Şimdi Ara

Yeni bir telefon

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Telefonum eskidi ve yeni telefon alcam.Maksimum 1300tl ben note2 veya htc butterfly düşünüyorum geniş ekran seviyorum güçlü olsun oyunları iyi oynatsın geniş ekran olunca filmde izlerim bu açıdan hangisi kalite olarak htc daha iyi gibi.

• baskaları soylemeden once ben soyleyım. Lg g2

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Golddan veya internetten N11'den falan LG G2 alırsan çok memnun kalırsın bence.1250-1400 civarı bulunuyor.

• ASSKIMM kullanıcısına yanıt
    Güncelleme almazsa g2 boş dün biraz oyun oynadım şu durumda s800 olmasının bir anlamı yok s4 pro bile daha başarılı (n4)
    güncelleme alırsa ozaman en iyi f/p olur. şu anlık çöp diyebilirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: mrtrhn

Güncelleme almazsa g2 boş dün biraz oyun oynadım şu durumda s800 olmasının bir anlamı yok s4 pro bile daha başarılı (n4)
    güncelleme alırsa ozaman en iyi f/p olur. şu anlık çöp diyebilirim.

Kore modelleri aldığından dolayı %100 4.4 alacak.Custom rom desteği de cabası.

• Deniz Ali D kullanıcısına yanıt
    4.4'ü alırda ama kararlılık güncellemesi vermesi lazım. ki Mart gibi ancak türkiyeye. zaten 4.4ten sonrası da zor (donanım olarak değil Lg'nin huyu)

• Ben anlamadım bu 2 telefon arasından hangisi iyidir ben ne bilim lg ye pek ısınamadım htc hep kullanmak istedim ama bilmiyorum bide htcde hafıza arttırılabiliyor mu?
  • LG g2 al

• sinasi0112 S kullanıcısına yanıt
    HTC Butterfly'da LG G2 gibi hafıza arttırılamaz. Pil ömrü de LG G2'ye göre zayıftır, işlemcisi 2 nesil önceki işlemcidir. Ancak tasarımı gerçekten güzel bir telefon. Ben olsam LG G2 alırdım.
  • Note 2 güçlü değil mi arkadaşta var çok memnunum dedi?
  • sinasi0112 S kullanıcısına yanıt
    Note 2 güçlü bir cihaz ancak benzer fiyata LG G2 gibi daha güçlü bir cihaz var.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.