Şimdi Ara

YENI BMW 5 SERISI ILK RESMI VIDEO (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
1
Favori
1.303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: haberelectro

Bmw sportiftir konforludur o tartisilir da teknoloji konusunda asla mercedesle yarisamaz. Yeni E serisiyle tanitilan bi dunya yeni teknoloji var bakalim kaci yeni 5 te olacak.

Yukarda paylaştım mesela bir örnek Gesture Control MANDATORY OPTİONS yani zorunlu standart donanım olarak sunuluyor. Mercedes de böyle bir donanım hiç YOK. Opsiyon olarak bile yok..Bmw ye özgü çünkü

Şimdi gesture control ne demeyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FinalVerdict93 -- 27 Ağustos 2016; 20:19:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

quote:

Orijinalden alıntı: Fhistle-X

Mercedes'in iç hacmi ve arka diz mesafesi daha iyi insanları yalnış yönlendirmeyin.

Konuya gelirsek yeni E serisi şahsen beni tatmin etmedi bu yüzden 5 serisini büyük ümitlerle bekliyorum umarım güzel bir araç çıkar ortaya.

Sen yanlış yönlendirme bilmediğin arabalar hakkında, W212/W213 de, F10'a da senden çok bindiğim kesin, şu forumda sidik yarışına girmekten iğreniyorum ama söyletmeden duramıyorsunuz.

F10 arka diz mesafesi, W212/W213'den daha geniştir, bunun aksi yok.

Aynı şekilde W204/W205'in arka diz mesafesi, E90 facelift ve F30'dan daha dardır, aksini iddia edersen de güler geçerim.

Ayrıca W212 kadar da sıkıcı bir araba yok, içeri gram ses almıyor 90km hıza sabitleyip gittiğinde 5 dakika da uykun geliyor, konfor her zaman pozitif değildir. F10'da konforsuz değildir, tam olması gerektiği gibi.

Artık bu daha iyi, şu daha kötü muhabbetini bırakın yeter.

Burada Mercedes'i kötüleyen yok ama BMW'nin anasını ağlatanlar var aylardır ve bu tamamen provokasyondur.

Zotacking dostum selam.

Arka diz mesafesi ve bagaj hacmi, mercedes e class da daha iyi.

YENI BMW 5 SERISI ILK RESMI VIDEO
    Kaynak:http://kimgecer.com/bmw-520i-ve-mercedes-e180/

• quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

quote:

Orijinalden alıntı: Fhistle-X

Mercedes'in iç hacmi ve arka diz mesafesi daha iyi insanları yalnış yönlendirmeyin.

Konuya gelirsek yeni E serisi şahsen beni tatmin etmedi bu yüzden 5 serisini büyük ümitlerle bekliyorum umarım güzel bir araç çıkar ortaya.

Sen yanlış yönlendirme bilmediğin arabalar hakkında, W212/W213 de, F10'a da senden çok bindiğim kesin, şu forumda sidik yarışına girmekten iğreniyorum ama söyletmeden duramıyorsunuz.

F10 arka diz mesafesi, W212/W213'den daha geniştir, bunun aksi yok.

Aynı şekilde W204/W205'in arka diz mesafesi, E90 facelift ve F30'dan daha dardır, aksini iddia edersen de güler geçerim.

Ayrıca W212 kadar da sıkıcı bir araba yok, içeri gram ses almıyor 90km hıza sabitleyip gittiğinde 5 dakika da uykun geliyor, konfor her zaman pozitif değildir. F10'da konforsuz değildir, tam olması gerektiği gibi.

Artık bu daha iyi, şu daha kötü muhabbetini bırakın yeter.

Burada Mercedes'i kötüleyen yok ama BMW'nin anasını ağlatanlar var aylardır ve bu tamamen provokasyondur.

Mercedes logosunun üstüne bir tıklar mısın lütfen? 9 aydır kullandığım arabayı bana övüyor güya... Neyin ne olduğunu ben çok iyi biliyorum merak etmeyin.

