Eski yadigardan kurtulmanın vakti geldi artık.kaç senedir p200 mmx kullanırım ama artık yeni sistem bir pc alıyorum.işlemci olarak amd 2500 burton düşündüm.Pc ye verecegim fiyatsa 800 milyon yani 620$ a denk geliyor.Alacagım parçalar işlemci,anakart,ekran kartı,harddisk,ram,kasa.tam bir oyun makinası almak istiyorum tavsiyelerin nelerdir.özellikle anakart ve ekran kartı üzerine tavsiyelerinizi alıyım.
overclock yapmayacaksan epox kt600 daha mantıklı olur hem ekran kartı için paran artar. HDD ide ve 8mb cachelilerden almanı tavsiye ederim... bide kasayı ii bişey al...
işlemci minumum al mesela amd 2000+ 65 dolar.amd 2500 kullanıyorum aynı performansı verir kafanı yorma .sata ya girim falan hic deme.git adam gibi maxtor pata al tamamdir maxtor kafanı agrıtmaz.(seagate 120 sata aldım sesınden durulmuyor performansıda berbat)ekran kartı alma.git bi tane ati rage yada nvidia vanta al(harbi diyorum ) 5-10 dolara alırsın.bende ati rage 128 var doom3 oynuyorum :) harbiden .bak bu doom3 ü ati 9800xt bile zorlanıyor haberin olsun.anakartıda bulabıldıgın en ucuz boardu alacaksın tamamdır.ramler kingston kesinlikle yoksa kafan agrır.git-gel yaparsın haberın olsun.ekranda git bir tane ikinci el 14'' al.millet küçüğünü ariyor(olması gerekir yani)
Biraz bütçenden yüksek oldu ama ekran kartını biraz düşürerek istediğin fiyata çekebilirsin. Mesela 5700ler daha ucuz olabilir(150$ civarı). Neyse kolay gelsin
öncelikle anakart hakkındaki tavsiyelerinizi alıyım.overlock yaptırmayı düşünmüyorum ama güzel birşey olsun isterim.marka model olarak nedir tavsiyeleriniz.
epox 8rda3i var nforce 2 400 chipsetli veya abit nf-s öneririm
evet biraz bilgi edindim sayılır.ekran kartında hala şüpheliyim.çok düşünüp elemem lazım.