Şimdi Ara

yeni bir pc ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben yeni bir pc toplamak istiyorum ve sizin bu konudaki yaratıcılıklarınızdan ve bilgilerinizden yararlanmak istiyorum

ben catia, autocad, solid works, mechanical desktop ve pro engineer gibi çizim programlarını kaldıracak ve oyunları rahatlıkla çalıştıracak orta yollu bir bilgisayar istiyorum

bu konuda yardımcı olursanız çok sewinirim şimdiden alakanıza teşekkürler

• bir de bütçe ve sadece kasa mı yoksa full pc mi söylersen, elimizden geleni yaparız
  • a'dan z'ye full bilgisayar

prizine kadaren ucuzu olsun tabi öncede pahalısına doğru gidelim

peder memur
  • anlaşıldı üstad elimizden ne gelirse artık
    CORE 2 DUO INTEL-E6750 C2D 212.0000 USD 1 212 USD + KDV
    CORE 2 DUO MSI-P6N SLI V2 106.0000 USD 1 106 USD + KDV
    DDR2 SDRAM VERITECH-1 GB DDR2 800 44.0000 USD 2 88 USD + KDV
    PCIE PALIT-8600GT SONIC 129.0000 USD 1 129 USD + KDV
    SATA2 SEAGATE-250 GB SATA2 16 MB NCQ 73.0000 USD 1 73 USD + KDV
    TFT LCD BENQ-FP94VW 255.0000 USD 1 255 USD + KDV
    FDD SÜRÜCÜLER MITSUMI-FDD 7.0000 USD 1 7 USD + KDV
    DVD YAZICILAR NEC-AD-7170S BLACK 33.5000 USD 1 33.5 USD + KDV
    KASA COOLER MASTER-CENTURION 534+ SILVER 89.0000 USD 1 89 USD + KDV
    KLAVYE-MOUSE SET A4TECH-KBS2830 22.0000 USD 1 22 USD + KDV
    HOPARLÖRLER CREATIVE-SBS245 9.8000 USD 1 9.8 USD + KDV
    TOPLAM : 1024.3 USD + KDV
    KDV DAHİL TOPLAM : 1 208,67 USD

bu nasıl? bütçeyi delermi?

• teşekkür ettim

benim kullanacağım programlara hakkında biliginiz varmı bilmiyorum ama o programlar baya kasıntı programlar özellikle catia

ve aynı anda bir çok programıda kullanabiliyorum zaman zaman

yardımların için çok teşekkür ederim ama yarı yolda bırakmaz seni bu pc diyorsan valla başlıyacam ufaktan ağustos sonunda çalıştıracam bilgisayarı

nasıl nereden aldırayım parçaları ve nasıl toplayayım
  • quote:

Orjinalden alıntı: alexander_muaz

teşekkür ettim

benim kullanacağım programlara hakkında biliginiz varmı bilmiyorum ama o programlar baya kasıntı programlar özellikle catia

yardımların için çok teşekkür ederim ama yarı yolda bırakmaz seni bu pc diyorsan valla başlıyacam ufaktan ağustos sonunda çalıştıracam bilgisayarı

evt dediğin programları biliyorum işlemciyi sağlam tutmalısın sen.. ve @OErdem arkadaşın verdiği sistemde bunun için uygun gibi gözüktü bana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 22 Temmuz 2007; 1:29:59 >
  • odtü jeoloji mühendisliği öğrencisiyim az çok duydum o programları ama daha kullanmadım seneye kullanmaya başlıcaz sanırım ders müfredatına göre...

zaten çizim ve render programları genelde yüksek ghz ve çekirdek gücüne ihtiyaç duyar çok rahat bir şekilde seni idare eder üstad meraklanma
    yarı yolda bırakmaz hatta ilk 6 ay boyunca sıkıntısız oyun bile oynatır sonra grafik kısmalar başlar ama
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yeni Bir Oyun
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • nasıl grafik kısmalar yaw
  • bide şuan kullandığım bilgisayar internetten atıyo belli bir zaman sonra bağlantı kopuyo öle bişiler işte

kapatıp açmak gerekiyo 2500 ytl ye ml olmuş bi bilgisayar sene başında açıldı

ama böle sorunları var bu patron wirüsünden sonra oldu böle şeyler

dracula diye bi antiwirüs kurduk o paylaşımları falan kapadı ama ne oldu bilmiyorum virüs tamamen temizlenmişmidir

internet neden gidiyo
  • aga bide netten bakıyomda senin yazdığın fiyatlardan daha pahalı bunlar yaw yaklaşık parça başına 10 $
  • grafik kısma dediğim: grafik kalitesini düşürme oyunlarda mesela köşe yumuşatmayı kapatma yüksek çözünürlük ve detay yerine daha az çözünürlük ve düşük detay gibi...

büyük ihtimalle uzaktan yordam çağrısı denen yardımcı bir windows alt programı kapatıyordur...
    denetim masası->yönetimsel araçlar->hizmetler->uzaktan yordam çağrısı (RPC)->sağtuş özellikler->kurtarma sekmesi->birinci hata,ikinci hata, sonraki hatalar->hepsine eylem yürütme dersen düzelebilir, tabiki kesin çözüm format atıp internet explorer yerine firefox kullanmaktır, bana göre

benim verdiğim fiyatlar gigatek üye fiyatlarıdır arkadaşım, fiyatları iyidir

• quote:

Orjinalden alıntı: evohan

quote:

teşekkür ettim

evt dediğin programları biliyorum işlemciyi sağlam tutmalısın sen.. ve @OErdem arkadaşın verdiği sistemde bunun için uygun gibi gözüktü bana

6750 sağlam işlemci seni yarı yolda bırakacağını sanmıyorum. Belki cidden çok kastırırsan RAM az gelebilir ama onu da sonra takviye edersin. Ama 2GB'ın üzerinde bir kullanıma çıkacağını pek sanmıyorum.

• quote:

arkadaşlar ben yeni bir pc toplamak istiyorum ve sizin bu konudaki yaratıcılıklarınızdan ve bilgilerinizden yararlanmak istiyorum

ben catia, autocad, solid works, mechanical desktop ve pro engineer gibi çizim programlarını kaldıracak ve oyunları rahatlıkla çalıştıracak orta yollu bir bilgisayar istiyorum

bu konuda yardımcı olursanız çok sewinirim şimdiden alakanıza teşekkürler

bu programların hepsini kullanabiliyormusun
    bana bir tanesi bile yeter ama onuda bilmiyorum.
  • ewet kullanıyorum

çok çok detaylı değil ama normal bir şekilde kullanabiliyorum çizim falan rahat yapıyorum solid cam bilmiyorum ama catia cam mastercam biliyorum

aynı zamanda iş arıyorum bilgilerinize yani

kalıpçılık öğretmenliği mezunuyum
  • yaw arkadaşlar bişi daha bu bilgileri daha açık yazabilirmisiniz ekran kartı şu

işlemci şu gibi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.