Ayrıca aynı ay içerisinde dayıma da w212 e250 aldık o yüzden iki aracında eksilerini ve artılarını çok iyi biliyorum.Araçları almadan önce kaç kere bakmaya gittiğimi de hesaba katmıyorum hem de.

Yukarıda Mb-Cls ve Duratec'in iki taraflı fanatiklik düzeyinde subjektif tartışmalarını gördükten sonra üstüne bir de göz bozukluğu olmadığı sürece herkesin hem fikir olacağı bir konu da sizin yorumunuzu gördükten sonra allah marka fanatiklerine akıl fikir versin diyorum...

W212-F10 konusunda da hangisinin daha sessiz hangisinin daha konforlu olduğu gibi konuları yani eksilerini ve artılarını çok iyi biliyorum merak etmeyin.Gerçi o imzaya sahip olan birinden ciddi bir mesaj beklemekte zor...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 2014 te sattığım 520d kendini özlettiği için 2 gün önce bayiden 525 için fiyat aldım harman/kardon navigasyon vakum hayalet siyah/taba 19'' jant koltuk hafıza ısıtma vs
    342 dediler 303 e anlaştık ama kararsızım bir yanım f10 al bir yanım g30 u bekle diyor
  • 300bini o arabaya baglama,yeni kasayi bekle

• @zotacing F10 5 in arka diz mesafesi ve bagaj hacmi w212 dende w213 dende dar.. Dogruya dogru yorum yapmak lazim ama arada dağlar kadar fark varmi ? Yok.. Pek Kayda degmez bir fark var.

• g30 hakkındaki bilgilendirmeniz için teşekkür ederim
    marka fanatiklerine laf anlatmak çok zordur
    ben de w212 e250cdi makyajsız 9 ay, w212 e250 bluetec makyajlı biraderde var hala kullanıyor e segmenti bir araca göre kalite yönünden üzmüyor ama sürüşte ve teknolojide tatmin edici araçlar değil 2012-2014 yılları arası 520d kullandım beni ses sistemi hariç her konuda tatmin etti e süspansiyon olarak biraz daha yatma eğiliminde 5 daha sert ama viraj kabiliyeti daha iyiydi
    herkese ters gelecek belki ama 5, e serisinden daha rahat geliyor, 5 te koltuk bel desteği tek kelime ile muhteşemdi yakıt vergi avantajı şanzıman konularına girmiyorum bile
    bana göre f10 w212 yi 5 yıldır her konuda gömdü
    bmw fanatikliğim yoktur x6 tatmin etmediği için land rover kullanıyorum
    imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkboyy -- 27 Ağustos 2016; 21:52:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkboyy

g30 hakkındaki bilgilendirmeniz için teşekkür ederim
    marka fanatiklerine laf anlatmak çok zordur
    ben de w212 e250cdi makyajsız 9 ay, w212 e250 bluetec makyajlı biraderde var hala kullanıyor e segmenti bir araca göre kalite yönünden üzmüyor ama sürüşte ve teknolojide tatmin edici araçlar değil 2012-2014 yılları arası 520d kullandım beni ses sistemi hariç her konuda tatmin etti e süspansiyon olarak biraz daha yatma eğiliminde 5 daha sert ama viraj kabiliyeti daha iyiydi
    herkese ters gelecek belki ama 5, e serisinden daha rahat geliyor, 5 te koltuk bel desteği tek kelime ile muhteşemdi yakıt vergi avantajı şanzıman konularına girmiyorum bile
    bana göre f10 w212 yi 5 yıldır her konuda gömdü
    bmw fanatikliğim yoktur x6 tatmin etmediği için land rover kullanıyorum
    imla

Hocam bu arkadaşlar F10 5 serisinin 70% oranda 7 serisiyle aynı parçalara sahip bir araç oldugunu bilmediğinden F10 u karamürsel sepeti zannediyorlar biraz.. Fanatikligin luzmu yok dediginiz gibi w211 E seriside E60 5 den çok daha iyi bir araçtı mesela.. F10,w212 den iyiydi,Keza E39 da w210 dan iyiydi.. Zaman zaman modellere göre mercedes in yada bmw nin öne geçtiği konular olabiliyor ama arkadaşlar bunun farkında degil.. Hala sanayi kafası degişmemiş "yıldızı yeterciler" bunlar.. Yeni 7 serisi mesela devrim yaratti hem avrupada hem Tr de sildi süpürdü S serisini..kabullenmek zor olabiliyor tabi bazılarına göre

• duratec 1-2 sene içerisinde mercedes ya da ne bileyim audiye falan geçerse kral bunlar olacak haberiniz olsun da.
  • F10'un arkası w212'ye göre dar...O gövdeye rağmen her oturduğumda beni şaşırtıyor,koltukları battal sanırım ondan...

