Şimdi Ara

Yeni bir UO serverı açılsa...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni bir UO serverı açılsa editsiz olacağı garanti edilse bu servera başlarmıydınız ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FireSpear -- 21 Kasım 2010; 10:33:08 >

• Bir ayda kapanmayacaksa belki
  • neden kapansın ya 1 ayda :D
  • genelde yazları ve dönem arasında oynuyorum yazın 2,3 server değiştiriyorum dönem arasında oynadığım server yaza çıkamıyor. bi nebula vardı heralde artık şansızlık kaderim olmuş ona başlamıştım bi bakıma girdiler daha geçen açıldı.ordanda soğudum. Şimdi uo-anka yada elpida var onlardan birinde oynayabilirim.

Konuya dönersek editsiz server olmaz
  • editsiz server olur neden olmasın yada ne yapılırsa edit konusunda servera güvenirsin?
  • Edit önemli değil önemli olan kalıcık.
    editler item kaynağı zaten
  • editsiz server olmazzzzzzzz.kendinizi kandırmayın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ya neden olmasın editsiz server neden söyle
  • olmaz bro olmaz
  • olmaması için bi neden varmı ?
  • Editsiz Türk sunucusu bulmak neredeyse imkansız. Kişiliği oturmamış insanlar script packlerle sunucu açmaya kalkınca editsiz sunucu çok zor maalesef.
  • +1

Editsiz olduğunu iddaa edip 3 gün sonra kankasına nwb. itemle donatan ownerlar olduktan sonra Türkiye'de UO oynanmaz.

Bu arada @Vlâdimir imzaya bittim ezik pvp si mode on
  • Bu ne biçim iştir kardeşim ya anlamadım gitti.
    Edit edit edit.Edit sorun mu ? Yahu UO'da edit diye birşey var tamam edit yapan insan karaktersizin tekidir de neden korkuyorlar ki editten?
    Ben onca sunucuda oynadım biz editleri de kesiyorduk,newbieleri de kesiyorduk.
    Editmiş,adı edit diye korkun ondan sonra yok bu sunucuda edit var burada oynanmaz.
    Yahu herif edit olsa ne olacak ? Adam oynamasını mı biliyor ? Zaten oynamasını bilse add olmasına izin mi verirdi ?
    Gözümüzde büyütmüşüz o ismi "edit" denildiğinde topuk.. Doğru değil mi ?
    Sonra da editsiz sunucu yok,bulmak imkansız..
    Bırakın bu işleri kardeşim ya,hangimizin oynamaya niyeti var da bahane arıyoruz saçma sapan sebeplerle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SoPlayboy

Bu ne biçim iştir kardeşim ya anlamadım gitti.
    Edit edit edit.Edit sorun mu ? Yahu UO'da edit diye birşey var tamam edit yapan insan karaktersizin tekidir de neden korkuyorlar ki editten?
    Editmiş,adı edit diye korkun ondan sonra yok bu sunucuda edit var burada oynanmaz.
    Yahu herif edit olsa ne olacak ? Adam oynamasını mı biliyor ? Zaten oynamasını bilse add olmasına izin mi verirdi ?
    Bırakın bu işleri kardeşim ya,hangimizin oynamaya niyeti var da bahane arıyoruz saçma sapan sebeplerle.

Ahahah koptum ya ne güzel bir açıdan bakmışsın, birde şu açıdan bak bakalım;
    Sen girdin bir PP veya RP serverine, haftalarca skill, karakter, item kastın, 3-4 hafta geçti anca işte guildini muildini kurdun, halin vaktin yerinde bir şekilde oyuna atıldın. Öte yandan senin bu 3-4 hafta kadar uğraştığın şeyi başka biri 1 saatten daha az bir sürede elde etti. Ee n'oldu şimdi ne anlamı kaldı bu işin? Peki bunun aşağıda yazacaklarımdan bir farkı varmıdır? Bence yoktur;

Sen sınıfta mesela matematik dersini ele alalım. yine 3-4 hafta böyle hoca geldi birşeyler anlattı sende işte notunu aldın her gün evde tekrar ettin senin yanında da bir arkadaşın var oda her matematik dersinde uyuyor evde çalışmıyor not tutmuyor tembelin teki. Sınav vakti geldi sen 90 aldın oda 100 aldı, ee sen ne yapardın bu durumda?

