Evet bende arayüzle ilgili bir bilgiye rastlamadım ancak verilen bilgilerde farklı olacağına değinmişler... Sanırım site pazartesi günü açıldığında göreceğiz... beklemedeyim, eğer yeni bir paylaşım olursa burdan belirteceğim... Desteklemeliyiz sanırım , sonuçta tamamı türklere ait bir yapı oldugunu yazmışlar... Gördüm , paylaşmak istedim...
ismin akılda kalıcılığı hakkında aynı şeyi düşünmüyorum.
isim Türkçe olsaymış daha iyi olurmuş...
quote:
Orijinalden alıntı: dRake^
ismin akılda kalıcılığı hakkında aynı şeyi düşünmüyorum.
buraya cevap yazdıktan sonra asla unutmayacağına eminim :D bu arada söyledikleri şeyleri eksiksiz yaptıkları takdirde marka olabilceklerini düşünüyorum.
tutmaz 4 yıllık proje sallama
Reklamı iyi yapılırsa tutabilir.
Arkadaşlar, geçen gün rastladım YeniAsır da canlı yayında, haber linklerini paylaşıyorum buyrun.
Bir de sömürü değiliz olmayacağız deriz. Neden her cümlemiz amerika madem? facebook twitter kullanıyosun da neden bunlardan biri bir Türk sitesi olmuyor neden onlar bir Türkün işini kullanmıyor. Sonrada beyin göçleri oluyor, sadece bu alanda da değil her alanda ve her anlamda. Atatürk milliyetçiliği kalmadı mı yoksa artık?
quote:
Orijinalden alıntı: Halleluja
Neden amerikayı yeniden keşfediyosunuz?
windows varken neden apple oluştu.. işte o yüzden türkiye'nin de herşeyi yeniden keşfetmeye ihtiyacı var.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme