bana gelen bir maili değerlendirerek sizleri haberdar edim dedim. doğruluğundan emin değilim ama yinede aklınızın bir köşesinden bulunsun...
MİCROSOFT VE NORTON SON DERECE TEHLİKELİ BİR VİRÜS > KEŞFETTİLER . ŞİMDİLİK > ONU ZARARSIZ HALE GETİREBİLECEK BİR PROGRAM YOK . BU > VİRÜS " MATRİX 'E HOŞ > GELDİNİZ "ADI ALTINDA BİR PPS İLE GELİYOR . > AÇTIĞINIZ TAKDİRDE , 10 > SANİYELİK BİR ÇİZGİ FİLMDEN SONRA ' HARD DİSKİNİZ > BİTTİ ' DİYE BİR YAZI > ÇIKIYOR VE ARTIK ÇOK GEÇ !.....HARD DİSKİNİZ ÇÖKTÜĞÜ > GİBİ , ADRES DEFTERİNİZ > DE YOLLAYANIN ELENE GEÇİYOR , VE SİZİN İSMİNİZLE > VİRÜS YAYILMAYA DEVAM > EDİYOR . BUNU ENGELLEMEK İÇİN " LÜTFEN " BU MAİL ' İ > TANIDIĞINIZ HERKESE > YOLLAYIN . BU VİRÜSÜN ADI : NWİN 27 VE FRANSIZ > BİR KORSAN TARAFINDAN > YAPILDI
ÇOK OLDU BU ÇIKALI
bu vürüs için bir program geliştirildi.zaten bu cıkalı baya zaman oldu yinede kurtulması çok zor olan vürüslerden biri..
bu bir sahte virüs(Hoax) uyarısıdır. Bununla ilgili antivirüs sitelerinde doğrulama yok aksine , hoax olduğu biliniyor. ayrıntılı bilgi içinhttp://www.bilgitim.com/duyuru.htm
allam ya bu heriflerin işi gücü yokmuymuş düşünsenize virüs neyim olmayan güvenli hür bir net dünyası ne güsel olurdu