Bildirim
Yeni bir telefon
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
baskaları soylemeden once ben soyleyım. Lg g2
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Golddan veya internetten N11'den falan LG G2 alırsan çok memnun kalırsın bence.1250-1400 civarı bulunuyor.
Güncelleme almazsa g2 boş dün biraz oyun oynadım şu durumda s800 olmasının bir anlamı yok s4 pro bile daha başarılı (n4)
güncelleme alırsa ozaman en iyi f/p olur. şu anlık çöp diyebilirim.
quote:
Orijinalden alıntı: mrtrhn
Güncelleme almazsa g2 boş dün biraz oyun oynadım şu durumda s800 olmasının bir anlamı yok s4 pro bile daha başarılı (n4)
güncelleme alırsa ozaman en iyi f/p olur. şu anlık çöp diyebilirim.
Kore modelleri aldığından dolayı %100 4.4 alacak.Custom rom desteği de cabası.
4.4'ü alırda ama kararlılık güncellemesi vermesi lazım. ki Mart gibi ancak türkiyeye. zaten 4.4ten sonrası da zor (donanım olarak değil Lg'nin huyu)
Ben anlamadım bu 2 telefon arasından hangisi iyidir ben ne bilim lg ye pek ısınamadım htc hep kullanmak istedim ama bilmiyorum bide htcde hafıza arttırılabiliyor mu? -
LG g2 al
HTC Butterfly'da LG G2 gibi hafıza arttırılamaz. Pil ömrü de LG G2'ye göre zayıftır, işlemcisi 2 nesil önceki işlemcidir. Ancak tasarımı gerçekten güzel bir telefon. Ben olsam LG G2 alırdım. -
Note 2 güçlü değil mi arkadaşta var çok memnunum dedi? -
Note 2 güçlü bir cihaz ancak benzer fiyata LG G2 gibi daha güçlü bir cihaz var.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X