@Sanctus Diavolos hepsiyle tek tek ilgilenmeye çalışıyorum merak etmeyin. sizde bu konuda yardımcı olabilirsiniz.bazen gözümden kaçabilir. tüm arkadaşlar gereksiz konu olunca bildirebilir.böylelikle daha hızlı yol alırız.
@birolayd :))) roman pek tutmamış forumda kanka diyebileceğim hiç arkadaşım olmadı.arkadaşlarım var zaten çoğuda müzik bölümünde. kaldıki hepsiylede mesajlaşmalarım görüşmelerim konu üzerinde olmuştur. yönetici oldum diye hiçbir zaman resmiyet koymam.veyahut arkadaşlarımı satmam.neysem oyum dedim.zaten arkadaşların çoğu tebrik mesajlarını yazmışlar. ben sadece nezaket çerçevesinde konuşmaya çalışıyorum.karşımdaki kullanıcıyı incitmemek adına.ben yöneticiyim havasında olmamak adına.
Hayırlı olsun, başarılar dilerim.
Hayırlı olsun
cojure hocam isimlerini bilmediğim şarkılarda çok yardımcı olmuştur her zaman ilk adrestir.Hayırlı olsun başarılar.Ayrıca bir iki tane fake üyelik alıp sanki farklı kişiler söylüyormuşçasına kendini haklı göstermeyi ve çekemezliği kınıyorum.
Çok teşekkür ediyorum hepimiz için hayırlı olsun
quote:
Orijinalden alıntı: gokmavı
cojure hocam isimlerini bilmediğim şarkılarda çok yardımcı olmuştur her zaman ilk adrestir.Hayırlı olsun başarılar.Ayrıca bir iki tane fake üyelik alıp sanki farklı kişiler söylüyormuşçasına kendini haklı göstermeyi ve çekemezliği kınıyorum.
yok artık? yapmazlar ..
quote:
He bu benim fakem. Sırf bu iş için 2000 post olmasını bekledim.
quote:
Abuk sabuk kanıtlayamayacağın iftiralar atamazsın insanlara. Terbiyesizliğin lüzumu yok. Açtırmayın ağzımı. Hazır başlamışken herşeyi buraya açık açık yazıcam artık zor tutuyorum kendimi. Tek tek nickleri yazıp yanlarınada ne haltlar karıştırdıklarını yazıcam. Bunların içinde sende varsın.
Ya bir işi de abartmayın. Ben forumda dilediğimi yapıyorum, yardımım da dokunuyor bazen. Gönlümden geçenleri de yazıyorum uyarı dahi almadım bugüne kadar. Yazdıklarım da siliniyorsa sebepleri oluyor mutlaka. Ne var yani o ya da bu yönetici olmuş ? Yönetici arkadaşlar sanki art niyetli mi iş yapıyor ? Ya da bazılarına ayrıcalık mı tanıyorlar? Tartışmak çok gereksiz bence şimdilik.
Hayırlı olsun diyorum Conjure arkadaşıma.
Vay arkadaş ne müzik bölümüymüş. Yönetici olan arkadaşı tanımıyorum ama başarılar dilerim.
quote:
Orijinalden alıntı: Barbar
quote:
Abuk sabuk kanıtlayamayacağın iftiralar atamazsın insanlara. Terbiyesizliğin lüzumu yok. Açtırmayın ağzımı. Hazır başlamışken herşeyi buraya açık açık yazıcam artık zor tutuyorum kendimi. Tek tek nickleri yazıp yanlarınada ne haltlar karıştırdıklarını yazıcam. Bunların içinde sende varsın.
Ben isim vermedim ki niye celallendiniz?Ayrıca @barbar hocam p.m atarsanız ne halt karıştırdığımı öğrenmiş olurum.
Yönetici sıfatı almış bu zaat-ı muhteremin, klitlediği her konunun altına yönlendirme yazısı yazıp mesaj sayısını yükseltmesi şart mıdır acaba ? Bence iyi bir seçim olmamış.
Müzik bölümünde yönetici olabilecek en son kişidir conjure...