• Bu troll yoktu uzun zamandır daha dün 20 yaşinda ankarada çalisirken bugun salihlide çekoil işletir olmuş ama gel gelelim kafa hala aynı gram degişmemiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi allstar34 -- 27 Ağustos 2016; 22:51:49 >
  • S serisi F02 7 serisi zamanında F segmentindeki tercihim olurdu ama dediğiniz gibi 7serisi yenilendikten sonra s yi tokatladı geçti
    Mercedes şu an f segmentinde mercedes olmanın ekmeğini yiyor
    Allah kısmet ederse G30 alır en az 3 yıl binerim sonra duruma göre ghibli alır kendime dur derim

• quote:

Orijinalden alıntı: OCEANIAN

Araç 3 serisinden daha spor olmuş. ilk defa 3 mü 5 mi sorusuna 5 diyebilirim
  • Baska?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haberelectro -- 28 Ağustos 2016; 0:55:14 >
  • shadowgeist kullanıcısına yanıt
    Ben senin dostun felan degilim o lafi bir daha kullanma 1.
    Jaguar XF de XL XE oluyor 2.
    S60 yenilenince S90 da XL S60 olacak 3.
    Arabalara camur atmak icin daha akilci taktikler uygula 4.

• Dunya geneli ilk yari sartislari S serisi 45 bin. 7 serisi 25 bin adet. Tum pazarlarda S serisi daha fazla satti. Silip supuren belli.

• quote:

Baska?

Ya şu fotoğrafı koymaya gerçekten utanmıyormusun ? Park pilot 3-4 sene önce focus titaniumda vardı taa o zaman denemiştik. Bunu özellik diye yazıpda buraya koymak saçmalık.. Diğerlerinin çoğu zaten G30 dada olacak özellikler.. Nededim yukarda artık bu tarz özellikler standart olarak sunulmaya başlanıcak.Yerli üretim FİAT EGEA da bile aktif cruise control geldi.. Otonom sürüş sistemleri 3-4 seneye kalmaz c segmenti araçlara kadar iner.. Bunları buraya Mercedes in yenilikçi özellikleri diye yazmak saçmalıktan ibaret.

• quote:

Dunya geneli ilk yari sartislari S serisi 45 bin. 7 serisi 25 bin adet. Tum pazarlarda S serisi daha fazla satti. Silip supuren belli.

Satış adetlerinden bahseden kim ? ayrıca satış adetleri senin için önemli bir kriterse sadece Avrupa ve Türkiye pazarına bakmanı tavsiye ederim. Bmw 7 serisiyle , S serisine göre daha az ülkede satışa sunuldu.

Avrupa ilk yarıdaki satışlar ;

Mercedes S Class oturmuş bir araç olmasına rağmen geçen seneye göre yeni 7 serisi satışını 208% arttırmış, S Class -6% ya düşmüş. Sence bu hangisinin başarısı ?

7 Serisi 2. yarıda geçer yada S class a çok daha fazla yaklaşır demedi demeyin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FinalVerdict93 -- 28 Ağustos 2016; 8:44:39 >

• Ben uyelere genelde boyle hitap ederim bu 1 bahsettiginiz araclar birbirinin tipatip aynisi degiller bu 2 e serisi motoru kucakta calisan bir tipsizlik abidesidir bu 3 yildizi yetmiyor iste satışlarla sevinin siz bu da 4

• https://www.sikayetvar....agen-ruzgar-sesi-aliyor
    Su adama yardim et dayi,eski fanboyusun yap bi kiyak @Duratec

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.