Şimdi Ara

YENİ BMW 3 SERİSİ GT TANITILDI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
3.724
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Arabayı da çakal pozisyonunda sürmem.

İzlenimlerim bu yonde, beğenmiyorsan cevap yazmak zorunda degilsin.
  • burada anlasilmasi gereken konu su ki o da 5 serisi GT'nin 7 serisi HB tadinda bir arac olmasi.. makul bir dizayn ve genislikle alan zaten aliyor..

ama yine anlasilmasi gereken nokta bunun 3 serisi icin sacma olacagi.. cunku 3 serisini de 5GT de oldugu gibi bir ust segmente benzetmeye calismak gerekecektir uzunluk ve genislik olarak ki bu mumkundur.. ancak 3 serisinin D segmentinde oldugunu ve 3GT'nin 5 serisi kdr genislik saglayamayacagini dusunursek, hele ki bir de fiyat acisindan TR'de de, yurtdisinda da buna gereksiz para verilecegi dusunulurse, ewt gayet sacma bir hamle olacaktir... isteyen istedigini alir da fiyatta 3 serisine GT farki kolay kolay verilecek meblaglar olmayacaktir.. ona o parayi verecek adam gider boş 5 comfort alir..
  • Şu coluk cocuk agizlarini birakalim, efendi olalim.. sana yalan soyluyorsun demedim... senden daha uzunum ve senden daha uzun olan insanlar rahatca sigiyor dedim.. demek ki koltugu adam gibi ayarlayamamisin.. bu kdr basit! cevap vermeye merakli degilim de insanlari yanlis yonlendirmeyelim!
  • 5 serisi gt ye iğrenç diyen arkadaşlar benim hayatımda gördüğüm en güzel bmw ne yalan söyliyim
  • F10'un orta konsolu sürücüye fazla dönük olduğundan dolayı sağ ön koltuğu biraz geride tutmak gerekiyor. Ön koltukların arkasında da otobüslerdeki gibi sert plastikten tepsi gibi bir malzeme olduğundan ötürü sağ öndeki rahat oturduğu vakit sağ arkadaki sıkışıyor. Bunu fuarda araç henüz çok yeniyken incelediğimizde ben farketmiştim. Polemik'in de bahsettiği bu zaten. A6 ya da E'de böyle bir problem tabi ki yok, çünkü onlar daha düz modeller. Zaten BMW'nin farkı da burada ortaya çıkıyor. Kendi karakterini yansıtma uğruna görmezden geldikleri bu detay bir F10 severi çok da rahatsız etmeyebildiği gibi objektif bakana da "çakal" oturma etiketi basılması hakkını da kimseye vermez.

Ben de X6 ve 5 GT'nin arka tasarımlarının berbat ötesi olduğunu belirtiyorum. Ama aynı ben X6'nın sürüş pozisyonu ve tarz olarak tam bir sürücü otomobili olduğunu; 5GT'nin ise kütüklük konusunda VW faytonu bile utandırabileceğini ama arka koltuklarında rahatlıkla bacak omza yapılabileceğini düşünüyorum. Görüşler kişiden kişiye değişir, saygı duymak gerekir. Benim arka koltuk muhabbetim de beni buğulu camlı arabada apış arası depozitolu Efes içen bir çaça yapmaz.

Hayırlı günler.

• bunun çaçalikla, çakallikla alakasi yok.. bnm tabirim genel bir degerlendirmedir.. koltuklar en arkada ama en aşağı konumda dururken, en arkada ama en üst konumda durdugu zamana gore arkada oturan adama 6cm'lik rahatlik sagliyor.. ben 1.90 boy ile koltugu en arkada, en altta ve sirtini yatirarak kullanmayip rahat ediyorsam, 1.83luk adamin arkada yer kalmiyor demesi icin koltugu en arkaya, en alta alip sirtini yatirmasi gerekir... arti sagda oturan kisi neden arkaya cekmek zorunda kalsin? yillardir ayni tasarimlari var, kac tane bmw sahibi oldum sagdaki adam neden daha geride oturmak zorunda? ironileri birakalim, hergun bindigim arabayi bana 5dk binerek anlatmaya calismayin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlkanExclusive -- 18 Nisan 2011; 3:05:39 >
  • Merak ediyorum, BMW 5 serisine dar diyen adam hangi aracı kullanıyor?
  • Ben insanların arabalarda nasıl oturduklarını merak eder oldum iyice dev gibi 5 serisi bile dar geliyor.Benima B segmenti Fiestada bile arkada rahatsız olan pek olmadı bugüne kadar .1.80-1.85 boyundaki insanlar bacaklarını açtıklarında koltuğa ön koltuğa değme gibi bir durum olmuyor.Bende 1.82yim arka koltuğa geçtiğimde rahat oturabiliyorum bir bacağımı ön koltuğun yan tarafına atarak. F10'nu incelediğim de sürücü koltuğuna oturduğumda bana çok büyük geldi rahat edemedim açıkçası bol geldi.O arabayı kullanırsam büyük ihtimalle keyif vermez bana büyüklüğünden dolayı.Arka koltuğa oturduğum da ise çok rahat genişti sürücü koltuğu bana göre ayarlı iken oturduğumda sıkıntı yaşamadım arkada.
  •  YENİ BMW 3 SERİSİ GT TANITILDI
  •  YENİ BMW 3 SERİSİ GT TANITILDI

YENİ BMW 3 SERİSİ GT TANITILDI

• 3 serisinin içine octavia kaçmış

alan olacağını sanmıyorum.

bunun bmw olduğuna inanmak istemiyorum
  • Ben buraya mesaj atmamışmıyım, çok beğendim Gt ile ilgili fikrimi değiştirdim.
  • Allahım yaa , bu ne ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: McLaren64

Bu mesaj silindi.
    ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi electrostatic -- 12 Şubat 2013; 16:56:54 >
  • burda fena durmuyor.

• Aşığım bu arabaya ya , bazen madde sevgimmi var diye düşünüyorum .
  • 3 GT / A5 SPORTBACK

• 3 GT / 5 GT

• sokaktan resimler

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.