Yönetici olmadan önce adını dahi görmemiştim forumda ama yöneticilik görevini gayet iyi yapıyor. Gereksiz konular, daha önce açılmış konular kısa sürede kilitleniyor. Bir önceki sayfada 2005 yılında üye olduğunu yazmış. 5 yılda 2000 mesaj kasmak mı?Yönlendirme mesajı attığı için post kasıyor demek art niyet aramaktan başka birşey değil.
quote:
Orijinalden alıntı: Noir Désir
Yönetici sıfatı almış bu zaat-ı muhteremin, klitlediği her konunun altına yönlendirme yazısı yazıp mesaj sayısını yükseltmesi şart mıdır acaba ? Bence iyi bir seçim olmamış.
Önceden bir konu açılmış ve sonradan da aynı içerikte başka bir konu açılmışsa ilk açılan konunun yönlendirmesi yapılır. Bu gayet normal birşey.
Aklıma conjure diyince gelen tek şey Shazam'dır sanırım.
quote:
Orijinalden alıntı: Robérto
Aklıma conjure diyince gelen tek şey Shazam'dır sanırım.
konudaki mesajları okuma zahmetine gir.. açıklaması var
Hayırlı olsun hocam
Hayırlı olsun conjure görevinde başarılar dilerim . Bence iyi bir seçim olmuş .
quote:
Orijinalden alıntı: Noir Désir Yönetici sıfatı almış bu zaat-ı muhteremin, klitlediği her konunun altına yönlendirme yazısı yazıp mesaj sayısını yükseltmesi şart mıdır acaba ? Bence iyi bir seçim olmamış.
Öyle bir soylemissinizki sanki gereksiz konuların altına yönlendirme mesajı atan yonetici sadece benmisim gibi. Bunu yapmak zorundayim.çünkü ilk baslarda bazı konulara yönlendirme mesajı yazmadım.ve konuları kilitledim.hemen pesinden konuyu açan üyeden pm geldi konuyu kilitliyorsun ama nereye yazacağımı soylemiyorsun tarzında.Uye sitem ediyor haklıda.ve bunun 3 - 4 ornegi var. Hatta sunuda belirteyim hani post kasıyorum diyorsunuz ya.bolumdeki kilitlenen konuların bazılarına yönlendirme mesajı bile yazmadım.sebebi ise konu zaten assagilara inmiş sırf yukarı çıkmasın diye.eğer kilitlenen konulara bakarsanız bazılarına yönlendirme mesajı yazmadığımı görürsünüz.Eğer post kasmak isteseydim onlarada mesaj yazardim. Yazdığım mesajları takip edin hiç gereksiz bir mesaj yazmismiyim.bazen günde bir mesaj yazdığım bile olmuş.yonetici sıfatıyla her konuya bir mesaj yazmis olsam mesaj sayim cok artmisti. Hala post kasmamdan bahsediyorsunuz.yahu allahaskina 2005 te üye olmuş bir kisinin 2400 kusur mesajı var.eğer bunu yapmak isteseydim merak etmeyin mesaj sayımı 10.000'in üstüne cikarirdim. Yonetici olmadan once cogu arkadas gereksiz acilan konulardan sikayetci idi.Ben yonetici olduktan sonra tum gereksiz konulari kilitleyip Ana konuya yonlendirdim.dikkat ediyorumda hala bundan sikayetci olanlar bile var. Benim anladigim su.burada iyi niyetimle her ne yaparsam yapayim hala art niyet arayan arkadaslar var.kaldiki Ben konuyla ilgili birsey yapacagim zaman kendi basima degil konuyu acan arkadasla istisare ederek bunu yaptim.örnek gitar Ana konusu ve sonisphere Ana konusunu acan arkadaslarimla. Elestirilere her zaman acigim yanlislarim olursa beni uyarin.eger yaptigim yanlis ise hemen duzelteyim.ama doğru yaptıgım seyleri bana yanlış yapıyormuşum gibi gösterip söylüyorsanız bu art niyetten başka birsey değil. Mesajı mobil yazdim imla hatalari olabilir kusura bakmayin arkadaslar edit : şimdi ben bu mesajı buraya yazdımya.cevap vermek zorundamiydin post kasmak için cevap mesajı yazmana gerek yoktu diyenler bile olur.artık bunuda bekliyorum:)
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >