Ben CRT Thomson 82 flat tv kullanıcısıydım cokta memnundum ama tv yi değiştiriyorum yer darlığı ve cocukların kurcalaması nedeniyle...
Genel olarak uydu kullanıcam ama pc den hd dvd ve digital uydu kartından hd yayınları izliyorum oyun oynuyorum 1080p netten indirdiğim filmleri ve belgeselleri izliyorum Planet Eart tarzı genelde.. Tv uzaklığı 3-4 metre gibi..
SAMSUNG PS42A450P PLAZMA TV 2351 YTL SAMSUNG PS-42Q96H PLAZMA TV 2036 YTL SAMSUNG PS-42Q92H PLAZMA TV 2306 YTL SAMSUNG PS-42Q91H PLAZMA TV 2172 YTL SAMSUNG PS-42C91H PLAZMA TV 1903 YTL
PANASONIC VIERA TH-42PV70F PLAZMA TV 2127 YTL PANASONIC VIERA TH-42PV71F PLAZMA TV 2127 YTL PANASONIC VIERA TH-42PV80E PLAZMA TV 2463 YTL PANASONIC VIERA TH-42PX80E PLAZMA TV 2463 YTL PANASONIC VIERA TH-42PX71F PLAZMA TV 2172 YTL PANASONIC VIERA TH-42PX70E PLAZMA TV 2172 YTL
LG 42PG6000 PLAZMA TV 2351 YTL LG 42PG3000 PLAZMA TV 2127 YTL LG 42PC51 PLAZMA TV 2037 YTL LG 42PC52 PLAZMA TV 2037 YTL
Bu model plazmaları önerdiler yansıma olmasın istiyorum camdan gelen ışıklar veya tavan daki lamba fiyat olarak 2500ytl yi aşmamak istiyorum 40"lcd 42" plazma olarak ne önerebilirsiniz performanslı bir cihaz olması lazım ki bir defa alıyoruz en iyisi olsun 4 5 sene kullanalım evli ve cocuklu biri olarak hatalı bir seçim yapmak istemiyorum..
2.500.-ytl aşılmasın diyorsan, istediğin kullanım alanların doğrultusunda alınabilcek en iyi LCD sony40d3500 modelidir bence.
full hd plazmalar ise 3.000.-ytl gibi fiyatlardan başlıyor.
Yazdığın tüm marka ve modeller plazma olduğuna göre plazma almaya karar vermişsiniz ve full hd olup olmaması önemli değil. Panasonic Px 80'nin sanırım yazdıklarınız içinde alınması gereken olduğunu düşünüyorum. Yeni panellerin düşük enerji tüketimi, yansıma önleyici panellerinin başarısı diğer konu başlıklarında da anlatılıyor. LG'nin modellerininde görüntüleri kesinlikle iyi ve fiyat olarak daha uygunlar. Ancak yansıma konusunda fikrim yok. Enerji tüketimleri de yüksek. Son karar verici olarak ürünleri kendi gözünüzle görmeniz hatta birkaç ayrı mağazada görmeniz doğrudur, sizin yaşadıklarınızı yaşayan biri olarak. İstanbul bilişim'in sitesine göre de LG'nin PG 6000 modelinde de USB girişi var. Kolay gelsin.
Ben LG kullanıyorum 42PC51. Memnunum tabi bu fiyat aralığında 42lik 1080p plazma yok plazma ve lcd arasindaki seçimini de iyi yaptığınızı düşünüyorum. Modelleri inceledim ben de alirkan ya samsung ya da lg düşünün panasonic tercihlerini iptal edin derim. Lg'de yansimayla ilgili hiçbir problem yaşamadim. Valla en az 7-8 yıl daha kullanirim diye dusunuyorum.
quote:
Orjinalden alıntı: carabiner1
Ben LG kullanıyorum 42PC51. Memnunum tabi bu fiyat aralığında 42lik 1080p plazma yok plazma ve lcd arasindaki seçimini de iyi yaptığınızı düşünüyorum. Modelleri inceledim ben de alirkan ya samsung ya da lg düşünün panasonic tercihlerini iptal edin derim. Lg'de yansimayla ilgili hiçbir problem yaşamadim. Valla en az 7-8 yıl daha kullanirim diye dusunuyorum.
