Şimdi Ara

yeni bir sistem istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
598
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • öncelikle lise öğrencisiyim, maddi durum pek yok yani ailemi de işe dahil etmek istemiyorum pek fazla yani alacağım bilgisayar sistemi 1500 lira olur muhtemelen ayrıca herşey dahil olması gerekiyor önerileriniz ve bilgilendirmeniz için şimdiden teşekkür ederim

güncel tutanlara teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pheko4555 -- 9 Temmuz 2015; 2:11:43 >

• Monitör dahil mi oyun oynayacakmısın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet monitör dahil oyun oynuyorum ama GTA 5 tarzı oyunlar değil daha çok hafif oyunlar.

Şuanki bilgisayarım hp pavalion g6 3gb ram 1 gb ekran kartı isterseniz özelliklerinin fotoğrafını atabilirim nasıl yapılacağını gösterirseniz, bunda düşük ayarda oynadığım oyunları yüksek ayarda oynayabileyim yani en azından
  • Tavsiyem ikinci el sistem almandan yana o fiyata sıfır sistem pek akıl karı olmaz

• tavsiyen için teşekkür ederim ama ikinci elden yana değilim pek donanımda gezinirken bu sistemi gördüm
    1270 tl ne diyorsunuz?
  • Cpuz ve gpuz u indirin cpuzda ilk sekme mainboard sekmesi ve memory sekmesinin birde gpuzun ilk sekmesinin resmini atarsanız yardımcı olabilirim en azından kullanabileceğimiz bir parça varmı yada mecvut sistemi yükseltmek mi daha mantıklı anlarız

• O ekran kartini 4 gb almanın bir mantığı yok gpu 1 gb belleği anca besleyebilir giriş seviyesi düsük profil bir sistem olmuş

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • laptop kullanıcısıyım içinden alabileceğimiz bir parça olabilir mi ? ayrıca yine fotoğraf atayım ben o programlardan kaç paraya satabiliriz bunu onun hakkında da bilgi verirseniz çok sevinirim
  • gpuz yi yukleyemedim cpuz yüklendi AIDA64 Extreme mevcut bilgisayarımda onunla gpuz'nin işlevini yapabilir miyiz

cpuz'den görüntülerde burada

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.