Şimdi Ara

yeni bisiklet alıcam 200-300 tl arası Salcano HECTOR 26 Jant Dağ Bisikleti nasıl?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
2
Favori
16.217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar internetten bisiklet alıcam pek bütçemde yok 200-300 tl arası internetten almayı dusunuyorum Salcano HECTOR 26 Jant Dağ Bisikleti nasıl bisiklet sahilde sürerim 1-2 saat sıkıntımı atarım küçük yaştan beri bisiklet sürüyorum iyi kullandığımıda düşünüyorum eski bisikletimi çaldılar http://www.n11.com/salcano-hector-26-jant-dag-bisikleti-2013-P13779484 link bu isterseniz inceleyin siizin öneriniz varsa onlarada bakabilirim

• Ben bisan aldim 300 tlye SPX3050 2 yil garantili gayet memnunum. Ama internetten almadim sirkeciden aldim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi kullanıyorsun ama iyi seçemiyorsun. Salcano Excel alın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Salcano'ların alt serilerinin üzerinde çok fazla düzgün ekipman yok gibi. Forumdaki arkadaşlar hep Ümit Evolution'ı tavsiye etmişler. Başka forumlarda da aynı şekilde tavsiye edilmiş. Ancak ben N11'den almak zorunda olduğum için 295 (-100 TL indirim çeki ile 195 TL)'ye Ümit Spider aldım. En azından üzerinde Shimano var diye.
  • Salcano excel aldım Shimano olmaması hariç bir sorunum yok.Görüntüsü güzel çok ağır değil.Ama çok uzun yolda yoruyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: asdfg945671

İyi kullanıyorsun ama iyi seçemiyorsun. Salcano Excel alın

4 yaşından beri bisiklet sürüyorum ee tabi salarlarsa dışarı burdakiler bilgili diye sordum benim bildiğim bianchi umit salcano bu markalar ama model olarak öneri istiyorum ve diğer arkadaşlara teşekkürler
  • Hector 26 white/red kullaniyorum.. alali 2 aya yakin olmustur.. hafif ve amotisorler sahane.. Olumsuz yanlari ise gidonu ve ayar tutmayan microshift sunrun arka vites arttiricisi.. bu iki parca cikma kaliteli birseylerle degisirse 10 numara olur.. shimano tourneyler 20-30 arasi gidonda zoomun 25tl civari.. yani 1 yil sonra bu parcalar takilarak 10 numara is gorur uzun yillar.. orjinal haliyle 250km yol gitmisimdir.. Dag bayir ciktim tasli yollarda acimadan kokledim,bayir asaga saldim gitti :) gidondan hafif cirt curt ses gelmeye basladi.. vites sistemi ise shimanoya gore olumlu yani da var olumsuz yanida.. Vites ayarini haftada bir sikilmadan yaparim derseniz bir sorun yok.. bu arada dag da bayirda kullandim.. nazik ve sehirici yollarda kullanacak suruculer icin vites ve gidonun sorun cikaracagini dusunmuyorum.. Amotisor sistemi gecer not aldi.. o bakimdan aklinizda soru isareti kalmasin.. kadrosu da saglam.. efes ve ng650 modelleriyle ayni kalitede.. yan komsuda efes var.. o 550 ye almis ben 300 e aldim.. vitesi disinda selesinden amotisorune kadar ayni..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sakın alma. Umit evolution al alırsan bulamazsan da salcano excel al en azından
  • Salcano Hector modeli 2012 ve 2013 yılının en çok tutulan bisikletlerindendir.Tavsiye edebileceğim bir model.

http://www.spordunyasi.com/urun/salcano-hector-v-26-jant-bisiklet.aspx

Alüminyum kadro tercih ediyorsanız yine Salcano' nun Ng 650 modelini inceleyebilirsiniz.

http://www.spordunyasi.com/urun/salcano-ng-650-v-26-jant-bisiklet.aspx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emir_42 -- 29 Mart 2014; 12:14:28 >

• Orta amortisor agirliktan baska bir işe yaramaz o fiyat bandında , buna dikkat edin derim
  • almadın demi
  • quote:

Orijinalden alıntı: zibidi gonzales

almadın demi

geçen senenin konusu cevap gelince şaşırdım yok almadım ama alıcam bisiklet bu yaz kesin spor yapmak istiyorum tekrar önerisi olan var mı
  • Şu konuları hortlatmanızdaki amaç nedir

• salcano excel aldım cok memnun kaldım 1 ay içinde yaklaşık 700 km gittim hiç bir sorun la karşılaşmadım internet aldım kendim kurulumunu yaptım servis se götürmedim kısacası excel cok hafif hızlıda gidiyor ....
  • 1500km yaptıktan son shımano parçalar taktım.
     yeni bisiklet alıcam 200-300 tl arası Salcano HECTOR 26 Jant Dağ Bisikleti nasıl? yeni bisiklet alıcam 200-300 tl arası Salcano HECTOR 26 Jant Dağ Bisikleti nasıl? yeni bisiklet alıcam 200-300 tl arası Salcano HECTOR 26 Jant Dağ Bisikleti nasıl?

• Umit cruere alcak bende

• Hector ile uludağa çıktık 2 arkadaş.sahilde gezeceksem alabilirsin iyidir

• quote:

Orijinalden alıntı: Crystal Castles

arkadaşlar internetten bisiklet alıcam pek bütçemde yok 200-300 tl arası internetten almayı dusunuyorum Salcano HECTOR 26 Jant Dağ Bisikleti nasıl bisiklet sahilde sürerim 1-2 saat sıkıntımı atarım küçük yaştan beri bisiklet sürüyorum iyi kullandığımıda düşünüyorum eski bisikletimi çaldılar http://www.n11.com/salcano-hector-26-jant-dag-bisikleti-2013-P13779484 link bu isterseniz inceleyin siizin öneriniz varsa onlarada bakabilirim

Ben Hectorun grisini aldım bayisinden ama ilk haftalarda 50tl ye yakın masraf çıkardı alırsan sendede olurmu merak ediyorum koltuğu uzun yol için tasarlanmamış 30 dakikaya rahatsız ediyor.Umuarım alırsan bunuda çalmazlar

• Konunun hortlaması yerinde olmuş. 120 kg adamım. Sahil bölgesi çokda stabil olmayan zeminde ( yer yer asfalt, yer yer çakıllı toprak zemin) önereceğiniz bisikleti beklerim.

Teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.