Bu arada Bu PG 3000 ve 6000 modellerinden birinde 3 HDMI birinde de 4 HDMI var ki bu özellikler çok önemli bence. Benimkinde 2 tane var kara kara düşünüyorum nasıl olacak hersey hdmi olunca diye.
Ben olsam Pana PX80 alırdm.
evde çocuk varsa plazmadan uzak dur, radyasyon olayını da göz önüne al, plazma maddenin katı sıvı gaz halinden farklı bir haldir ve bazı kullanıcıların tv nin olduğu duvarın arka üst bölgelerinde kararmalar tespit ettikleri olmuş. yani az da olsa havaya bir gaz kaçışı var, ve mağazalarda hepsi yansıma yapıyor bu plazmaların:(
sırf bu nedenle plazma panasonicten vaz geçip şu anda sony lcd d3550 i almayı planlıyorum, daha düşük bir hd ready model de olabilir.
BEKO Güzel ama bu cihazlarda isim yapmış markaların yanında ne kadar kaliteli olabilir...
arkadaşım seçtiğin tüm ürün plazma bunların hepssi lcd ye göre parlama yapar .ama zaten tüplü tv kullanıyormuşsun alışıktırsın parlamaya sonuçta tüplü kadar parlama olmaz. bütcene göre alacağın en iyi plazma orada42px80 modeli olur.
Selam Dostlar Bu model belirleme aşamaları hep alacak kişiyi hemde yardım etmek isteyenleri baya daraltıyor.
Ben karar verdim gibi ama iki model arasında kaldım
LG 42PG6000 PLAZMA TV 2351 YTL PANASONIC VIERA TH-42PX80E PLAZMA TV 2463 YTL hangisi açaba
birde plazmaların son yılı olduğunu ve bından sonra üretimlerinin duracağını duydum doğru olma ihtimali varmıdır..?
Selam Dostlar Bu model belirleme aşamaları hep alacak kişiyi hemde yardım etmek isteyenleri baya daraltıyor.
Ben karar verdim gibi ama bu modeller arasında kaldım
LG 42PG6000 PLAZMA TV 2351 YTL SAMSUNG PS42A450 PLAZMA TV2350 PANASONIC VIERA TH-42PX80E PLAZMA TV 2463 YTL hangisi açaba
birde plazmaların son yılı olduğunu ve bından sonra üretimlerinin duracağını duydum doğru olma ihtimali varmıdır..?
bence sen 1 sene daha 82 thomson ile idare et, 100 hz alet daha ne istiyorsun ki sen. bir tanıdığımda var biliyorum tv yi bence bekle, çocuklar yeni aldığını daha çok merak edip onu da kurcalarlar zaten.
ben o thomsonu sattım o yüzden yeni alcam hem duvara asacağım için kurçalancak bi yer olmayacakk
Thomson tv yi sattım hem plazmayı duvara asacagım için sorun olmaz çoçuk kurcalayamaz.
Selam arkadaşlar en sonunda gözümü karartıp LG 42PG6000 PLAZMA TV model plazmayı aldım Görüş ve tavdiyeleriniz varmıdır..
Hayırlı olsun öncelikle bence sen ayrı bir konu aç orda izlenimlerini görüntülerini paylaş.
Evet yeni bir konu açıp Plazmanın tanıtımını yapacağım ama önce sağlam bir scart kablo ve pc için hdmi kablo almam lazımm incelemeri sizlerle paylaşmak için büyük heyecan duyuyorum ...
Panasonic neden almadığımı düşünebilirsiniz PX80E fiyatın bana 2400 civarı demiştiler fakat almaya gittiğimde 2800 dediler bende en iyi donanım ve fiyat olarak lgyi tercih ettim..