Ben Bir Sistem Toplayacağım. Alacağım parçalar iyimi söleyin
Anakart: ASUS P8H61-M LX R2.0 Intel H61 Soket 1155 DDR3 1333MHz DVD Sürücü: ASUS DRW-24B5ST 24X ± DOUBLE LAYER SATA DVD YAZICI PSU: COOLER MASTER RS-350 ELITE POWER 350W GÜÇ KAYNAĞI RAM: KINGSTON 4GB DDR3 1333MHz CL9 Tek Modül Ram İşlemci: INTEL Core i7 3770 Soket 1155 3,4GHz 8MB Cache 22nm İşlemci Hard Disk: WD 3.5" 500GB Caviar Blue 16MB Cache SATA 3.0 7200Rpm Harddisk İşlemci Fan: COOLER MASTER X DREAM i117 INTEL LGA 775/1155/1156 İŞLEMCİ SOĞUTUCU Ek Kasa Fanı: XILENCE 80MM KASA FANI Disket Sürücü: OEM FD-05PUB USB FLOPPY SİYAH Kasa: ------
Ben pc'yi performans için kullanacam ona göre hesaplayın. bu arada kasayı buldum da modeli bilmiyorum adı vestel
Biraz ram takviyesi yapabilirsin. Onun haricinde güzel orta düzeyli bir kasa. Performans sağlar. Maliyeti ne kadar ?
ilk önce hazır pc almaktansa bütçenizi yazın ona göre bir sistem tavsiyesi mutlaka gelir. bununla birlikte konuyu buraya değil de,http://forum.donanimhaber.com/forumid_475/tt.htm# bu bölüme açarsanız daha çok yardım gelir..
hazır pc önermiyoruz, sistem önerilerine bütçe dahil, kullanım amacını acıklayan kısa bir açıklama yaparak konu açarsan yardım alabilirsin.
Siz yine yerine de bir açıp danışın ama PSU düşük kalır gerçek 350w bile olsa.
Ekran kartı hani?
quote:
Orijinalden alıntı: Worms_
Ekran kartı hani?
anakart vga destekli kardeşim. ayrı bir ekran kartı almaya gerek yok
quote:
Orijinalden alıntı: Kpt.Pilot B.Y.
Siz yine yerine de bir açıp danışın ama PSU düşük kalır gerçek 350w bile olsa.
peki kaç w psu almalıyım
quote:
Orijinalden alıntı: BaranGNYSEL
Biraz ram takviyesi yapabilirsin. Onun haricinde güzel orta düzeyli bir kasa. Performans sağlar. Maliyeti ne kadar ?
ram takviye derken.. yani 2 gb az mı gelir?
quote:
Orijinalden alıntı: serkanguney
hazır pc önermiyoruz, sistem önerilerine bütçe dahil, kullanım amacını acıklayan kısa bir açıklama yaparak konu açarsan yardım alabilirsin.
senin demek istediğin şöylemi: pcyi topladıktan sonra sistemde ne yapacaksın. "oyun,performans,proje,araştırma" mı