaştırabilecekmişiz..

sonraki sorularını lütfen yeni başlayanlar bölümüne aç, aman ağaları kızdırma

• quote:

Orijinalden alıntı: NoisyBoy

İçimizde insanların bir şey öğrenmesinden korkanlar var.
    Konu kilitlenebilir.

içimizde googleda birşey aratamayan insanlar var
    gerçekten konu kitlensin
  • quote:

arkadaşım oyunu 105ten bulduysan uyuyorsa al direk.. yada gittigidiyorda satılıyor olması lazım.. arat oradanda alabilirsin.. alacagın kişinin mesaj sayısına dikkat et.. birde devam edip etmeme konusunda kararsızsan paketleri teker teker al.. başlangıçta wow + tbc ile 70e kadar kas.. baktın hoşuna gitti devam edeceksin, kalanlarıda alabilirsin..

pet sistemidir, oynanıştır bunları bence oyunu yükleyip oynamaya başlayınca kendin daha rahat görebileceğin şeyler.. petler combat ve noncombat petler diye 2ye ayrılıyor.. bazı classlar combat petler kullanabiliyor (hunter, lock , death knight, mage) bu petlerle saldırı yapabiliyorsun.. etkisi çok fazla yok.. oynadıkça çözebilirsin.. noncombat petler anlatmaya değimez bir olay .. yanında gezdirdigin minik animasyonlar yapan eğlencelik çerezler.. biriktiriyorsun.. yeni gelecek expansionda bunları savaştırabilecekmişiz..

Teşekkür ederim dostum. Özel mesaj ile ulaşacağım sana.

ve sana gelin Kyle Butler.

Neden bu kadar gücüne gitti ? 'tosunpasa' gibi olamadığın için teşekkürler.
    Forumda onlarca konu var ve gelip benim konumu buluyorsun?
    Yeni başlayanlar bölümüne bir soru sordum hala cevap yok.
    Bazı şeyler gerçekten insanlara zor geliyor. Ben sadece bir rehber değil yanında başlayabileceğim insanlar arıyorum ama dikkat ettiysen 'insanlar'. Sen bu sınıfa girmiyorsun gir'e'miyorsun.Seviyenin bu kadar düştüğünü tahmin etmiyordum.
    Konuyu karşıt olanlar için değil insanların bencilliğinden dolayı kilitletiyorum.
    Tartışmaya girmeyeceğim, aranızda iyi insanlar var ve ben onlara gerçekten teşekkür ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NoisyBoy -- 31 Ocak 2012; 12:13:30 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Hirbag

son zamanlarda hergün yeni birileri başlıyor oyun şaha kalktı bizde oyuncu eksileceğine

15 tatil ve yazın acayip furya oluyor başlayanlarda.Bu arkadaşa pm'den yardım etmeye çalışıyorum,kibar biri.Yazın başlayanlar gibi (mertx1907 mi ne vardı ) değil
  • ah unutmuşum tatildeyiz.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.