• quote:

Bu ne biçim iştir kardeşim ya anlamadım gitti.

yahu oyunu oynamasını bilip bilmemek kriter değil ki. Yukarıda adam ne güzel yazmış. Sen saatlerce yada günlerce uğraşacaksın, skilldi itemdi cebelleşeceksin. Adam girecek oyuna ownerin kankası skillerini düzdürecek, küçük bir çanta içinde itemleri verilecek. Sen böyle sunucuda oynarım diyorsan emeğini hiçe sayıyorsan iyi git buyur oyna...

• @Bloodstain
    Arkadaşım gayet güzel bir açıdan bakmışsın olaya da sen UO oynarken "edit" olmamana rağmen,kendi kastığın itemlerle bile sana edit diyen olmadı mı ?
    Ben farklı yerden bakıyorum olaya,yukarıda yazmış olduklarım benim düşüncelerim,doğru ya da yanlış.En azından benim doğrum.
    Tabi haksızlık diz boyu.Ne diyim arkadaşım sonuna kadar katılıyorum söylediklerine de bizim uo camiamız,edite de edit der edit olmayan garibana da edit der.Ben bunu savunuyorum..Editmiş cartmış curtmuş hepsi hikaye bana göre.

@Ares
    Ayrıca ben o kadar kasıcam bir hafta iki hafta adam gelicek 1 saatte o itemleri elde edicek ben oynamayı bırakmak yerine,farkımı ortaya koymak için devam ederim ve o item verilen adamı bu oynunu oynadığına da pişman ederim.
    Bunlar benim düşüncelerim,benim doğrularım.
  • @SoPlayBoy Orası öyle kardeşim, zaten editler bize daha çok fayda sağlıyor, hemde küfürlerini vs. duymak çok hoşuma gidiyor açıkçası. Çoğu sunucuda gelirimizin büyük bir kısmını Editlerden elde ediyoruz zaten, fakat şöyle bir durum var ki herkesin eşit bir şekilde oynadığı bir sunucu olsa kötümü olurdu? O editle yaşayan veletlerin olmadığı bir sunucu mümkünse. Herkesin olgun olduğu, etrafta RP yapan insanların olduğu, insanların yardımsever olduğu, ve aynı zamanda aksiyonun tavan yaptığı, gelip 2 günde guild muild kuramadığın, yani birşeyler kazanmak için gerçekten emek vermen gereken bir sunucu. Yoksa milletin "aga gold plsss" diye geçindiği, birini öldürdüğün zaman ana avrat küfür eden, herkesin birbirini binbir türlü çakallıkla tufaya düşürmeye çalıştığı bir sunucumu...

Zaten bu saatten sonra yukarıda bahsettiğim gibi bir ortam yaratılsada, bu 1 aylık sözde "sunucu sahipleri" Türk oyuncuları o kadar bıktırdı ki, insanlar artık UO görmek istemiyor. Ara sıra UO'm geldi desede maksimum 1 hafta bir PVP sunucusunda takılıp çıkıyor : )

• @Bloodstain
    Haklısın dostum,ben de görmek istemiyorum UO diye birşey.Oynadık,eğlendik ne kadar edit olsa da olmasa da.Editsiz sunucuda da oynadım,editli serverda oynadım da zevk aldım.UO işte zevk veriyor ölürken de reslenirken de =)
    Dediğim gibi artık geçti,bitti..UO da bitti,biz de bitirdik..Güzel günlerdi arada arkadaşlarla eski günleri yad ederiz.
  • quote:

@Bloodstain
    Haklısın dostum,ben de görmek istemiyorum UO diye birşey.Oynadık,eğlendik ne kadar edit olsa da olmasa da.Editsiz sunucuda da oynadım,editli serverda oynadım da zevk aldım.UO işte zevk veriyor ölürken de reslenirken de =)
    Dediğim gibi artık geçti,bitti..UO da bitti,biz de bitirdik..Güzel günlerdi arada arkadaşlarla eski günleri yad ederiz.

Aynen kardeşim, o eski günleri yad etmek kadar da eğlenceli birşey yoktur he :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.